Rosental Rosental
en hu de
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ
Rosental

Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Magánorvosi rendelő Budán és Bécsben, komplex megoldásokkal

Bejelentkezés
Az egészséges, ragyogó mosolyért
Rosental

Az egészséges, ragyogó mosolyért

Magas szakmai tudás a legmodernebb orvostechnológiai megoldásokkal

Szolgáltatások

Esztétikai fogászati kezelések

Milyen célt szolgálnak az esztétikai fogászati kezelések? Mosolya, ragyogóan fehér foga az egyik legszebb, hanem a legszebb ékszere az embernek, amit, ha minden jól alakul, akkor egy életen át hord. Nemcsak funkcionális hasznai vannak fogainak, hanem esztétikailag is fontosak, ezért nemcsak épségükre, hanem szépségükre is érdemes vigyázni. Az esztétikaifogászati kezelések éppen ebben segítenek: megóvják fogai szépségét, és varázslatos mosolyt varázsolnak Önnek.

Esztétikai fogászati kezelések

Mik azok az esztétikai fogászati kezelések?

Esztétikai fogászati kezelések alatt azon eljárásokat értjük, amelyek célzottan a fogak külső megjelenésének javítására irányulnak. Ez nem jelenti azt, hogy ezek nem javítanak a fogak állaptán funkcionális célzattal is. Az esztétikai fogászati kezelések során leggyakrabban fogfehérítést, és fogtömést szoktunk végezni, ezek ebben a kategóriában a leggyakrabban végzett szolgáltatások. A Rosental fogászatán a legjobb minőségű anyagokkal, a legújabb és egyben legbiztonságosabb eljárásokkal, jól képzett szakemberek nagy gyakorlattal végzik el ezeket az esztétikai fogászati kezeléseket.

Kérjen időpontot hozzánk az alábbi űrlap kitöltésével és csodaszép mosolyt varázsolunk önnen a legjobb esztétikai fogászati kezelésekkel!

Kapcsolatfelvétel

Név
Telefonszám
E-mail cím
Üzenet
Document (.jpg,.pdf,.doc,.docx)

 

Az egyik leggyakoribba fogtömés az esztétikai fogászati kezelések között

A fog számtalan ok miatt megsérülhet, még akkor is, ha megfelelőképpen vigyázunk rá, megfelelő szájhigiéniát gyakorlunk. Ebben az esetben sem kell szégyenkezni a nem ép fogsor miatt, ugyanis az olyan esztétikai fogászati kezelések, mint a fogtömés segít visszaállítani a fogak épségét, és szépségét. Erre a beavatkozásra akkor lehet szükség, ha a fogzománc megsérül (jellemzően ez a fogszuvasodás miatt szokott jelentkezni), vagy ha a fog letörik, esetleg elkopik valamilyen ok következtében. A Rosental rendelőjében, mint minden más kezelés, az esztétikaifogászati kezelések is teljesen fájdalommentesek, így a fogtömés során sem kell kellemetlen fájdalomra számítania. Amennyiben szükség van más beavatkozásra, azt is elvégezzük jól felszerelt rendelőnkben szakképzett munkatársaink segítségével, további információk ezzel az esztétikai fogászati kezeléssel kapcsolatban itt: fogtömés.  

 

A fogfehérítés is egy gyakran alkalmazott esztétikai fogászati kezelések

A fogtömés mellett a másik nagyon gyakran alkalmazott esztétikai fogászati kezelés a fogfehérítés. A fogfehérítésről nagyon sok rosszat lehet hallani, de ne tévesszék meg a rossz híresztelések, ezek nem a rendelőnkben alkalmazott professzionális fogfehérítésről szólnak, ami teljesen biztonságos, szakember segítségével történik, hanem az otthoni fogfehérítő eszközökről, szerekről, amik akár kárt is okozhatnak a fogakon. Éppen ezért fontos, hogy amennyiben szeretné fehérebbé tenni fogait, csillogóbbá mosolyát, ne otthoni praktikákkal kísérletezzen, amiket az interneten talál, hanem keressen fel egy hozzáértő szakembert! A rendelőnkben alkalmazott professzionális eljárásról, aminek a segítségével több árnyalatot fehéredhetnek fogai, itt olvashat: fogfehérítés.  
 

Kapcsolatfelvétel

Név
Telefonszám
E-mail cím
Üzenet
Document (.jpg,.pdf,.doc,.docx)

Kapcsolatfelvétel

Név
Telefonszám
E-mail cím
Üzenet
Document (.jpg,.pdf,.doc,.docx)

Esztétikai fogászat árak

Esztétikai fogászat árak

A Rosental Fogászaton nemcsak magas minőségben dolgozunk, a legbiztonságosabb anyagokkal, hanem olyan munkát adunk ki a kezünk közül, amik időtállóak, és esztétikusak. Professzionális fogfehérítés,...

Tovább
Panoráma röntgen Budapest

Panoráma röntgen Budapest

A panoráma röntgen Budapesten sokszor elengedhetetlen ahhoz, hogy pontos képet lehessen alkotni a fogak állapotáról, helyzetéről, hibáiról, különféle problémákról. A panoráma röntgen Budapesten többek...

Tovább
Mosolytervezés ár

Mosolytervezés ár

A csodaszép mosolytól már csak egy dolog válassza el: a Rosental Fogászaton rendbe tesszük fogait, és csodaszép mosolyt varázsolunk Önnek! A mosolytervezés ára függ attól, hogy milyen kezelésekre van...

Tovább
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Fogorvosi rendelő Budán és Bécsben komplex, személyre szabott megoldásokkal, magas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakorvosi csapattal.

Oldalak
Nyitvatartás

Hétfő-Kedd-Péntek 8:00-17:00

Csütörtök10:00-18:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36-70-KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1221 Budapest Bencés utca 32.