Rosental Rosental
en hu de
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ
Rosental

Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Magánorvosi rendelő Budán és Bécsben, komplex megoldásokkal

Bejelentkezés
Az egészséges, ragyogó mosolyért
Rosental

Az egészséges, ragyogó mosolyért

Magas szakmai tudás a legmodernebb orvostechnológiai megoldásokkal

Szolgáltatások

Minőségi fogászat

Szeretne exkluzív környezetben, modern eszközökkel felszerelt és a legújabb technológiát használó minőségi fogászathoz járni? Akkor válassza a Rosental Fogászati Központját, ahol fájdalommentes megoldásokkal várjuk akár a legkomplexebb fogászati kezelésekre! 

Minőségi fogászat

Minőségi fogászat Újbudán, csodás környezetben 

A Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ Újbudán a 21. kerületben található meg, csodás zöldövezetben és rendkívül jó megközelíthetőséggel. Minőségi fogászatunk kialakításánál odafigyeltünk arra, hogy pácienseink a legjobb minőségű szolgáltatásban vehessenek részt, így várótermünket is ízlésesen, komfortosan rendeztük be. Fogászati kezeléseinket pedig pácienseinknek a legmodernebb eszközökkel végezzük el, hiszen számunkra nagyon fontos, hogy hatékony és eredményes beavatkozásokat tudjunk elvégezni, így mindenből a legjobbat választottuk. Pácienseinket hosszú nyitvatartással, reggel 8 órától, egészen este 8 óráig várjuk, hogy bármikor rendelkezésre tudjunk állni. 

Várjuk szeretettel minőségi fogászatunkba, ahol kollégáink mindent megtesznek fogai egészségéért! Kérjen időpontot a lenti űrlap kitöltésével! 

Kapcsolatfelvétel

Név
Telefonszám
E-mail cím
Üzenet
Document (.jpg,.pdf,.doc,.docx)

 

Minőségi fogászat az egészséges mosolyért

Minőségi fogászatunk a legkisebb beavatkozásoktól a legkomplexebb fogászati problémákig megoldást kínál páciensei számára. Éppen emiatt minőségi fogászatunkban elérhetők dentálhigiéniai kezelések, fogfehérítés, fogtömés, fogpótlás, fogimplantáció, csontpótlás, szájsebészeti kezelések, esztétikai fogászat és teljeskörű fogászati diagnosztika is. Ezeket a speciális fogászati irányokat ötvöztük minőségi fogászatunkban, hogy akár egy súlyosabb fogágybetegséget vagy csontsorvadást is kezelni tudjunk, és páciensünk számára újra egészséges mosolyt varázsolhassunk. Számunkra a legfontosabb, hogy pácienseink elégedettek legyenek a végeredménnyel úgy, hogy közben fájdalom nélkül essenek át kezeléseinken, rossz élmény nélkül! 

Legyen bármilyen fogászati problémája, forduljon hozzánk bizalommal!

 

Minőségi fogászat, csakis fájdalommentesen

A Rosental minőségi fogászatán mindenképp nyugodt lehet, hiszen rendelőnkben többféle fájdalomcsillapítási módszert alkalmazunk annak érdekében, hogy Önt ne érje kellemetlenség.  Rendelőnkben lokális anesztézia, totális intravénás anesztézia és analgoszedálás is elérhető. Ezek a módszerek a kisebb és a nagyobb beavatkozások esetén is jól alkalmazhatók a fájdalommentesség érdekében. Ha Ön is fél a fogászati kezelésektől, mégis szeretne újra magabiztosan mosolyogni, akkor válassza minőségi fogászatunkat, ahol segítünk! 

 

Minőségi fogászat a teljes átalakulásért

Minőségi fogászatunk egyik legkomplexebb eljárásai között mosolytervezésünket említenénk, amellyel hihetetlen átalakulásokat vittünk véghez eddig. Mosolytervezésünk során akár egy súlyosabb fogágybetegséget vagy fogszuvasodás is segítünk kezelni, majd fogpótlással, fogimplantációval egy tökéletes mosolyt alkotunk. Ha érdekli részletesen mosolytervezési programunk, kattintson az alábbi linkre: Mosolytervezés Budapesten

Segíthetünk Önnek fogászati problémáján minőségi fogászatunkon? Kérjen időpontot most a lenti űrlap kitöltésével!

Kapcsolatfelvétel

Név
Telefonszám
E-mail cím
Üzenet
Document (.jpg,.pdf,.doc,.docx)

Kapcsolatfelvétel

Név
Telefonszám
E-mail cím
Üzenet
Document (.jpg,.pdf,.doc,.docx)

Esztétikai fogászat árak

Esztétikai fogászat árak

A Rosental Fogászaton nemcsak magas minőségben dolgozunk, a legbiztonságosabb anyagokkal, hanem olyan munkát adunk ki a kezünk közül, amik időtállóak, és esztétikusak. Professzionális fogfehérítés,...

Tovább
Panoráma röntgen Budapest

Panoráma röntgen Budapest

A panoráma röntgen Budapesten sokszor elengedhetetlen ahhoz, hogy pontos képet lehessen alkotni a fogak állapotáról, helyzetéről, hibáiról, különféle problémákról. A panoráma röntgen Budapesten többek...

Tovább
Mosolytervezés ár

Mosolytervezés ár

A csodaszép mosolytól már csak egy dolog válassza el: a Rosental Fogászaton rendbe tesszük fogait, és csodaszép mosolyt varázsolunk Önnek! A mosolytervezés ára függ attól, hogy milyen kezelésekre van...

Tovább
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Fogorvosi rendelő Budán és Bécsben komplex, személyre szabott megoldásokkal, magas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakorvosi csapattal.

Oldalak
Nyitvatartás

Hétfő-Kedd-Péntek 8:00-17:00

Csütörtök10:00-18:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36-70-KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1221 Budapest Bencés utca 32.