Rosental Rosental
en hu de
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ
Rosental

Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Magánorvosi rendelő Budán és Bécsben, komplex megoldásokkal

Bejelentkezés
Az egészséges, ragyogó mosolyért
Rosental

Az egészséges, ragyogó mosolyért

Magas szakmai tudás a legmodernebb orvostechnológiai megoldásokkal

Szolgáltatások

Szájsebészet Budapest

Szájsebészet Budapesten a legmodernebb eszközökkel és eljárásokkal, hogy mosolya a legjobb kezekben legyen! Ismerje meg a Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központját Budapesten, ahol teljeskörű megoldásokkal várjuk!

Szájsebészet Budapest

Szájsebészet Budapesten: Biztos kezekben!

A szájsebészeti eljárások komolyabb fogászati problémák kezelésére alkalmasak, mint a gyökércsúcs rezekció, vagy gyulladt fogak, bölcsességfogak, ciszták eltávolítása. Ön is szeretné, ha komolyabb fogászati problémáját olyan módon kezelnék, amely során biztosan tudhatja, hogy a beavatkozás eredményes lesz és mindemellett fájdalommentes? A Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központjában a legmodernebb eszközök és megoldások mellett tapasztalt szakembereink biztosíthatják arról, hogy a legjobb kezekben van! 

 

Szájsebészet Budapesten: fájdalommentes megoldások 

Fájdalom nélküli szájsebészet Budapesten? Igen! Rendelőnkben a legmodernebb berendezések és eszközök állnak rendelkezésünkre, amelyek lehetővé teszik a szájsebészeti eljárások fájdalommentes elvégzését. Bár a foghúzás félelmetes lehet, Önnek nem kell tartania tőle egyáltalán! A Rosental Szájsebészet Budapesten szájsebészeti specialistával rendelkezik, így a foghúzás is teljesen fájdalommentes. Szájsebészeti foghúzás esetén a kihúzott fog területét öltéssel kell lezárni a komplikációk elkerülése miatt, amelyet azonban szintén teljesen észrevétlenül végzünk el. A varratok kiszedése miatt egy hét után szükséges visszatérnie, így pedig ellenőrizhetjük a sebgyógyulást is, ezzel csökkentve az esetleges komplikációkat. Ha pedig a foghúzás után egyéb fogászati kezelés is szükséges Önnél, attól sem kell tartania. 

Szeretné, ha szájsebészeti kezelése fájdalommentes lenne? Keresse fel rendelőnket! 

Kapcsolatfelvétel

Név
Telefonszám
E-mail cím
Üzenet

 

Szájsebészet Budapesten: mindenre megoldást nyújtunk

A Rosental Szájsebészet Budapesten olyan fogászati problémákra is megoldást nyújt, mind a ciszta eltávolítás, a foggyökér vagy a bölcsességfog eltávolítás, illetve a fogimplantáció. Rendelőnkben sok éves tapasztalattal rendelkező a szájsebészetre specializálódott szakemberek várják Önt. Így nem csak a kisebb foghúzások fájdalommentes húzásában tudunk segíteni, de a nagyobb volumenű szájsebészeti problémákat, vagy teljeskörű szájrehabilitációt is megoldunk

Forduljon hozzánk bizalommal: Kérjen időpontot rendelőnkbe! 

 

Szájsebészet Budapesten, csodás környezetben

A Rosental Fogászata és Szájsebészete Budapesten, pontosabban Újbuda központjában található, gyönyörű zöldövezetben. Rendelőnk exkluzív megjelenése mellett a páciensek igényeire szabva lett kialakítva. Pácienseink számára a rendelő előtt ingyenes parkolás biztosított, így az autóval érkezőknek nem kell aggódniuk a parkolást illetően. Rendelőnk azonban tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető, hiszen tőlünk 100 méterre található meg a Kelenvölgy-Péterhegy buszmegálló. 

Szájsebészet Budapest zöldövezetében, barátságos mégis exkluzív környezetben, komplex, személyre szabott ellátással, tapasztalt szakemberekkel, a legmodernebb eszközökkel a Rosental rendelőjében. 

 

Ha bármilyen kérdése van a szájsebészeti eljárásokkal kapcsolatban, vagy időpontot szeretne kérni fogászatunkba, akkor töltse ki időpontkérő űrlapunkat!
 

Kapcsolatfelvétel

Név
Telefonszám
E-mail cím
Üzenet

Kapcsolatfelvétel

Név
Telefonszám
E-mail cím
Üzenet

Fogászati kezelés

Fogászati kezelés

A fogászati kezelés senkinek nem tartozik a kedvenc elfoglaltságai közé, ugyanakkor vannak alkalmak, mikor kizárólag az orvosi beavatkozás segíthet. Nem beszélve arról, hogy számos fogászati kezelés...

Tovább
Fogínysorvadás tünetek

Fogínysorvadás tünetek

A fogínysorvadás napjainkban sajnos népbetegségnek számít, a felnőtt lakosság mintegy 70-80%-át érinti ez a probléma. Sajnos a kezdeti kellemetlenségek a későbbiekben akár egyéb, súlyos betegségeket...

Tovább
Fogkő eltávolítás árak

Fogkő eltávolítás árak

A fogkő kialakulása egy természetes folyamat, amit nem lehet megelőzni, de rendszeres fogkőeltávolítással kezelni kell, különben további panaszok kialakulásához vezet. Alábbi szakmai cikkünkben...

Tovább
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Fogorvosi rendelő Budán és Bécsben komplex, személyre szabott megoldásokkal, magas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakorvosi csapattal.

Oldalak
Nyitvatartás

Hétfő-Kedd-Péntek 8:00-17:00

Csütörtök10:00-18:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36-70-KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1221 Budapest Bencés utca 32.