Fájdalommentes fogászat Budapesten | Rosental Fogászat

Rosental Rosental
en hu de
en hu de
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ
Rosental

Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Magánorvosi rendelő Budán, komplex megoldásokkal

Bejelentkezés
Az egészséges, ragyogó mosolyért
Rosental

Az egészséges, ragyogó mosolyért

Magas szakmai tudás a legmodernebb orvostechnológiai megoldásokkal

Szolgáltatások

Fájdalommentes fogászat Budapest

Sokan rendkívül félnek a fogorvostól, így akár fogfájás esetén sem hajlandóak meglátogatni a fogászati rendelőt. Ma már azonban számos olyan fogászati technika és fájdalomcsillapítási eljárás van, amelyekkel fogát fájdalom nélkül lehetséges kezelni. A Rosental Fájdalommentes Fogászatán Budapesten is ezeket az eljárásokat alkalmazzunk, hogy Önnek ne kelljen félnie! 

Fájdalommentes fogászat Budapest

Fájdalommentes fogászat Budapesten, Újbuda zöldövezetében

A Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központját Újbudán, csodás zöldövezetben találhatja meg, ahol ingyenes parkolással és könnyű megközelíthetőséggel várjuk kedves pácienseinket. Rendelőnk exkluzív megjelenése mellett odafigyelünk pácienseink kényelmére is, ezért várótermünk és fogászati berendezéseink a legmodernebbek. Fájdalommentes fogászatunk Budapesten hosszú nyitvatartással rendelkezik, így akár munka után is tudunk Önnek időpontot adni rendelőnkbe, hiszen reggel 8 órától, este 20 óráig várjuk fogászati problémával küzdő betegeinket. 

Várjuk szeretettel rendelőnkbe, ahol kollégáink minden fogászati problémáját megoldják! Kérjen időpontot a lenti űrlap kitöltésével! 

Kapcsolatfelvétel

 

Fájdalommentes fogászat Budapesten, bármilyen fogászati problémára

A Rosental Fájdalommentes fogászatán Budapesten a legkisebb eljárásoktól kezdve a legösszetettebb fogászati kezelésekig megoldást kínálunk. Számunkra pácienseink elégedettsége a legfontosabb, éppen ezért nem csak a fogak egészségére, hanem esztétikájára is ügyelünk. Fogászatunkon minden olyan szolgáltatás elérhető, amellyel tökéletes mosolyt varázsolhatunk Önnek.

A Rosental Fájdalommentes fogászat Budapesten az alábbi szolgáltatásokkal várja pácienseit: 

Fogászati diagnosztika, professzionális szájhigiénés kezelések, fogászati implantáció, fogpótlás és koronák, szájsebészeti kezelések, fogtömés, fogfehérítés, fogágybetegségek kezelése

Legyen bármilyen fogászati problémával, forduljon hozzánk bizalommal!

 

Fájdalommentes fogászat, többféle módszerrel

A Rosental Fájdalommentes fogászat Budapesten többféle fájdalomcsillapítási módszerrel áll páciensei rendelkezésére. Rendelőnkben lokális anesztézia, totális intravénás anesztézia és analgoszedálás is elérhető. A fájdalomcsillapítás módszerei közül legtöbbször a lokális anesztéziát alkalmazzuk, amely egy helyi érzéstelenítést jelent, amit injekcióstűvel fecskendezünk be az érintett területre. A másik két fájdalomcsillapítási módszerünk inkább nagyobb, bonyolultabb szájsebészeti műtétek esetén alkalmazandó. Pácienseinket mindig tájékoztatjuk az összes lehetséges módszerről, azok előnyeiről és hátrányairól, illetve előre egyeztetve meghatározzuk a pontos módszert, amelyet a kezelés során fogunk alkalmazni. 

Ha Ön eddig félt a fogorvostól, többé nem kell! Fájdalommentes fogászatunk Budapesten megoldást nyújt fogászati problémáira. 

Kérjen időpontot most a lenti űrlap kitöltésével!

Kapcsolatfelvétel


 

Kapcsolatfelvétel


Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Nálunk a Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központban a mentalitásunk páciens központúság és a legmagasabb szintű ellátás. Teljeskörű fogászati ellátást biztosítunk betegeink számára, mint magán...

Tovább
Fogbeültetés típusai

Fogbeültetés típusai

Az eredeti fogak elvesztése után kiemelkedően fontos a gyors fogpótlás. A fogimplantátumok alkalmazása az esztétikai fogászatban elengedhetetlen, mivel az állcsont mennyisége csak akkor csökken, amikor abban...

Tovább
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Fogorvosi rendelő Budán komplex, személyre szabott megoldásokkal, magas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakorvosi csapattal.

Oldalak
Nyitvatartás

Kedd-Csütörtök-Péntek 9:00 - 18:00

Hétfő-Szerda 9:00 - 17:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36-70-KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1221 Budapest Bencés utca 32.