Gyökérkezelés Budapesten fájdalommentesen | Rosental Fogászat

Rosental Rosental
en hu de
en hu de
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ
Rosental

Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Magánorvosi rendelő Budán, komplex megoldásokkal

Bejelentkezés
Az egészséges, ragyogó mosolyért
Rosental

Az egészséges, ragyogó mosolyért

Magas szakmai tudás a legmodernebb orvostechnológiai megoldásokkal

Szolgáltatások

Gyökérkezelés Budapest

Gyökérkezelés Budapesten fájdalommentesen és kíméletesen a Rosental Fogászatán a legmodernebb és legkorszerűbb eszközökkel fogai megmentése érdekében. 

Gyökérkezelés Budapest

Gyökérkezelés Budapesten: Mikor nyújt megoldást?

A gyökérkezelés az egyik leghatékonyabb fogmegtartó kezelés, amely a gyulladt fog esetén megoldást nyújthat. A gyökérkezelés Budapesten számos megoldással történik, azonban fogászatunkon a lehető legfájdalommentesebb módon végezzük el. Célunk, hogy a gyulladt, elhalt, sérült vagy erősen szuvas fogat megmentsük a kihúzástól és a fog újra ép legyen. A gyökérkezelés során a fog belsejében lévő baktériumokat eltávolítjuk a gyökércsatornából, amelyek eddig a fog gyulladását okozták. Gyulladt fog esetén tapasztalható fogérzékenység, arc duzzanat vagy éles fájdalom is. Ha bármely tünetet észleli érdemes mielőbb felkeresnie rendelőnket!

 

Gyökérkezelés Budapesten: Nem érdemes várni! 

Fogfájás, fogérzékenység esetén a legjobb, ha mielőbb meglátogatja tapasztalt kollégáink, hiszen a fogban lévő baktériumok maguktól nem fognak eltűnni. A fertőzött fogat csakis gyökérkezeléssel vagy fogkivonással lehet kezelni. A gyökérkezelés Budapesten azonban segít megmenteni fertőzött fogát és elkerülni a további szövődményeket. 

 

Gyökérkezelés Budapesten: A Rosental Fogászatán

Számos szakember végez gyökérkezelést Budapesten, azonban ez az eljárás rendkívüli odafigyelést igényel, így nem mindegy kire bízzuk magunkat. Amennyiben rendelőnket választja, úgy tapasztalt és precíz kollégáink mindenképpen azon lesznek, hogy megmentsék fogát a kihúzástól. Fogászatunkon először egy röntgenfelvételt készítünk, hogy felmérhessük mekkora is a probléma. Ennek tudatában elkészítjük a kezelési tervet, részletesen tájékoztatva páciensünket, hogy tudja, hogyan fogunk eljárni a gyökérkezelés során. A gyökérkezelés budapesti rendelőnkben a legnagyobb szakértelemmel történik, és biztos lehet abban, hogy fogát a legjobb minőségű anyagokkal fogjuk helyreállítani. 

 

Gyökérkezelés Budapesten: Mire számíthat utána?

A gyökérkezelés Budapesten minden esetben fájdalommentes lesz, viszont a kezelést követően előfordulhat, hogy a kezelt fog érzékennyé válik. A beavatkozás utáni pár napban érdemes a gyökérkezelt fogat kímélni, hogy minél gyorsabban gyógyulhasson.  

 

Ne feledje, ha fogfájást, arcduzzanatot vagy fogérzékenységet tapasztal, mielőbb keresse fel rendelőnket és kérjen időpontot a lenti űrlap segítségével!

Kapcsolatfelvétel


 

Kapcsolatfelvétel


Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Nálunk a Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központban a mentalitásunk páciens központúság és a legmagasabb szintű ellátás. Teljeskörű fogászati ellátást biztosítunk betegeink számára, mint magán...

Tovább
Fogbeültetés típusai

Fogbeültetés típusai

Az eredeti fogak elvesztése után kiemelkedően fontos a gyors fogpótlás. A fogimplantátumok alkalmazása az esztétikai fogászatban elengedhetetlen, mivel az állcsont mennyisége csak akkor csökken, amikor abban...

Tovább
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Fogorvosi rendelő Budán komplex, személyre szabott megoldásokkal, magas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakorvosi csapattal.

Oldalak
Nyitvatartás

Kedd-Csütörtök-Péntek 9:00 - 18:00

Hétfő-Szerda 9:00 - 17:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36-70-KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1221 Budapest Bencés utca 32.