A legjobb fogorvost keresi Budapesten? Megtalálta!

Rosental Rosental
en hu de
en hu de
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ
Rosental

Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Magánorvosi rendelő Budán, komplex megoldásokkal

Bejelentkezés
Az egészséges, ragyogó mosolyért
Rosental

Az egészséges, ragyogó mosolyért

Magas szakmai tudás a legmodernebb orvostechnológiai megoldásokkal

Szolgáltatások

Legjobb fogorvos Budapesten

Amennyiben szeretné megőrizni megfelelő szájhigiéniáját, illetve fogai egészségét, fontos, hogy a megtalálja a legjobb fogorvost Budapesten. A Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központban olyan remek szakemberek készek segíteni a kisebb-nagyobb fogászati problémákon, mint Prof Dr. Dr. Piffkó József, Dr. Vincze Máté, illetve Dr. Gótai Laura – akik a legjobbak közé tartoznak a fővárosban.

Legjobb fogorvos Budapesten

A Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ tehát kiemelkedő szakemberek segítségével biztosítja az Ön számára lehető legjobb opciót – miszerint amennyiben fogászati problémája van, a legjobb fogorvosok Budapesten várják majd, Buda szívében elhelyezkedő rendelőnkben.

 

Legjobb fogorvos Budapesten – miért pont a mi rendelőnk?

Fogorvosi rendelőnk olyan szakembereket foglalkoztat, akik nem csak doktori címmel és több diplomával rendelkezek, de hosszú utat jártak be mind szakmai mind közéleti szempontból. Ezek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a Páciens nyugodtan üljön be a fogorvosi székbe, hiszen tudja, hogy egy jól képzett, sok dolgot látott és tapasztalt orvos kezei fogják a problémáját kezelni.
Legjobb fogorvosaink Budapesten található rendelőnkben tehát nem csak magas szakmai tudásukkal, de tapasztalataikkal kiegészülve használják a legkorszerűbb fogtechnikai eszközöket, ezzel biztosítva egyedi, komplex megoldásokat a legtöbb fogászati, illetve szájsebészeti problémára.

 

Legjobb fogorvos Budapesten – mire számíthat, ha rendelőnkbe érkezik?

Legjobb fogorvosaink Budapesten, Buda szívében megtalálható rendelőnkben várják Önt is, csodás, zöldövezeti környezetben – amennyiben pedig szükséges, ingyenes parkolást is biztosít.
Fontos tudni, hogy rendelőnkben előre egyeztetett időpont alapján fogadjuk Kedves Pácienseinket – ez megtörténhet mind online, mind telefonos formában. Ezután szakembereink segítőkészen várják majd az előzetesen egyeztetett fogászati konzultáción, ahol felmérik a problémát - a tökéletes diagnosztika részeként fotódokumentációt, röntgenfelvételeket, amennyiben szükség van rá, akkor CT felvételt is készít, egy tanulmányi lenyomattal együtt.

 

Legjobb fogorvos Budapesten – Önnek semmi miatt nem kell aggódnia

Ahogy megállapították legjobb fogorvosaink Budapesti rendelőnkben a probléma forrását, akkor egy teljeskörű tájékoztatást fog majd kapni a Páciens, mely magába foglal egy kezelési tervet, illetve az ahhoz kidolgozott árajánlatot. Amellett tehát, hogy rendelőnkben minden fogászati és szájsebészeti kezelés fájdalommentesen történik a Páciensek nyugalma és kényelme érdekében, a tájékoztatás biztosítja, hogy rejtett költségek miatt se kelljen aggódnia, az sem fog felmerülni a kezelés végeztével.

 

Legjobb fogorvos Budapesten – foglaljon időpontot még ma

Amennyiben tehát Ön is úgy érzi, hogy fogászati kezelésre lenne szüksége, keressen fogorvosi rendelőnket Budán bizalommal, ahol a legjobb fogorvosok Budapesten készek megoldani akár a legkomplexebb szájsebészeti problémákat is, a legjobb kezelési módokat biztosítva. Őrizze meg Ön is bátor, egészséges mosolyát!
 

Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel


Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Nálunk a Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központban a mentalitásunk páciens központúság és a legmagasabb szintű ellátás. Teljeskörű fogászati ellátást biztosítunk betegeink számára, mint magán...

Tovább
Fogbeültetés típusai

Fogbeültetés típusai

Az eredeti fogak elvesztése után kiemelkedően fontos a gyors fogpótlás. A fogimplantátumok alkalmazása az esztétikai fogászatban elengedhetetlen, mivel az állcsont mennyisége csak akkor csökken, amikor abban...

Tovább
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Fogorvosi rendelő Budán komplex, személyre szabott megoldásokkal, magas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakorvosi csapattal.

Oldalak
Nyitvatartás

Kedd-Csütörtök-Péntek 9:00 - 18:00

Hétfő-Szerda 9:00 - 17:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36-70-KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1221 Budapest Bencés utca 32.