Rosental Rosental
en hu de
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ
Rosental

Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Magánorvosi rendelő Budán és Bécsben, komplex megoldásokkal

Bejelentkezés
Az egészséges, ragyogó mosolyért
Rosental

Az egészséges, ragyogó mosolyért

Magas szakmai tudás a legmodernebb orvostechnológiai megoldásokkal

Szolgáltatások

Minőségi fogászat

Szeretne exkluzív környezetben, modern eszközökkel felszerelt és a legújabb technológiát használó minőségi fogászathoz járni? Akkor válassza a Rosental Fogászati Központját, ahol fájdalommentes megoldásokkal várjuk akár a legkomplexebb fogászati kezelésekre! 

Minőségi fogászat

Minőségi fogászat Újbudán, csodás környezetben 

A Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ Újbudán a 21. kerületben található meg, csodás zöldövezetben és rendkívül jó megközelíthetőséggel. Minőségi fogászatunk kialakításánál odafigyeltünk arra, hogy pácienseink a legjobb minőségű szolgáltatásban vehessenek részt, így várótermünket is ízlésesen, komfortosan rendeztük be. Fogászati kezeléseinket pedig pácienseinknek a legmodernebb eszközökkel végezzük el, hiszen számunkra nagyon fontos, hogy hatékony és eredményes beavatkozásokat tudjunk elvégezni, így mindenből a legjobbat választottuk. Pácienseinket hosszú nyitvatartással, reggel 8 órától, egészen este 8 óráig várjuk, hogy bármikor rendelkezésre tudjunk állni. 

Várjuk szeretettel minőségi fogászatunkba, ahol kollégáink mindent megtesznek fogai egészségéért! Kérjen időpontot a lenti űrlap kitöltésével! 

Kapcsolatfelvétel

Név
Telefonszám
E-mail cím
Üzenet

 

Minőségi fogászat az egészséges mosolyért

Minőségi fogászatunk a legkisebb beavatkozásoktól a legkomplexebb fogászati problémákig megoldást kínál páciensei számára. Éppen emiatt minőségi fogászatunkban elérhetők dentálhigiéniai kezelések, fogfehérítés, fogtömés, fogpótlás, fogimplantáció, csontpótlás, szájsebészeti kezelések, esztétikai fogászat és teljeskörű fogászati diagnosztika is. Ezeket a speciális fogászati irányokat ötvöztük minőségi fogászatunkban, hogy akár egy súlyosabb fogágybetegséget vagy csontsorvadást is kezelni tudjunk, és páciensünk számára újra egészséges mosolyt varázsolhassunk. Számunkra a legfontosabb, hogy pácienseink elégedettek legyenek a végeredménnyel úgy, hogy közben fájdalom nélkül essenek át kezeléseinken, rossz élmény nélkül! 

Legyen bármilyen fogászati problémája, forduljon hozzánk bizalommal!

 

Minőségi fogászat, csakis fájdalommentesen

A Rosental minőségi fogászatán mindenképp nyugodt lehet, hiszen rendelőnkben többféle fájdalomcsillapítási módszert alkalmazunk annak érdekében, hogy Önt ne érje kellemetlenség.  Rendelőnkben lokális anesztézia, totális intravénás anesztézia és analgoszedálás is elérhető. Ezek a módszerek a kisebb és a nagyobb beavatkozások esetén is jól alkalmazhatók a fájdalommentesség érdekében. Ha Ön is fél a fogászati kezelésektől, mégis szeretne újra magabiztosan mosolyogni, akkor válassza minőségi fogászatunkat, ahol segítünk! 

 

Minőségi fogászat a teljes átalakulásért

Minőségi fogászatunk egyik legkomplexebb eljárásai között mosolytervezésünket említenénk, amellyel hihetetlen átalakulásokat vittünk véghez eddig. Mosolytervezésünk során akár egy súlyosabb fogágybetegséget vagy fogszuvasodás is segítünk kezelni, majd fogpótlással, fogimplantációval egy tökéletes mosolyt alkotunk. Ha érdekli részletesen mosolytervezési programunk, kattintson az alábbi linkre: Mosolytervezés Budapesten

Segíthetünk Önnek fogászati problémáján minőségi fogászatunkon? Kérjen időpontot most a lenti űrlap kitöltésével!

Kapcsolatfelvétel

Név
Telefonszám
E-mail cím
Üzenet

Kapcsolatfelvétel

Név
Telefonszám
E-mail cím
Üzenet

Fájdalommentes fogpótlás

Fájdalommentes fogpótlás

Abban az esetben, ha elvesztettük eredeti fogainkat, fontos, hogy minél előbb gondoskodjunk azok pótlásáról. Alábbi cikkünkből tudjon meg Ön is mindent a fájdalommentes fogpótlás kapcsán.

Tovább
Fogászati rendelő Buda

Fogászati rendelő Buda

Mindenki egy egészséges életmódra törekszik, ehhez viszont elengedhetetlen, hogy szájhigiéniánkra is odafigyeljünk, melybe többek között beletartozik nem csak fogaink, de akár ínyünk egészége is.

Tovább
Fogászati konzultáció

Fogászati konzultáció

Egészségünkre minden ponton érdemes odafigyelni, ez alól pedig a fogászat sem képez kivételt. A sikeresen fogászati beavatkozás kulcsa pedig a megfelelő fogászati konzultáció – alábbi cikkünkben...

Tovább
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Fogorvosi rendelő Budán és Bécsben komplex, személyre szabott megoldásokkal, magas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakorvosi csapattal.

Oldalak
Nyitvatartás

Hétfő-Kedd-Péntek 8:00-17:00

Csütörtök10:00-18:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36-70-KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1221 Budapest Bencés utca 32.