Fogászati implantáció Budapesten hiányos fogak pótlására: Fogászati implantáció Budapest fájdalommentesen, professzionálisan

Rosental Rosental
en hu de
en hu de
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ
Rosental

Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Magánorvosi rendelő Budán, komplex megoldásokkal

Bejelentkezés
Az egészséges, ragyogó mosolyért
Rosental

Az egészséges, ragyogó mosolyért

Magas szakmai tudás a legmodernebb orvostechnológiai megoldásokkal

Szolgáltatások

Fogászati implantáció Budapest

Fix fogpótlás, fogászati implantáció Budapesten nagy szakértelemmel, fájdalommentesen, hatékony eljárásokkal, a legbiztonságosabb módszerekkel? Keresse a Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központot!

Fogászati implantáció Budapest

Fogászati implantáció Budapesten: megoldás a hiányos fogak pótlására

A fogászati implantáció Budapesten a legjobb megoldás a hiányos fog vagy fogak pótlására. Számos oka lehet annak, ha valakinek hiányos a fogazata. Sokszor a nem megfelelő szájhigiénia miatt kialakult fogproblémák miatt hullanak ki a fogak, vagy kerülnek eltávolításra, de balesetek, vagy egyszerűen a rossz genetikai miatt is kialakulhat a foghiány állapota. Szerencsére ma már nagyon fejlett az orvostudomány, így léteznek olyan fogászati beavatkozások, amik megoldják a foghiány problémáját, mint a fogászati implantáció Budapesten. Azt is tudnia kell, hogy a foghiánynak számtalan negatív következménye lehet az esztétikai hátrányokon túl, például rossz hatással van a  még ép fogakra, amik mozogni kezdhetnek és ki is eshetnek az üres hely miatt.

 

Fogászati implantáció Budapesten: a legfontosabb tudnivalók

Mi s az a fogászati implantáció Budapesten, hogyan zajlik a folyamat? Ez egy olyan hatékony fogászati eljárás, amivel a hiányos fogak pótolhatóak. A folyamat során egy úgynevezett implantátumot, műgyökeret ültetünk az állcsontba, ami a fogat fogja pótolni. A Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központban a legkorszerűbb technológiákat alkalmazzuk a legnagyobb hatékonyság érdekében. Az általunk használt műgyökér ötvözetlen titán, ami egy biokompatibilis anyag. Ez azért fontos, mert így a műgyökér be tud épülni a csontállományba, és az új fog szinte teljesen olyan lesz, mint az eredeti. Láthatja, hogy a fogászati implantáció Budapesten nem a legegyszerűbb rutin beavatkozás, azonban a Rosental szakemberei nagy sikerességgel végzik-, ezzel nem csak dobálózunk, hatékonyságunkat számok igazolják. Az eljárás sikeressége 97%, de a fennmaradó 3% esetében is a második körben már sikeres volt a beültetés.

 

Fogászati implantáció Budapest: egyénre szabva

Fogászati implantáció Budapesten viszonylag gyakran végzett beavatkozás, azonban egyáltalán nem veszélytelen. Ha olyan helyet keres, ahol fájdalommentesen, nagy szakértelemmel végzik el az eljárást, akkor keresse a Rosental rendelőjét! A nálunk dolgozó szakemberek rengeteg tapasztalattal rendelkeznek, és ami kivételes nálunk, hogy minden esetben egyénre szabott kezelési tervet készítünk. Olyan terveket, amik komplex megoldásokat tartalmaznak a fogai egészségének és szépségének visszaállításához. Ezért minden egyes kezelést egy állapotfelméréssel indítunk, ami alapján egy személyre szabott kezelési tervet készítünk, a fogászati implantáció Budapest így zárulhat csak tökéletes eredménnyel. A fogászati implantáció Budapesten érzéstelenítés mellett elvégezhető, így teljesen fájdalommentes, Ön semmit sem fog érezni a folyamatból! 

 

Fogászati implantáció nagy szakértelemmel, egyénre szabva, komplexen, teljesen fájdalommentesen a Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központban! Kérjen időpontot!

Kapcsolatfelvétel


 

Kapcsolatfelvétel


Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Nálunk a Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központban a mentalitásunk páciens központúság és a legmagasabb szintű ellátás. Teljeskörű fogászati ellátást biztosítunk betegeink számára, mint magán...

Tovább
Fogbeültetés típusai

Fogbeültetés típusai

Az eredeti fogak elvesztése után kiemelkedően fontos a gyors fogpótlás. A fogimplantátumok alkalmazása az esztétikai fogászatban elengedhetetlen, mivel az állcsont mennyisége csak akkor csökken, amikor abban...

Tovább
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Fogorvosi rendelő Budán komplex, személyre szabott megoldásokkal, magas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakorvosi csapattal.

Oldalak
Nyitvatartás

Kedd-Csütörtök-Péntek 9:00 - 18:00

Hétfő-Szerda 9:00 - 17:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36-70-KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1221 Budapest Bencés utca 32.