Professzionális fogorvosi rendelő Budapesten- Professzionális fogorvosi rendelő fájdalommentes eljárásokkal

Rosental Rosental
en hu de
en hu de
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ
Rosental

Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Magánorvosi rendelő Budán, komplex megoldásokkal

Bejelentkezés
Az egészséges, ragyogó mosolyért
Rosental

Az egészséges, ragyogó mosolyért

Magas szakmai tudás a legmodernebb orvostechnológiai megoldásokkal

Szolgáltatások

Professzionális fogorvosi rendelő

Egy olyan professzionális fogorvosi rendelőt keres, ahol végre minőségi kiszolgálással, barátságos hangnemmel, korszerű eszközökkel, fájdalommentes eljárásokkal, és széleskörű szolgáltatásokkal találkozik? A Rosental professzionális fogorvosi rendelőjében a legjobb helyen jár! Jöjjön el hozzánk, és megtaláljuk a legjobb megoldást, bármilyen fogászati problémája is legyen!

Professzionális fogorvosi rendelő

Professzionális fogorvosi rendelő Budapesten

A Rosental professzionális fogorvosi rendelője Budapesten található, de emellett van egy bécsi részlegünk is. Egészen pontosan Újbuda szívében, a Bencés utca 32. szám alatt találhatja a meg a rendelőnket. Tömegközlekedéssel is könnyedén megközelíthető, de pácienseink részére az ingyenes parkolás is biztosított. Professzionális fogorvosi rendelőnkben nemcsak professzionális, hanem barátságos kiszolgálás is várja. Komplex fogászati szolgáltatásaink révén minden páciens problémájára hatékony és fájdalommentes megoldás tudunk kínálni.

 

Professzionális fogorvosi rendelő csodás környezetben

Egy professzionális fogorvosi rendelőtől elvárható, hogy exkluzív élményt nyújtson azoknak, akik felkeresik, hogy a fogászati problémákkal küzdő páciensek azt érezzék, hogy valóban biztonságos helyen, jó kezekben vannak. A Rosental professzionális fogorvosi rendelőjébe besétálva biztosan nem lesz Önnek sem kétsége ezzel kapcsolatban. Már a várótermet is ízlésesen és kényelmesen rendeztük be, hogy a rövidke várakozási időben is jól érezhessék magukat pácienseink. Azonban, ami még ennél is fontosabb, hogy rendelőinket a legkorszerűbb eszközökkel szereltük fel, annak érdekében, hogy Ön is a legmagasabb minőségű ellátásban részesülhessen. 

 

Professzionális fogorvosi rendelő komplex szolgáltatásokkal

A Rosental professzionális fogorvosi rendelőjében Ön is magas szintű ellátásban részesülhet, fájdalmak, és komplikációk kockázata nélkül. Nemcsak egyszerű fogászati kezeléseket nyújtunk az ügyfeleknek, hanem az alapos fogászati diagnosztikától kezdve egészen a szájsebészeti beavatkozásokig minden fogakkal kapcsolatos szolgáltatás elérhető nálunk: komplex szolgáltatásokkal várjuk, annak érdekében, hogy az Ön problémájára is megtaláljuk a legjobb megoldást, hatékonyan kezeljük, és Ön visszaszerezze egészséges fogaival járó ragyogó mosolyát. A diagnosztika a legmodernebb eszközökkel történik, így a probléma egyszerűen azonosítható, ez pedig a hatékony kezelés alapja. Professzionásis fogorvos rendelőnkben a mentálhigiéniás kezeléseken túl, vannak implantációs eljárások, bármilyen típusú fogpótlás, vagy fogágybetegség esetén is kereshet minket!

 

Professzionális fogorvosi rendelő, ahol fájdalommentes eljárások vannak

A Rosental egy olyan professzionális fogorvosi rendelő, ahol nem kell tartani fájdalmas kezelésektől. Nagyon sokan tartanak a fogorvosi kezelésektől, vannak olyanok, akik egyenesen rettegnek még a gondolattól is, hogy fogorvosi székbe kelljen ülniük. Pedig a legtöbb fogászati betegség sokkal több kellemetlenséggel, fájdalommal jár, ha nincsen időben kezelve, mint bármilyen kezelés. Azonban az orvostudomány fejlődésének köszönhetően olyan modern eljárásokat, eszközöket, és anyagokat ismerünk, amik segítségével a legtöbb fogászati problémát fájdalommentesen lehet kezelni.

 

Kérjen időpontot online professzionális fogorvosi rendelőnkbe még ma, és mi egészséges, s szép mosolyt varázsolunk Önnek fájdalommentesen! 

Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel


Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Nálunk a Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központban a mentalitásunk páciens központúság és a legmagasabb szintű ellátás. Teljeskörű fogászati ellátást biztosítunk betegeink számára, mint magán...

Tovább
Fogbeültetés típusai

Fogbeültetés típusai

Az eredeti fogak elvesztése után kiemelkedően fontos a gyors fogpótlás. A fogimplantátumok alkalmazása az esztétikai fogászatban elengedhetetlen, mivel az állcsont mennyisége csak akkor csökken, amikor abban...

Tovább
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Fogorvosi rendelő Budán komplex, személyre szabott megoldásokkal, magas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakorvosi csapattal.

Oldalak
Nyitvatartás

Kedd-Csütörtök-Péntek 9:00 - 18:00

Hétfő-Szerda 9:00 - 17:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36-70-KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1221 Budapest Bencés utca 32.