Szájsebészet Budapesten, Újbudán | Rosental

Rosental Rosental
en hu de
en hu de
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ
Rosental

Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Magánorvosi rendelő Budán, komplex megoldásokkal

Bejelentkezés
Az egészséges, ragyogó mosolyért
Rosental

Az egészséges, ragyogó mosolyért

Magas szakmai tudás a legmodernebb orvostechnológiai megoldásokkal

Szolgáltatások

Szájsebészet Budapest

Szájsebészet Budapesten a legmodernebb eszközökkel és eljárásokkal, hogy mosolya a legjobb kezekben legyen! Ismerje meg a Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központját Budapesten, ahol teljeskörű megoldásokkal várjuk!

Szájsebészet Budapest

Szájsebészet Budapesten: Biztos kezekben!

A szájsebészeti eljárások komolyabb fogászati problémák kezelésére alkalmasak, mint a gyökércsúcs rezekció, vagy gyulladt fogak, bölcsességfogak, ciszták eltávolítása. Ön is szeretné, ha komolyabb fogászati problémáját olyan módon kezelnék, amely során biztosan tudhatja, hogy a beavatkozás eredményes lesz és mindemellett fájdalommentes? A Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központjában a legmodernebb eszközök és megoldások mellett tapasztalt szakembereink biztosíthatják arról, hogy a legjobb kezekben van! 

 

Szájsebészet Budapesten: fájdalommentes megoldások 

Fájdalom nélküli szájsebészet Budapesten? Igen! Rendelőnkben a legmodernebb berendezések és eszközök állnak rendelkezésünkre, amelyek lehetővé teszik a szájsebészeti eljárások fájdalommentes elvégzését. Bár a foghúzás félelmetes lehet, Önnek nem kell tartania tőle egyáltalán! A Rosental Szájsebészet Budapesten szájsebészeti specialistával rendelkezik, így a foghúzás is teljesen fájdalommentes. Szájsebészeti foghúzás esetén a kihúzott fog területét öltéssel kell lezárni a komplikációk elkerülése miatt, amelyet azonban szintén teljesen észrevétlenül végzünk el. A varratok kiszedése miatt egy hét után szükséges visszatérnie, így pedig ellenőrizhetjük a sebgyógyulást is, ezzel csökkentve az esetleges komplikációkat. Ha pedig a foghúzás után egyéb fogászati kezelés is szükséges Önnél, attól sem kell tartania. 

Szeretné, ha szájsebészeti kezelése fájdalommentes lenne? Keresse fel rendelőnket! 

Kapcsolatfelvétel

 

Szájsebészet Budapesten: mindenre megoldást nyújtunk

A Rosental Szájsebészet Budapesten olyan fogászati problémákra is megoldást nyújt, mind a ciszta eltávolítás, a foggyökér vagy a bölcsességfog eltávolítás, illetve a fogimplantáció. Rendelőnkben sok éves tapasztalattal rendelkező a szájsebészetre specializálódott szakemberek várják Önt. Így nem csak a kisebb foghúzások fájdalommentes húzásában tudunk segíteni, de a nagyobb volumenű szájsebészeti problémákat, vagy teljeskörű szájrehabilitációt is megoldunk

Forduljon hozzánk bizalommal: Kérjen időpontot rendelőnkbe! 

 

Szájsebészet Budapesten, csodás környezetben

A Rosental Fogászata és Szájsebészete Budapesten, pontosabban Újbuda központjában található, gyönyörű zöldövezetben. Rendelőnk exkluzív megjelenése mellett a páciensek igényeire szabva lett kialakítva. Pácienseink számára a rendelő előtt ingyenes parkolás biztosított, így az autóval érkezőknek nem kell aggódniuk a parkolást illetően. Rendelőnk azonban tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető, hiszen tőlünk 100 méterre található meg a Kelenvölgy-Péterhegy buszmegálló. 

Szájsebészet Budapest zöldövezetében, barátságos mégis exkluzív környezetben, komplex, személyre szabott ellátással, tapasztalt szakemberekkel, a legmodernebb eszközökkel a Rosental rendelőjében. 

 

Ha bármilyen kérdése van a szájsebészeti eljárásokkal kapcsolatban, vagy időpontot szeretne kérni fogászatunkba, akkor töltse ki időpontkérő űrlapunkat!
 

Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel


Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Nálunk a Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központban a mentalitásunk páciens központúság és a legmagasabb szintű ellátás. Teljeskörű fogászati ellátást biztosítunk betegeink számára, mint magán...

Tovább
Fogbeültetés típusai

Fogbeültetés típusai

Az eredeti fogak elvesztése után kiemelkedően fontos a gyors fogpótlás. A fogimplantátumok alkalmazása az esztétikai fogászatban elengedhetetlen, mivel az állcsont mennyisége csak akkor csökken, amikor abban...

Tovább
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Fogorvosi rendelő Budán komplex, személyre szabott megoldásokkal, magas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakorvosi csapattal.

Oldalak
Nyitvatartás

Kedd-Csütörtök-Péntek 9:00 - 18:00

Hétfő-Szerda 9:00 - 17:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36-70-KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1221 Budapest Bencés utca 32.