Rosental Rosental
en hu de
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ
Rosental

Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Magánorvosi rendelő Budán és Bécsben, komplex megoldásokkal

Bejelentkezés
Az egészséges, ragyogó mosolyért
Rosental

Az egészséges, ragyogó mosolyért

Magas szakmai tudás a legmodernebb orvostechnológiai megoldásokkal

Szolgáltatások

Magán fogorvosi rendelő Buda

Egy olyan magán fogorvosi rendelő Buda szívében, ahol professzionális kezelésben lehet része, kockázatok és fájdalmak nélkül? Keresse fel a Rosental rendelőjét! Komplex szolgáltatásokkal, magas minőségű fogászati kezelésekkel várjuk magán fogorvosi rendelőnkben Újbudán!

Magán fogorvosi rendelő Buda

Ezért válassza a Rosental magán fogorvosi rendelőt Budapesten!

A Rosental magán fogorvosi rendelő Budapesten, illetve Bécsben található. Olyan nyugati színvonalú kezelésekkel várja a Budapesti helyszínen Önt csapatunk, ami Bécsben is megállj a helyét. Rendelőnket úgy rendeztük be, hogy ne csak kellemes legyen ide belépni, hanem itt tartózkodni is. A váróterem kényelmes és elegáns, bár itt nem fog sok időt eltölteni, mert igyekszünk az időpontokhoz tartani magunkat. Még egy hagyományos fogászaton akár órákat is várnia kell egy-egy vizsgálatra, magáról a kezelésről nem beszélve, addig a Rosental magán fogorvosi rendelő Budapesten időben is pontos, precíz ellátást biztosít, a kezelések az előre kijelölt időpontokban zajlanak. A magán fogorvosi rendelő Budapesten, csakúgy ahogyan Bécsben a legmodernebb eszközökkel lett felszerelve, amik segítségével professzionális ellátásban részesíthetjük minden páciensünket!

Kérjen időpontot a Rosental magán fogorvosi rendelőbe egyszerűen, online!

Kapcsolatfelvétel

Név
Telefonszám
E-mail cím
Üzenet
Document (.jpg,.pdf,.doc,.docx)

 

Magán fogorvosi rendelő Budapesten professzionális ellátással

A Rosental magán fogorvosi rendelő Buda szívében professzionális fogászat ellátások széles palettájával várja a pácienseket. Rendelőnket úgy rendeztük be, hogy komplex fogászati szolgáltatások nyújtására alkalmas legyen, így a legmodernebb fogászati diagnosztikától kezdve, a különböző fogászati kezeléseken át -mint a dentálhigiéniás kezelések, implantátum, fogpótlás, gyökérkezelés, fogágybetegség kezelése, fogkő eltávolítása, gyökércsatorna tisztítása, fogfehérítés- a szájsebészeti eljárásokig. Bármilyen fogászati problémával is küzd, szakértő kollégáink biztosan megtalálják a legjobb megoldást a kezelésére.

 

Magán fogorvosi rendelő Budapesten: tökéletes mosoly fájdalom nélkül

A Rosental magán fogorvosi rendelő Buda szívében Önökért van! Mi kifejezetten páciensközpontúak vagyunk. Mit jelent ez? Nemcsak barátságos kiszolgálást, egy-egy széles mosolyt, hanem olyan minőségi szolgáltatást is, ami a legjobb Önnek, Önöknek! Magán fogorvosi rendelőnkben olyan magas minőségű, hatékony eljárásokat alkalmazunk, amik segítségével fájdalmak nélkül nyerhetik vissza fogaik egészségét, és ezzel együtt gyönyörű mosolyukat pácienseink! 

 

Hol található a Rosental magán fogorvosi rendelő Budapesten?

A Rosental magán fogorvosi rendelő Buda szívében Újbudán található, exkluzív környezetben, amit nagyon könnyen meg lehet közelíteni tömegközlekedési eszközökkel, vagy autóval is, ugyanis pácienseink részére biztosított az ingyenes parkolás. A pontos címünk: 1221. Budapest, Bencés utca 32., illetve Bécsben is megtalálhat minket, itt: Wien 1090 Spitalgasse 17/A. Budapesti magán fogorvosi rendelőnk nyitvatartása: H-K-P: 8:00 – 17:00, CS: 10-18. Elérhetőségeink: e-mail cím: recepcio@rosental.hu, telefonszám: +36-70-305-7113. De az alábbi űrlap segítségével egyszerűen tud időpontot kérni online!

Kapcsolatfelvétel

Név
Telefonszám
E-mail cím
Üzenet
Document (.jpg,.pdf,.doc,.docx)

 

Kapcsolatfelvétel

Név
Telefonszám
E-mail cím
Üzenet
Document (.jpg,.pdf,.doc,.docx)

Esztétikai fogászat árak

Esztétikai fogászat árak

A Rosental Fogászaton nemcsak magas minőségben dolgozunk, a legbiztonságosabb anyagokkal, hanem olyan munkát adunk ki a kezünk közül, amik időtállóak, és esztétikusak. Professzionális fogfehérítés,...

Tovább
Panoráma röntgen Budapest

Panoráma röntgen Budapest

A panoráma röntgen Budapesten sokszor elengedhetetlen ahhoz, hogy pontos képet lehessen alkotni a fogak állapotáról, helyzetéről, hibáiról, különféle problémákról. A panoráma röntgen Budapesten többek...

Tovább
Mosolytervezés ár

Mosolytervezés ár

A csodaszép mosolytól már csak egy dolog válassza el: a Rosental Fogászaton rendbe tesszük fogait, és csodaszép mosolyt varázsolunk Önnek! A mosolytervezés ára függ attól, hogy milyen kezelésekre van...

Tovább
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Fogorvosi rendelő Budán és Bécsben komplex, személyre szabott megoldásokkal, magas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakorvosi csapattal.

Oldalak
Nyitvatartás

Hétfő-Kedd-Péntek 8:00-17:00

Csütörtök10:00-18:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36-70-KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1221 Budapest Bencés utca 32.