Fogászati rendelő Budapesten: fogorvosi rendelő Budapest szívében, magas szakmai tudással, komplex megoldásokkal és megnyugtató környezettel

Rosental Rosental
en hu de
en hu de
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ
Rosental

Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Magánorvosi rendelő Budán, komplex megoldásokkal

Bejelentkezés
Az egészséges, ragyogó mosolyért
Rosental

Az egészséges, ragyogó mosolyért

Magas szakmai tudás a legmodernebb orvostechnológiai megoldásokkal

Szolgáltatások

Bemutatkozás

Üdvözöljük a Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ honlapján! Csapatunk minden tagja nap mint nap azon dolgozik, hogy magas szakmai tudásának és tapasztalatának köszönhetően találjon megoldást Páciense problémáira. Orvosaink kimagasló felkészültségének és a legkorszerűbb orvostechnikai eszközöknek és megoldásoknak köszönhetően találjuk meg minden esetben a legjobb kezelési módot. A felületi kezelések helyett a gondoskodásban, és a hosszú távú megoldásokban hiszünk! 

 

Fogorvosi rendelő Budapesten megbízható, komplex megoldásokkal

Fogorvosi rendelőnk Budapesten, Újbuda szívében, csodás zöldövezeti környezetben várja Kedves Pácienseit! Komplex fogászati ellátást biztosító központunk könnyedén megközelíthető, az ingyenes parkolás biztosított!

 

Célunk egy olyan központ létrehozása volt, ahol a társszakmában megszerzett szakmai tudás és tapasztalat segítségével egy helyen kínálhatunk komplex ellátást az alapvető diagnosztikai eljárásoktól egészen az össszetettebb, bonyolultabb műtétekig.
Minden esetben egyedi, személyre szabott alternatívát kínálunk, Pácienseink számára a kezeléseket érthetővé és átláthatóvá tesszük, nálunk nincsenek rejtett költségek! 

 

Fogorvosi rendelő Budapesten az egészséges, szép mosolyért

Engedje, hogy csapatunk megtalálja az Ön számára legideálisabb megoldást, bízza ránk egészséges, szép mosolyát! Foglaljon időpontot fogászati konzultációra!

 

Hogyan zajlik a konzultáció, majd a folyamat?
1.    Időpontot foglal szakorvosi konzultációra az alábbi űrlapon, vagy elérhetőségeink bármelyikén.
2.    A lefoglalt időpontban megjelenik rendelőnkben, ahol szakorvosunk meghallgatja Önt.
3.    A diagnosztika részeként fotódokumentáció, röntgenfelvételek, szükség szerint CT felvétel, valamint tanulmányi lenyomat készül.
4.    Szakorvosunk megvizsgálja azokat, majd tájékoztatja Önt fogazati státuszáról és a szükséges kezelésekről klinikai vizsgálat és a diagnosztikai leletek alapján.
5.    Szakorvosunk kezelési tervet, illetve árajánlatot készít, amit írásban ad át Önnek.

 

Vegye fel a kapcsolatot velünk még ma, az egészsége nem várhat! Töltse ki az alábbi űrlapot, kollégánk hamarosan visszahívja Önt! Csapatunk tagjairól még több információt alább talál!

 

Kapcsolatfelvétel

Fogászati rendelő Budapest

Dr. Vincze Máté

Fogorvos Dento-alveoláris szájsebész szakorvos „Master of Science (M.Sc.) in Implantology and Dental Surgery“ diploma

Tovább
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Fogorvosi rendelő Budán komplex, személyre szabott megoldásokkal, magas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakorvosi csapattal.

Oldalak
Nyitvatartás

Kedd-Csütörtök-Péntek 9:00 - 18:00

Hétfő-Szerda 9:00 - 17:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36-70-KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1221 Budapest Bencés utca 32.