Fogtömés árak | Rosental Fogászati Központ

Rosental Rosental
en hu de
en hu de
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ
Rosental

Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Magánorvosi rendelő Budán, komplex megoldásokkal

Bejelentkezés
Az egészséges, ragyogó mosolyért
Rosental

Az egészséges, ragyogó mosolyért

Magas szakmai tudás a legmodernebb orvostechnológiai megoldásokkal

Szolgáltatások

Fogtömés árak

A fogszuvasodás és a lyukas fogak kezelésére a legjobb megoldás a fogtömés. Tudjon meg többet fogtömésünk menetéről, a fogtömés árakról, és fogtömési anyagainkról. 

Fogtömés árak

Mikor lehet szükség a fogtömésre?

A fogtömést lyukas fogak esetén alkalmazzuk, amelyet pedig a fogszuvasodás okoz. A magyar felnőttek körében a fogszuvasodás igen sokaknál jelen van, amit érdemes minél előbb kezeltetni. Rendelőnkben elsősorban a megelőzésre törekszünk, hiszen egy kisebb fogszuvasodás eltávolítása és a fog tömése nem csak fájdalommentesebb, de a fogtömés árak is kedvezőbbek, mint egy nagyobb beavatkozás esetén. Ha nem kezeltetjük időben a fogszuvasodást az jelentős károkat eredményezhet, mint a fogbélgyulladás vagy akár a foghullás. 

 

Fogtömés árak kellemetlenségek nélkül

A fogtöméstől sokan a mai napig félnek, azonban ma már a technológia és az eszközök fejlődésének köszönhetően a fogtömés nem jár semmilyen fájdalommal. A fogak tömésére többféle anyagot használunk, azonban az eljárás menete nagyjából ugyanaz. A fogtömés árak tehát leginkább az anyag minőségétől és fajtájától függenek, az eljárás menetétől nem. 

 

Fogtömés árak anyagtól függően

Rendelőnkben csakis a legjobb minőségű fogtömésekkel dolgozunk annak érdekében, hogy Önnek később se legyen emiatt panasza. Fogtöméseink között biztonságos anyagokat találhatnak, amelyek nem tartalmaznak allergén anyagokat, sem higanyt, mint a régi amalgámtömések. Fogtömés áraink ennek mértékében már csak attól függnek, hogy mekkora a fogszuvasodás mértéke. Sok esetben a fog már annyira sérült, hogy fogtömés helyett, fogbetétet vagy fogkoronát szükséges alkalmaznunk. A fogtömés árak így teljesen másként alakulhatnak. 

 

Fogtömés árak példákkal

A Rosental rendelőjében nagyon fontosnak tartjuk, hogy pácienseink előre tudják a kezelések menetét és annak árait, hogy elkerülhessük a rejtett költségeket. Így a fogtömés árakat is előre részletezzük. Éppen ezért minden kezelésünk előtt egy alapos állapotfelmérést, fogászati diagnosztikát végzünk el, majd ezeknek megfelelően állítjuk fel a kezelési tervet. A kezelési tervben meghatározzuk a páciens számára szükséges kezelések menetét és többféle lehetőséget is feltüntetünk. A fogtömés áraknál is többféle anyag árát feltüntetjük, hogy végső soron a döntés páciensünk kezében lehessen. 

Ha szeretné lyukas fogait fájdalommentesen kezelni a legkorszerűbb technikákkal, és rejtett költségek nélküli fogtömés árakkal, kérjen időpontot a lenti űrlap kitöltésével:

Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel


Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Nálunk a Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központban a mentalitásunk páciens központúság és a legmagasabb szintű ellátás. Teljeskörű fogászati ellátást biztosítunk betegeink számára, mint magán...

Tovább
Fogbeültetés típusai

Fogbeültetés típusai

Az eredeti fogak elvesztése után kiemelkedően fontos a gyors fogpótlás. A fogimplantátumok alkalmazása az esztétikai fogászatban elengedhetetlen, mivel az állcsont mennyisége csak akkor csökken, amikor abban...

Tovább
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Fogorvosi rendelő Budán komplex, személyre szabott megoldásokkal, magas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakorvosi csapattal.

Oldalak
Nyitvatartás

Kedd-Csütörtök-Péntek 9:00 - 18:00

Hétfő-Szerda 9:00 - 17:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36-70-KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1221 Budapest Bencés utca 32.