Szájhigiénikus: szájhigiénés kezelések professzionálisan budai fogászatunkon - Rosental

Rosental Rosental
en hu de
en hu de
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ
Rosental

Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Magánorvosi rendelő Budán, komplex megoldásokkal

Bejelentkezés
Az egészséges, ragyogó mosolyért
Rosental

Az egészséges, ragyogó mosolyért

Magas szakmai tudás a legmodernebb orvostechnológiai megoldásokkal

Szolgáltatások

Professzionális szájhigiénés kezelések

A szájüreg megfelelő tisztítása és higiéniája biztosítja a fogak és fogágy egészségét, valamint a már elkészült fogpótlások, illetve behelyezett implantátumok hosszú és sikeres fenntarthatóságát. 

Professzionális szájhigiénés kezelések

Szájhigiénikus kollégánk magas szakmai tapasztalattal, professzionális megoldásokkal és a legmodernebb orvostechnológiai eszközökkel gondoskodik tökéletes, egészséges mosolyáról! Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével!

 

Kapcsolatfelvétel

 

A korábban említettek szerves része az időközönként, rendelőben elvégzett professzionális szájhigiénés kezelés, mely tartalmaz egy ultrahangos fogkőeltávolítást, az elszíneződött fogak homokfúvással és polírozással történő tisztítását.

 

Hogyan alakul ki a fogkő?

Fogainkon lepedék, majd a lepedékből fogkő keletkezik. A lepedék a fogakon képződő, szájüregi baktériumokból és szerves anyagokból alakul ki. A nyál oldott ásványi anyagai sók formájában kicsapódnak a lepedékben, és így kialakul az esztétikailag is zavaró sárgás-barna színű, kemény fogkő.

 

Miért veszélyesek a fogkövek?

A lepedéknek és a fogkőnek több káros következménye is van: fogágybetegségek alakulhatnak ki, mint az akut-, vagy krónikus ínygyulladás, mely további csontpusztuláshoz és a fogak elvesztéséhez vezethet.
Számos ember hajlamos a fogkőképződésre, mert nyáluk magasabb koncentrációban tartalmaz ásványi anyagokat.

 

Hogyan zajlik az ultrahangos fogkőeltávolítás?

Az ultrahangos fogkőeltávolítás során használt ún. depurátor rendkívül kíméletes, nem sérti a fogzománcot, emellett pedig teljesen fájdalommentes és a szűk fogközi helyekre is befér. Segítségével az íny alatti fogkövek is leszedhetők. A még pontosabb eredmény érdekében apró szemcséjű homokkal is átfújjuk a fogakat. A tökéletesen csillogó és sima végeredményről pedig a gépi polírozó paszta, illetve a különféle formájú kefék gondoskodnak.

Kapcsolatfelvétel


Fogágybetegség kezelése

Fogágybetegség kezelése

A fogágybetegség sokkal gyakoribb fogászati probléma, mint gondolnánk, a fogágybetegség kezelése pedig nem biztos, hogy házi praktikákat bevetve elegendő. Tudjon meg róla többet, hogyan végzik a Rosental...

Tovább
Altatásos fogászat Buda

Altatásos fogászat Buda

Az altatásos fogászat Buda központi helyszínén, a Rosental Fogászaton segít kezelni a fájdalmat fogászati eljárások és műtétek során. Megakadályozza a fájdalmas érzéseket a száj bizonyos területein....

Tovább
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Fogorvosi rendelő Budán komplex, személyre szabott megoldásokkal, magas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakorvosi csapattal.

Oldalak
Nyitvatartás

Hétfő-Kedd-Csütörtök 9:00 - 17:00

Péntek9:00 - 12:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36-70-KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1221 Budapest Bencés utca 32.