Fájdalommentes fogászat: fájdalommentes fogászati kezelés Budapesten, fájdalommentes fogorvoslás

Rosental Rosental
en hu de
en hu de
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ
Rosental

Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Magánorvosi rendelő Budán, komplex megoldásokkal

Bejelentkezés
Az egészséges, ragyogó mosolyért
Rosental

Az egészséges, ragyogó mosolyért

Magas szakmai tudás a legmodernebb orvostechnológiai megoldásokkal

Szolgáltatások

Fájdalommentes fogászat, fájdalomcsillapítás

Manapság a fájdalommentes fogászati beavatkozások korát éljük, hála a gyorsan ható és maximális fájdalommentességet biztosító érzéstelenítőknek. Mivel ezek a szerek részben, vagy teljes egészében blokkolják a páciens felé érkező ingereket, az anesztézia lehetővé teszi a fájdalomtól és stressztől mentes műtéti beavatkozások végrehajtását.

Fájdalommentes fogászat, fájdalomcsillapítás

Ne álljon a fájdalomtól való félelem a gyönyörű, egészséges mosoly útjába! Válassza fájdalommentes fogászati kezeléseinket, jelentkezzen be hozzánk az alábbi űrlap kitöltésével!

 

Kapcsolatfelvétel

 

Budai, fájdalommentes fogászati rendelőnkben az alábbi módszerekkel dolgozunk:

  • lokális anesztézia
  • totális intravénás anesztézia
  • analgoszedálás

 

Mivel ezen érzéstelenítők hatása órákig tart, minden esetben javasoljuk, hogy egyenek és igyanak eleget az egyes beavatkozások előtt!
 

Fájdalommentes fogászat a lokális anesztéziával

Más néven helyi érzéstelenítés. Nincs hatással az egész testre, csak egy bizonyos, körülhatárolt részén kapcsolja ki a fájdalmat, ideiglenesen felfüggeszti az idegvégződések vezetőképességét. Sajnos a tűszúrás okozta kellemetlen, feszítő érzés elkerülhetetlen ennél az eljárásnál. Igény esetén speciális zselés anyaggal el tudjuk zsibbasztani a tűszúrás területét is. Lokális anesztéziát kisebb, ambuláns műtéteknél alkalmazzuk budai, fájdalommentes fogászati klinikánkon.

 

Fájdalommentes fogászat a totális intravénás anesztéziával

Ebben az esetben a hatóanyagok kombinációja intravénásan jut a páciens szervezetébe. Az állapotot az intravénás bevezetés után infúziós pumpával tartjuk fenn. Elmondható tehát, hogy intravénás anesztézia alkalmazása esetén a lélegeztetés oxigén és levegő keverékével történik.
 

Fájdalommentes fogászat az analgoszedálással

Komolyabb szájsebészeti esetek és esetleges gyógyszerérzékenység esetén altatásos fájdalomcsillapítást végzünk. A hatóanyagot intravénás bevezetés után infúziós pumpával tartjuk fenn. 

Kapcsolatfelvétel


Diagnosztika, panoráma röntgen

Diagnosztika, panoráma röntgen

A különféle röntgenfelvételeket, panoráma röntgent több célból alkalmazzuk: csomók lokalizálására, szuvas fogak felismerésére, csontmennyiség vizsgálatára, és még sorolhatnánk. Mivel ezek a...

Tovább
Professzionális szájhigiénés kezelések

Professzionális szájhigiénés kezelések

A szájüreg megfelelő tisztítása és higiéniája biztosítja a fogak és fogágy egészségét, valamint a már elkészült fogpótlások, illetve behelyezett implantátumok hosszú és sikeres fenntarthatóságát. 

Tovább
Fogászati implantáció

Fogászati implantáció

Az utóbbi évek technikai fejlődésének köszönhetően a fogászati implantáció, valamint az implantátumot használata mára rutin eljárássá vált. A kezelés célja az, hogy a páciens számára használható,...

Tovább
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Fogorvosi rendelő Budán komplex, személyre szabott megoldásokkal, magas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakorvosi csapattal.

Oldalak
Nyitvatartás

Kedd-Csütörtök-Péntek 9:00 - 18:00

Hétfő-Szerda 9:00 - 17:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36-70-KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1221 Budapest Bencés utca 32.