Rosental Rosental
en hu de
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ
Rosental

Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Magánorvosi rendelő Budán és Bécsben, komplex megoldásokkal

Bejelentkezés
Az egészséges, ragyogó mosolyért
Rosental

Az egészséges, ragyogó mosolyért

Magas szakmai tudás a legmodernebb orvostechnológiai megoldásokkal

Szolgáltatások

Fogászati magánrendelő Budapesten

Fogorvoshoz a legtöbb ember nem szeret járni, a viszolygás egyik alapja pedig nem más, mint a fájdalomtól való félelem. Azonban napjainkban a korszerű technológiának és az orvostudomány fejlődésének hála a fogászati beavatkozások már teljesen fájdalommentesek. Mi, a Rosental Fogászati Magánrendelő Budapesten kimondottan páciensközpontúak vagyunk. Hogy mindez mit jelent? Az az alábbi szakmai cikkből kiderül!

Fogászati magánrendelő Budapesten

Miért fontos felkeresni a Rosental fogászati magánrendelő Budapesten található rendelőjét még időben?

Alapvetően az a jó, ha az emberek félévente járnak fogászati kontrollra. Azonban az a jellemző, hogy az emberek csak akkor fordulnak fogorvoshoz, ha valami konkrét panaszuk van, és gyakran akkor is várnak addig, ameddig lehet. Probléma észlelése esetén azonban érdemesebb a Rosental Fogászati Magánrendelő Budapest bájos utcájában található rendelését minél hamarabb felkeresni, ugyanis a fogászati problémák nem olyanok, mint a horzsolás, nem múlnak el idővel, csak egyre rosszabbak lesznek.

 

Mit nyújt Önnek ez a fogászati magánrendelő Budapest városában?

A Rosental fogászati rendelő Budapest nyüzsgő városában teljes mértékben páciensközpontú. Ez azt jelenti, hogy minden esetben a betegeink az elsők, ennek érdekében a legmodernebb technológiák és a legjobb minőségű anyagok állnak orvosaink rendelkezésére. A barátságos légkör mellett azt is fontosnak tartjuk, hogy pácienseinknek mindig legyen választási lehetősége, ezért – amennyiben erre van mód – mindig igyekszünk a kezelési tervben több lehetőséget feltüntetni, hogy aztán betegeink választhassanak.

 

Milyen szolgáltatásokkal várja Önt a Rosental Fogászati magánrendelő Budapest egyik nívós környékén?

Mi a Rosental Fogászati Magánrendelő Budapest egy színvonalas negyedében a fájdalommentes fogászatot részesítjük előnyben, ehhez három módszert alkalmazunk: lokális anesztéziát, azaz helyi érzéstelenítést, totális intravénás anesztéziát és analgoszedálást, ami egy altatásos megoldás. 

A Rosental Fogászati Magánrendelő Budapest szívében számos szolgáltatással várja a pácienseinket. A diagnosztika során különféle röntgenfelvételeket, panoráma röntgent készítünk, hogy minél alaposabban meg lehessen határozni mind a probléma eredetét, mind a leghatékonyabb kezelést. A professzionális szájhigiéniás kezelések alkalmával eltávolítjuk többek között a fogkövet, ezzel is megelőzve számos fogágybetegség kialakulását. A fogászati implantációs eljárások során az állcsontba kerül sebészeti úton beültetésre egy műgyökér, vagy csap, erre pedig a fogkorona, az eredmény pedig abszolút olyan, mint egy igazi fog, stabil, erős, nincs idegentest-érzet sem. Természetesen más lehetőségek is vannak a fogpótlásra, például a korona, vagy épp egy műfogsor készítése. Szájsebészetünkön a komolyabb beavatkozások széles skáláját van lehetőség igénybe venni, ilyen például a bölcsességfog eltávolítás. Fogászati magánrendelőnk Budapesten a már kialakult fogágybetegségek gyógyítására is lehetőséget kínál, ahogyan a fogszuvasodás és lyukas fogak kezelésére egyaránt. Sőt, mivel az egészség mellett az esztétika is fontos, rendelői fehérítés keretében bárkinek hollywoodi szikrázó mosolya lehet.

 

Amennyiben úgy érzi, Önnek is szüksége lenne arra az ellátásra, ami ez a fogászati magánrendelő Budapest szívében nyújtani tud, forduljon hozzánk bizalommal és foglaljon időpontot!

Kapcsolatfelvétel

Név
Telefonszám
E-mail cím
Üzenet

Kapcsolatfelvétel

Név
Telefonszám
E-mail cím
Üzenet

Fájdalommentes fogpótlás

Fájdalommentes fogpótlás

Abban az esetben, ha elvesztettük eredeti fogainkat, fontos, hogy minél előbb gondoskodjunk azok pótlásáról. Alábbi cikkünkből tudjon meg Ön is mindent a fájdalommentes fogpótlás kapcsán.

Tovább
Fogászati rendelő Buda

Fogászati rendelő Buda

Mindenki egy egészséges életmódra törekszik, ehhez viszont elengedhetetlen, hogy szájhigiéniánkra is odafigyeljünk, melybe többek között beletartozik nem csak fogaink, de akár ínyünk egészége is.

Tovább
Fogászati konzultáció

Fogászati konzultáció

Egészségünkre minden ponton érdemes odafigyelni, ez alól pedig a fogászat sem képez kivételt. A sikeresen fogászati beavatkozás kulcsa pedig a megfelelő fogászati konzultáció – alábbi cikkünkben...

Tovább
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Fogorvosi rendelő Budán és Bécsben komplex, személyre szabott megoldásokkal, magas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakorvosi csapattal.

Oldalak
Nyitvatartás

Hétfő-Kedd-Péntek 8:00-17:00

Csütörtök10:00-18:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36-70-KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1221 Budapest Bencés utca 32.