Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Rosental Rosental
en hu de
en hu de
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ
Rosental

Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Magánorvosi rendelő Budán, komplex megoldásokkal

Bejelentkezés
Az egészséges, ragyogó mosolyért
Rosental

Az egészséges, ragyogó mosolyért

Magas szakmai tudás a legmodernebb orvostechnológiai megoldásokkal

Szolgáltatások

Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Nálunk a Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központban a mentalitásunk páciens központúság és a legmagasabb szintű ellátás. Teljeskörű fogászati ellátást biztosítunk betegeink számára, mint magán fogorvos Budapesten, ezzel is kényelmüket szolgálva. 

Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Magán fogorvos Budapesten precíz és magasszintű ellátással


Üdvözöljük a Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központban, ahol elkötelezettek vagyunk pácienseink szájüregi egészségének és mosolyának megőrzése mellett. Budapest egyik vezető fogászati központjaként büszkék vagyunk arra, hogy a legmagasabb színvonalú, személyre szabott fogorvosi ellátást nyújthatjuk pácienseink számára.


Ha Önnek is magas minőségű, magán fogorvosra van szüksége Budapesten, akkor a megfelelő helyen jár, ismerje klinikánkat és szolgáltatásaink!

 

 

Magán fogorvos Budapest – Miért válassza a Rosental Fogászatot?


A Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központban rendkívüli figyelmet fordítunk minden egyes páciensünkre. Legfőbb célunk, hogy kellemes és kényelmes környezetben biztosítsuk az optimális fogászati ellátást, melynek során szakértelmünk és tapasztalatunk segítségével bizalmat és elégedettséget nyújtunk Önöknek. 

 


Rosental szolgáltatásai, mint magán fogorvos Budapesten:

•    Diagnosztika és panoráma röntgen.
•    Általános fogászati ellátás, beleértve a professzionális szájhigiéniai kezeléseket, töméseket és fogfehérítést.
•    Szájsebészeti beavatkozások, mint például bölcsességfogak vagy foggyökér eltávolítása, ciszták eltávolítása, implantáció.
•    Fogimplantációk mint például fogászati koronák, hídkonstrukciók.
•    Fájdalommentes fogászat és fájdalomcsillapítás.
•    Esztétikai fogászati eljárások, mint például a fogfehérítés, fogékszer felhelyezése.
•    Lézerterápia például herpesz vagy aphta kezelésére, és különböző gyulladások orvoslására.

 

Ha Ön is szeretne magán fogorvosi, budapesti környezetben fogászati kezelésben részesülni, és a legjobb kezekbe szeretne kerülni, tapasztalt fogorvosainkhoz, könnyedén kérhet időpontot konzultációra, az alábbi űrlap kitöltésével!


Kapcsolatfelvétel

 


Magán fogorvos Budapesten tapasztalt és képzett szakemberekkel 


A Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ csapata kizárólag a legkiválóbb, magasan képzett fogorvosokból és szájsebészekből áll. Mindannyian elkötelezettek a folyamatos szakmai fejlődés és a legmodernebb fogászati technikák alkalmazása mellett, hogy pácienseinknek a legjobb kezelést nyújthassák. Minden egyes beavatkozást alaposan megtervezünk és megvalósítunk, hogy biztosítsuk a hatékony és eredményes eredményeket, és megfeleljünk a legmagasabb színvonalú szakmai elvárásoknak, mint magán fogorvos Budapesten. 

 

 

Magán fogorvos Budapesten a legmodern eszközökkel és technológiákkal


A Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központban folyamatosan beruházunk a legkorszerűbb fogászati technológiákba és eszközökbe, hogy biztosítsuk pácienseink számára a legmagasabb szintű ellátást. Modern rendelőnkben a legfejlettebb diagnosztikai és kezelési eszközökkel rendelkezünk, így biztos lehet benne, hogy Ön minden esetben a legjobb kezekben van.

Tudjuk, hogy a mindennapi élet forgatagában az idő érték. Ezért törekszünk arra, hogy rugalmas időpontokat biztosítsunk pácienseink számára, hogy az ellátásunk ne okozzon felesleges stresszt vagy kellemetlenséget. Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésükre, hogy segítsen Önöknek megfelelő időpontot egyeztetni, és válaszoljon minden kérdésükre vagy kéréseikre. Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével, bármilyen fogászati kezelésre lenne szüksége!


Kapcsolatfelvétel

 


Magán fogorvos Budapesten - Válassza a Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központot


Ha magas színvonalú, személyre szabott fogorvosi ellátásra van szüksége Budapesten, akkor ne habozzon, válassza a Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központot. Tapasztalt és elkötelezett csapatunk, modern eszközeink és kényelmes környezetünk garantálja, hogy Ön minden egyes látogatás alkalmával a legjobb kezelést kapja. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és lépjen egy lépéssel közelebb az egészséges mosolyhoz és az egészséges szájüreghez!
 

Kapcsolatfelvétel


Fogbeültetés típusai

Fogbeültetés típusai

Az eredeti fogak elvesztése után kiemelkedően fontos a gyors fogpótlás. A fogimplantátumok alkalmazása az esztétikai fogászatban elengedhetetlen, mivel az állcsont mennyisége csak akkor csökken, amikor abban...

Tovább
Fogászati klinika árak

Fogászati klinika árak

Ha Ön is azok közé tartozik, akik kiváló minőségű fogászati ellátást keresnek megfizethető árakon, akkor jó helyen jár. Ismerje meg a fogászati klinika árakat a Rosental Fogászatán és kapjon rövid...

Tovább
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Fogorvosi rendelő Budán komplex, személyre szabott megoldásokkal, magas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakorvosi csapattal.

Oldalak
Nyitvatartás

Kedd-Csütörtök-Péntek 9:00 - 18:00

Hétfő-Szerda 9:00 - 17:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36-70-KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1221 Budapest Bencés utca 32.