Mosolytervezés Budapesten | Rosental | Fogászat Budapest

Rosental Rosental
en hu de
en hu de
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ
Rosental

Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Magánorvosi rendelő Budán, komplex megoldásokkal

Bejelentkezés
Az egészséges, ragyogó mosolyért
Rosental

Az egészséges, ragyogó mosolyért

Magas szakmai tudás a legmodernebb orvostechnológiai megoldásokkal

Szolgáltatások

Mosolytervezés Budapesten

Szeretné elérni álmai mosolyát? Mosolytervezés Budapesten a Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központjában! Megvalósítjuk áhított mosolyát!

Mosolytervezés Budapesten

Mosolytervezés Budapesten: Bárkinél megvalósítható a tökéletes mosoly

Legyen szó komoly fogászati problémáról, vagy csak apróbb esztétikai hibákról, a Rosental Fogászatán komplex megoldásainkkal bárki számára megvalósítjuk a tökéletes mosolyt. Rendelőnk a legmodernebb fogászati eszközökkel és berendezésekkel van felszerelve, így a legújabb technológiákat alkalmazzuk fogászati kezeléseink során. Számunkra nagyon fontos, hogy pácienseink olyan minőséget kapjanak, amellyel egy életen át elégedettek, így lesz a mosolytervezés Budapesten 100%-ban kifizetődő Önnek. 

 

Mosolytervezés Budapesten: A fogászati diagnosztikától a megvalósításig

A mosolytervezés Budapesten a Rosental rendelőjében már az első pillanattól kezdve megtörténik, amint a páciens belép hozzánk. Fogászatunkon nagy gondot fordítunk arra, hogy mindennek alaposan utánajárjunk, mielőtt bármilyen kezelésbe is belekezdenénk. Ezért egy igen alapos fogászati diagnosztikát és vizsgálatot végzünk el pácienseinken, hogy ezeket kiértékelve a lehető leghatékonyabb legyen a mosolytervezés Budapesten. A kapott eredmények után minden lehetőséget felmérünk és egy kezelési tervben meghatározzuk pontosan milyen kezelésekre lenne szükség Önnél ahhoz, hogy megvalósítsuk álmai mosolyát. 

Mosolytervezés Budapesten: Bármilyen mosolyból tökéleteset

 

Mosolytervezés Budapesten: Rejtett költségek nélkül

A legfontosabb, hogy a mosolytervezés Budapesten csakis kezelési tervvel mehet végbe, amelyben minden lehetőséget árral együtt tüntetünk fel pácienseinknek. Így a mosolytervezés budapesti rendelőnkben 100%-ban rejtett költségek nélkül fog végbe menni, hiszen Ön minden felhasznált anyagról, kezelésről előre tudni fog. 

 

Mosolytervezés Budapesten: A kerámia héjaktól a fogimplantátumig

A Rosental szakértő fogorvosai szeretik a kihívásokat, így bármilyen mosolyból tökéleteset képesek varázsolni. Legyen szó bármilyen fogágybetegségről, régóta fennálló foghiányról, rendelőnkben minden fogászati kezelés elérhető, amelyeket komplexen alkalmazva csodás mosolyt készítünk Önnek. Ha csak esztétikai problémákat kell megoldani, abban az esetben jó választásnak bizonyulnak a kerámia héjak, még nagyobb volumenű problémák esetén akár segítünk a csontpótlásban és a fogimplantációban egyaránt. 

 

Ne várjon tovább álmai mosolyára: Érje el velünk! Kérjen időpontot rendelőnkbe a lenti űrlap kitöltésével! 

Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel


Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Nálunk a Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központban a mentalitásunk páciens központúság és a legmagasabb szintű ellátás. Teljeskörű fogászati ellátást biztosítunk betegeink számára, mint magán...

Tovább
Fogbeültetés típusai

Fogbeültetés típusai

Az eredeti fogak elvesztése után kiemelkedően fontos a gyors fogpótlás. A fogimplantátumok alkalmazása az esztétikai fogászatban elengedhetetlen, mivel az állcsont mennyisége csak akkor csökken, amikor abban...

Tovább
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Fogorvosi rendelő Budán komplex, személyre szabott megoldásokkal, magas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakorvosi csapattal.

Oldalak
Nyitvatartás

Kedd-Csütörtök-Péntek 9:00 - 18:00

Hétfő-Szerda 9:00 - 17:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36-70-KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1221 Budapest Bencés utca 32.