Rosental Rosental
en hu de
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ
Rosental

Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Magánorvosi rendelő Budán és Bécsben, komplex megoldásokkal

Bejelentkezés
Az egészséges, ragyogó mosolyért
Rosental

Az egészséges, ragyogó mosolyért

Magas szakmai tudás a legmodernebb orvostechnológiai megoldásokkal

Szolgáltatások

Szájsebészet Budapest

Szájsebészet Budapesten a legmodernebb eszközökkel és eljárásokkal, hogy mosolya a legjobb kezekben legyen! Ismerje meg a Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központját Budapesten, ahol teljeskörű megoldásokkal várjuk!

Szájsebészet Budapest

Szájsebészet Budapesten: Biztos kezekben!

A szájsebészeti eljárások komolyabb fogászati problémák kezelésére alkalmasak, mint a gyökércsúcs rezekció, vagy gyulladt fogak, bölcsességfogak, ciszták eltávolítása. Ön is szeretné, ha komolyabb fogászati problémáját olyan módon kezelnék, amely során biztosan tudhatja, hogy a beavatkozás eredményes lesz és mindemellett fájdalommentes? A Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központjában a legmodernebb eszközök és megoldások mellett tapasztalt szakembereink biztosíthatják arról, hogy a legjobb kezekben van! 

 

Szájsebészet Budapesten: fájdalommentes megoldások 

Fájdalom nélküli szájsebészet Budapesten? Igen! Rendelőnkben a legmodernebb berendezések és eszközök állnak rendelkezésünkre, amelyek lehetővé teszik a szájsebészeti eljárások fájdalommentes elvégzését. Bár a foghúzás félelmetes lehet, Önnek nem kell tartania tőle egyáltalán! A Rosental Szájsebészet Budapesten szájsebészeti specialistával rendelkezik, így a foghúzás is teljesen fájdalommentes. Szájsebészeti foghúzás esetén a kihúzott fog területét öltéssel kell lezárni a komplikációk elkerülése miatt, amelyet azonban szintén teljesen észrevétlenül végzünk el. A varratok kiszedése miatt egy hét után szükséges visszatérnie, így pedig ellenőrizhetjük a sebgyógyulást is, ezzel csökkentve az esetleges komplikációkat. Ha pedig a foghúzás után egyéb fogászati kezelés is szükséges Önnél, attól sem kell tartania. 

Szeretné, ha szájsebészeti kezelése fájdalommentes lenne? Keresse fel rendelőnket! 

Kapcsolatfelvétel

Név
Telefonszám
E-mail cím
Üzenet

 

Szájsebészet Budapesten: mindenre megoldást nyújtunk

A Rosental Szájsebészet Budapesten olyan fogászati problémákra is megoldást nyújt, mind a ciszta eltávolítás, a foggyökér vagy a bölcsességfog eltávolítás, illetve a fogimplantáció. Rendelőnkben sok éves tapasztalattal rendelkező a szájsebészetre specializálódott szakemberek várják Önt. Így nem csak a kisebb foghúzások fájdalommentes húzásában tudunk segíteni, de a nagyobb volumenű szájsebészeti problémákat, vagy teljeskörű szájrehabilitációt is megoldunk

Forduljon hozzánk bizalommal: Kérjen időpontot rendelőnkbe! 

 

Szájsebészet Budapesten, csodás környezetben

A Rosental Fogászata és Szájsebészete Budapesten, pontosabban Újbuda központjában található, gyönyörű zöldövezetben. Rendelőnk exkluzív megjelenése mellett a páciensek igényeire szabva lett kialakítva. Pácienseink számára a rendelő előtt ingyenes parkolás biztosított, így az autóval érkezőknek nem kell aggódniuk a parkolást illetően. Rendelőnk azonban tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető, hiszen tőlünk 100 méterre található meg a Kelenvölgy-Péterhegy buszmegálló. 

Szájsebészet Budapest zöldövezetében, barátságos mégis exkluzív környezetben, komplex, személyre szabott ellátással, tapasztalt szakemberekkel, a legmodernebb eszközökkel a Rosental rendelőjében. 

 

Ha bármilyen kérdése van a szájsebészeti eljárásokkal kapcsolatban, vagy időpontot szeretne kérni fogászatunkba, akkor töltse ki időpontkérő űrlapunkat!
 

Kapcsolatfelvétel

Név
Telefonszám
E-mail cím
Üzenet

Kapcsolatfelvétel

Név
Telefonszám
E-mail cím
Üzenet

Szájhigiénikus Budapest

Szájhigiénikus Budapest

Fontos, hogy megfelelően odafigyeljünk szájhigiéniánkra, ezzel is megőrizve nem csak fogaink, de ínyünk egészségét is, arról nem is beszélve, hogy ha szájhigiéniánk megfelelő, akkor a már behelyezett...

Tovább
Szájsebészeti kezelés Budapest

Szájsebészeti kezelés Budapest

Vannak olyan fogaink egészségét érintő problémák, melyeket egy hétköznapi fogorvosi rendelőben már sajnálatos módon nem tudnak a szakemberek megfelelően kezelni. Ebben az esetben kénytelenek vagyunk egy...

Tovább
Fogpótlás árak

Fogpótlás árak

Ma már gyakori problémának számít az eredeti fogaink elvesztése – ebben az esetben pedig rendkívül fontos minél hamarabb megkezdeni azok pótlását, így is megőrizve egészségünket. Az alábbi...

Tovább
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Fogorvosi rendelő Budán és Bécsben komplex, személyre szabott megoldásokkal, magas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakorvosi csapattal.

Oldalak
Nyitvatartás

Hétfő-Kedd-Péntek 8:00-17:00

Csütörtök10:00-18:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36-70-KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1221 Budapest Bencés utca 32.