Fogászat Budapesten | Rosental

Rosental Rosental
en hu de
en hu de
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ
Rosental

Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Magánorvosi rendelő Budán, komplex megoldásokkal

Bejelentkezés
Az egészséges, ragyogó mosolyért
Rosental

Az egészséges, ragyogó mosolyért

Magas szakmai tudás a legmodernebb orvostechnológiai megoldásokkal

Szolgáltatások

Fogászat Budapest

Fogászat Budapest zöldövezetében Újbudán, exkluzív környezetben, tapasztalt fogorvosokkal és a legmodernebb eszközökkel, komplex megoldásokkal. A tökéletes mosoly többé nem álom!

Fogászat Budapest

Fogászat Budapest zöldövezetében 

Modern, exkluzív fogászatunk Újbudán található, csodás zöldövezetben, a legmodernebb eszközökkel. Rendelőnk könnyen megközelíthető, hiszen a Kelenvölgy-Péterhegy buszmegállótól csupán egy perc sétával megközelíthető. Az autóval érkezők számára pedig ingyenes parkolás biztosított pácienseinknek. A Rosental Fogászat Budapesten szeretettel várja Önt reggel 8 órától, egészen este 8 óráig, így akár a napi teendők után is rendelkezésére áll rendelőnk. 

 

Fogászat Budapesten: komplex megoldásokkal várjuk

A Rosental fogászat Budapesten komplex megoldásokkal és ellátással várja pácienseit, az alapvető diagnosztikai eljárásoktól, egészen az összetettebb, bonyolultabb műtétekig. Célunk, hogy teljeskörű segíthessünk pácienseink fogászati problémáin, és olyan mosolyt alkossunk, amely nem csak esztétikus, de funkcionalitásban is tökéletes. Fogászatunkon az összes eddigi szakmai tudásunkat felhasználva és a legmodernebb eszközöket bevetve végezzük el kezeléseinket teljesen személyre szabottan

 

Fogászat Budapesten: minden fogászati problémára

Rendelőnkben szolgáltatásaink széles körben megtalálhatók, az esztétikai fogászattól kezdve, a szájsebészeten át a fogászati implantációig, amelyeket mind komplex ellátással nyújtunk pácienseink számára. 
 

A Rosental Fogászat budapesti rendelőjében az alábbi szolgáltatásokkal várjuk Önöket: fogimplantáció, esztétikus fogtömés, fogkő leszedés, fájdalommentes foghúzás, fogszuvasodás kezelés, fogászati diagnosztika, fogfehérítés, fogékszer felhelyezés, szájsebészeti kezelések, csontpótlás, fogágybetegségek kezelése, gyökérkezelés. 

Bármilyen fogászati problémája van, forduljon hozzánk bizalommal: kérjen időpontot rendelőnkbe az alábbi űrlap kitöltésével!

Kapcsolatfelvétel

 

Fogászat Budapesten: rejtett költségek nélkül 

Rendelőnkben minden páciensünk számára egyedi, személyre szabott kezelési tervet és alternatívát kínálunk a fogászati problémák kezelésére. Ahhoz, hogy egy pontos kezelési tervet tudjunk létrehozni, először fogászati diagnosztikát végzünk el, amely során feltárjuk az összes lehetséges fogászati problémát. Ezután a kezelési terv felállításánál minden alternatívát megadunk, amelyet átláthatóan prezentálunk, részletesen feltüntetve árainkat. Így biztos lehet benne, hogy fogászati kezelése rejtett költségek nélkül fog történni! Kérje a Rosental Fogászat Budapesten személyre szabott lehetőségeit! 

 

Fogászat Budapesten: hogyan zajlik a páciensek kezelése? 

Miután felvette rendelőnkkel a kapcsolatot akár online, akár telefonon, egy előre megbeszélt időpontot egyeztetve fogjuk várni fogászatunkon Budapesten. Az ingyenes konzultációnk keretében meghallgatjuk Önt, majd elvégezzük a szükséges fogászati diagnosztikákat. A diagnosztika során fotódokumentáció, röntgenfelvételek, szükség szerint CT felvétel, valamint tanulmányi lenyomat készül. Az elvégzett diagnosztikai leletek megvizsgálása után szakorvosunk tájékoztatja fogászati állapotáról és a szükséges beavatkozásokról. Ezután minden alternatívát feltüntetve egy kezelési tervet adunk át Önnek, amelyben részletesen ismertetjük árainkat. A kezelési tervet az orvossal egyeztetve kiválasztva megkezdődnek a beavatkozások. 

Ha Ön is egészséges és esztétikus fogakat szeretne, vegye fel rendelőnkkel a kapcsolatot és töltse ki űrlapunkat időpontfoglalás miatt!
 

Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel


Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Nálunk a Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központban a mentalitásunk páciens központúság és a legmagasabb szintű ellátás. Teljeskörű fogászati ellátást biztosítunk betegeink számára, mint magán...

Tovább
Fogbeültetés típusai

Fogbeültetés típusai

Az eredeti fogak elvesztése után kiemelkedően fontos a gyors fogpótlás. A fogimplantátumok alkalmazása az esztétikai fogászatban elengedhetetlen, mivel az állcsont mennyisége csak akkor csökken, amikor abban...

Tovább
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Fogorvosi rendelő Budán komplex, személyre szabott megoldásokkal, magas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakorvosi csapattal.

Oldalak
Nyitvatartás

Kedd-Csütörtök-Péntek 9:00 - 18:00

Hétfő-Szerda 9:00 - 17:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36-70-KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1221 Budapest Bencés utca 32.