Szájsebészeti rendelő Újbudán | Rosental

Rosental Rosental
en hu de
en hu de
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ
Rosental

Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Magánorvosi rendelő Budán, komplex megoldásokkal

Bejelentkezés
Az egészséges, ragyogó mosolyért
Rosental

Az egészséges, ragyogó mosolyért

Magas szakmai tudás a legmodernebb orvostechnológiai megoldásokkal

Szolgáltatások

Szájsebészeti rendelő

Szájsebészeti rendelő a legmodernebb eszközökkel és eljárásokkal, hogy mosolya a legjobb kezekben legyen! Ismerje meg a Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központját Budapesten, ahol teljeskörű megoldásokkal várjuk!

Szájsebészeti rendelő

Szájsebészeti rendelő, ahol nem kell félnie!

A szájsebészeti beavatkozások már jóval nagyobb volumenű fogászati problémákra vagy eljárásokra utalnak, amelytől még inkább félnek a legtöbben. Szájsebészeti rendelőnkben azonban egyáltalán nem kell tartani ezektől a beavatkozásoktól sem. A Rosental szakemberei nagy múltú tapasztalatának és a legmodernebb eszközöknek köszönhetően bármely szájsebészeti kezelése fájdalommentes és eredményes lesz. Akár gyökérkezelésről, gyulladt fogról, bölcsességfog vagy ciszta eltávolításáról van szó, nem kell tartania, hiszen biztos kezekben van szájsebész specialistáink kezei között. 

 

Szájsebészeti rendelő fájdalommentes kezelésekkel

A fogorvostól való félelem sokaknál a fájdalomra összpontosul, hiszen abban a tudatban élünk, hogy a fogászati kezelések bizony fájdalmasak. Szerencsére, ma már egyáltalán nem kell ettől tartanunk, hiszen a mai modern eszközök és technológiák lehetővé teszik azt, hogy szájsebészeti rendelőnkben Ön egyik beavatkozás közben se érezzen fájdalmat. Így Önnek egy szájsebészeti úton eltávolított fogkivonástól sem kell tartania, hiszen a kihúzott fog területén lévő öltésekből sem fog semmi érezni. Szájsebészeti rendelőnkben odafigyelünk Önre és gyógyulására 100%-ban. Éppen ezért a kezelések utáni sebgyógyulásra, varratszedésekre és kontrollra is nagy gondot fordítunk. 

Szeretné, ha szájsebészeti kezelése fájdalommentes lenne? Keresse fel rendelőnket! 

Kapcsolatfelvétel

 

Szájsebészeti rendelő komplex megoldásokkal

A Rosental Szájsebészeti rendelőjében minden fogászati problémára megoldást nyújtunk. Szájsebészeti kezeléseink közé a ciszta eltávolítás, a foggyökér vagy a bölcsességfog eltávolítás, fogpótlási eljárások, valamint csontpótlás és a fogimplantáció egyaránt beletartozik. Szájsebészeti rendelőnkben nem csak tapasztalt kollégák, de kifejezetten szájsebész szakemberek dolgoznak, hogy Önnek a legjobb megoldást nyújthassuk fogászati problémájára. Akár kisebb foghúzásokban, akár műtéti megoldásokban kell segítség, a Rosental fogászatán ezt teljesen fájdalommentes és komplex kezelésekkel tesszük. 

Forduljon hozzánk bizalommal: Kérjen időpontot rendelőnkbe! 

 

Szájsebészeti rendelő, ahol Ön az első 

A Rosental szájsebészeti rendelője nem csak a legkorszerűbb eszközökkel és modern berendezéssel felszerelt, de számunkra pácienseink az elsők, így rendelőnk is ennek megfelelően lett kialakítva. Exkluzív várótermünk és fogászati rendelőnk pácienseink kényelmét szolgálják, hogy a lehető legkomfortosabban érezhessék magukat a fogászati kezelések előtt és alatt is. Szájsebészeti rendelőnk továbbá könnyen megközelíthető akár autóval, akár tömegközlekedéssel érkezik hozzánk. Emellett hosszú nyitvatartásunk miatt rugalmasan látogathat el rendelőnkbe. 

Ha bármilyen kérdése van a szájsebészeti eljárásokkal kapcsolatban, vagy időpontot szeretne kérni szájsebészeti rendelőnkbe, akkor töltse ki időpontkérő űrlapunkat!

Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel


Fogászati rendelő Budapest

Fogászati rendelő Budapest

Fogászati rendelő Budapesten, Újbuda szívében, csodás zöldövezeti környezetben? A Rosental Fogászata várja Kedves Pácienseit! Komplex fogászati ellátást biztosító központunkban magas szakmai tudással...

Tovább
A fogbeültetés menete

A fogbeültetés menete

A fogbeültetés egy modern fogászati eljárás, amely lehetővé teszi elveszített vagy károsodott fogak hatékony helyettesítését. A fogak hiánya vagy károsodása számos problémát okozhat, beleértve a...

Tovább
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Fogorvosi rendelő Budán komplex, személyre szabott megoldásokkal, magas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakorvosi csapattal.

Oldalak
Nyitvatartás

Hétfő-Kedd-Csütörtök 9:00 - 17:00

Péntek9:00 - 12:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36-70-KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1221 Budapest Bencés utca 32.