Rosental Rosental
en hu de
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ
Rosental

Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Magánorvosi rendelő Budán és Bécsben, komplex megoldásokkal

Bejelentkezés
Az egészséges, ragyogó mosolyért
Rosental

Az egészséges, ragyogó mosolyért

Magas szakmai tudás a legmodernebb orvostechnológiai megoldásokkal

Szolgáltatások

Gyökérkezelés Budapest

Gyökérkezelés Budapesten fájdalommentesen és kíméletesen a Rosental Fogászatán a legmodernebb és legkorszerűbb eszközökkel fogai megmentése érdekében. 

Gyökérkezelés Budapest

Gyökérkezelés Budapesten: Mikor nyújt megoldást?

A gyökérkezelés az egyik leghatékonyabb fogmegtartó kezelés, amely a gyulladt fog esetén megoldást nyújthat. A gyökérkezelés Budapesten számos megoldással történik, azonban fogászatunkon a lehető legfájdalommentesebb módon végezzük el. Célunk, hogy a gyulladt, elhalt, sérült vagy erősen szuvas fogat megmentsük a kihúzástól és a fog újra ép legyen. A gyökérkezelés során a fog belsejében lévő baktériumokat eltávolítjuk a gyökércsatornából, amelyek eddig a fog gyulladását okozták. Gyulladt fog esetén tapasztalható fogérzékenység, arc duzzanat vagy éles fájdalom is. Ha bármely tünetet észleli érdemes mielőbb felkeresnie rendelőnket!

 

Gyökérkezelés Budapesten: Nem érdemes várni! 

Fogfájás, fogérzékenység esetén a legjobb, ha mielőbb meglátogatja tapasztalt kollégáink, hiszen a fogban lévő baktériumok maguktól nem fognak eltűnni. A fertőzött fogat csakis gyökérkezeléssel vagy fogkivonással lehet kezelni. A gyökérkezelés Budapesten azonban segít megmenteni fertőzött fogát és elkerülni a további szövődményeket. 

 

Gyökérkezelés Budapesten: A Rosental Fogászatán

Számos szakember végez gyökérkezelést Budapesten, azonban ez az eljárás rendkívüli odafigyelést igényel, így nem mindegy kire bízzuk magunkat. Amennyiben rendelőnket választja, úgy tapasztalt és precíz kollégáink mindenképpen azon lesznek, hogy megmentsék fogát a kihúzástól. Fogászatunkon először egy röntgenfelvételt készítünk, hogy felmérhessük mekkora is a probléma. Ennek tudatában elkészítjük a kezelési tervet, részletesen tájékoztatva páciensünket, hogy tudja, hogyan fogunk eljárni a gyökérkezelés során. A gyökérkezelés budapesti rendelőnkben a legnagyobb szakértelemmel történik, és biztos lehet abban, hogy fogát a legjobb minőségű anyagokkal fogjuk helyreállítani. 

 

Gyökérkezelés Budapesten: Mire számíthat utána?

A gyökérkezelés Budapesten minden esetben fájdalommentes lesz, viszont a kezelést követően előfordulhat, hogy a kezelt fog érzékennyé válik. A beavatkozás utáni pár napban érdemes a gyökérkezelt fogat kímélni, hogy minél gyorsabban gyógyulhasson.  

 

Ne feledje, ha fogfájást, arcduzzanatot vagy fogérzékenységet tapasztal, mielőbb keresse fel rendelőnket és kérjen időpontot a lenti űrlap segítségével!

Kapcsolatfelvétel

Név
Telefonszám
E-mail cím
Üzenet
Document (.jpg,.pdf,.doc,.docx)

 

Kapcsolatfelvétel

Név
Telefonszám
E-mail cím
Üzenet
Document (.jpg,.pdf,.doc,.docx)

Implantációs műtét

Implantációs műtét

Manapság már a fogászati implantáció, illetve az implantációs műtét, az implantátum használata rutin eljárássá vált. Ezen kezelések célja, hogy a Páciens a számára használható, esztétikailag is...

Tovább
Fogpótlás Budapest

Fogpótlás Budapest

Az eredeti fogak elvesztését követően fontos a minél előbbi fogpótlás, nem csak esztétikai szempontból. A fogimplantátumokra rendkívüli szükség van az esztétikai fogászatban, ugyanis az állcsontok...

Tovább
Fogászati klinika Budapesten

Fogászati klinika Budapesten

Fogászati klinikánk Budapest zöldövezetében Újbudán, exkluzív környezettel kínál megoldást a legkülönbözőbb fogászati problémákra, hogy tökéletes mosolya ne csupán egy álom maradjon!

Tovább
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Fogorvosi rendelő Budán és Bécsben komplex, személyre szabott megoldásokkal, magas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakorvosi csapattal.

Oldalak
Nyitvatartás

Hétfő-Kedd-Péntek 8:00-17:00

Csütörtök10:00-18:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36-70-KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1221 Budapest Bencés utca 32.