Rosental Rosental
en hu de
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ
Rosental

Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Magánorvosi rendelő Budán és Bécsben, komplex megoldásokkal

Bejelentkezés
Az egészséges, ragyogó mosolyért
Rosental

Az egészséges, ragyogó mosolyért

Magas szakmai tudás a legmodernebb orvostechnológiai megoldásokkal

Szolgáltatások

Mosolytervezés ár

A csodaszép mosolytól már csak egy dolog válassza el: a Rosental Fogászaton rendbe tesszük fogait, és csodaszép mosolyt varázsolunk Önnek! A mosolytervezés ára függ attól, hogy milyen kezelésekre van szükség a fogsora egészségessé és széppé varázslásához, de minden fontos részletet megosztunk Önnel.

Mosolytervezés ár

Mosolytervezés ár: mennyibe kerül egy szép mosoly?

Mi a Rosentalnál folyamatosan azért dolgozunk, hogy pácienseinknek egészséges fogakat, és szép mosolyt varázsoljunk. Fogászatunkon olyan komplex megoldásokkal várjuk Önt is, ami segíthet a tökéletes mosoly elérésében. Rendelőnkben a legkorszerűbb módszerekkel dolgozunk, olyan biztonságos eljárásokat alkalmazunk, amik nemcsak nagyon eredményesek, hanem fogait is egészségesebbé teszik. Modern eszközeink lévén többféle fogászati eljárás alkalmazására is lehetőségünk nyílik, így az Önnek legmegfelelőbb eljárást tudjuk választani, amennyiben felkeres minket. Magas minőségű ellátásunk révén a mosolytervezés ára garantáltan kifizetődő lesz!

 

Mosolytervezés ár komplex szolgáltatással

A mosolytervezés ára egy nagyon komplex folyamat során alakul ki, ugyanis maga a mosolytervezés is egy összetett folyamat, vagy sokkal inkább folyamatok sorozata. A mosolytervezés a Rosental Fogászaton egy alapos fogászati diagnosztikával veszi kezdetét, amikor is alaposan megvizsgáljuk fogait, utánajárunk a problémák okainak. A diagnosztikai, a fogak állapotának feltérképezése alapvető feltétele annak, hogy a mosolytervezést hatékonyan el tudjuk végezni, és a folyamat végére valóban csodálatos mosollyal távozhasson rendelőnkből. Az eredmények függvényében meghatározásra kerül, hogy pontosan milyen fogászati kezelések szükségesek ahhoz, hogy mosolyád varázslatossá tegyük. A mosolytervezés ára, attól is függ, hogy milyen eljárást, eljárásokat kell alkalmaznunk.

 

Mennyibe kerül a mosolytervezés ára?

A fentebb leírtak miatt nagyon nehéz látatlanban megválaszolni a kérdést, hogy mennyibe kerül a mosolytervezés ára? Ahogyan mi is különbözőek vagyunk, úgy fogaink is azok, így nem lehet egy sablon választ adni a kérdésre. Azonban azt garantálhatjuk, hogy a mosolytervezés ára még a kezelés megkezdése előtt kiderül, ugyanis egy pontos és részletes kezelési tervet készítünk Önnek, amiben az árakat is részletesen leírjuk. A Rosental rendelőjében nincsenek rejtett költségek, minden páciensünk tudni fogja a diagnosztikát követően elkészült kezelési terv segítségével, hogy pontosan mennyi a mosolytervezés ára, és azt is, hogy ez milyen kezeléseket, szolgáltatásokat takar.

 

Miket tartalmazhat a mosolytervezés ára?

A mosolytervezés ára tehát nagyban függ attól, hogy milyen kezelések szükségesek a csodás mosoly eléréséhez. A mosolytervezés tartalmazhat esztétikai kezeléseket, mint példáula  fogfehérítés, vagy kerámiai fogak felhelyezése, de olyan fogproblémák kezelését is, mint a fogágybetegség, foghiány orvoslása, fogszuvasodás kezelése, amennyiben ezekre van szükség. Ezek árairól IDE kattintva tud tájékozódni!  A Rosental Fogászata minden pácienst komplex, egyénre szabott szolgáltatással várja.

Kapcsolatfelvétel

Név
Telefonszám
E-mail cím
Üzenet
Document (.jpg,.pdf,.doc,.docx)

 

Kapcsolatfelvétel

Név
Telefonszám
E-mail cím
Üzenet
Document (.jpg,.pdf,.doc,.docx)

Esztétikai fogászat árak

Esztétikai fogászat árak

A Rosental Fogászaton nemcsak magas minőségben dolgozunk, a legbiztonságosabb anyagokkal, hanem olyan munkát adunk ki a kezünk közül, amik időtállóak, és esztétikusak. Professzionális fogfehérítés,...

Tovább
Panoráma röntgen Budapest

Panoráma röntgen Budapest

A panoráma röntgen Budapesten sokszor elengedhetetlen ahhoz, hogy pontos képet lehessen alkotni a fogak állapotáról, helyzetéről, hibáiról, különféle problémákról. A panoráma röntgen Budapesten többek...

Tovább
Fogászat Buda

Fogászat Buda

A Rosental Fogászat Buda szívében, könnyen megközelíthető helyen várja Önt is, komplex megoldásokkal. Modern eszközeink, biztonságos fogászati kezeléseink révén, az Ön fogászati problémájára is...

Tovább
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Fogorvosi rendelő Budán és Bécsben komplex, személyre szabott megoldásokkal, magas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakorvosi csapattal.

Oldalak
Nyitvatartás

Hétfő-Kedd-Péntek 8:00-17:00

Csütörtök10:00-18:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36-70-KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1221 Budapest Bencés utca 32.