Fogimplantátum Budapesten a Rosentalnál | Fogbeültetés implantátummal, fixen

Rosental Rosental
en hu de
en hu de
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ
Rosental

Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Magánorvosi rendelő Budán, komplex megoldásokkal

Bejelentkezés
Az egészséges, ragyogó mosolyért
Rosental

Az egészséges, ragyogó mosolyért

Magas szakmai tudás a legmodernebb orvostechnológiai megoldásokkal

Szolgáltatások

Fogimplantátum Budapest

Szeretne Ön is élhető, fix fogpótlást? Válassza a Rosental Fogászati Központját: fogimplantátum Budapesten a legjobb minőségű anyagokkal, tapasztalt szakemberekkel, rejtett költségek nélkül. 

Fogimplantátum Budapest

Fogimplantátum Budapest: Egyénre szabott, komplex megoldások

A Rosental Fogászati és Szájsebészeti központjában szakembereink rendkívüli magas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkeznek, így pácienseink számára a legjobb megoldásokat nyújtjuk. Fogimplantátum Budapesten teljesen személyre szabott lehetőségekkel, akár komplex beavatkozásokkal is lehetséges. Legyenek fogai akármilyen állapotban, mi segítünk megszüntetni a probléma gyökerét, majd megvalósítjuk álmai mosolyát! 

 

Fogimplantátum Budapest: Rejtett költségek nélkül

A fogimplantátum Budapesten sok esetben igen költséges, és számos helyen olyan összegekkel is találkozhatunk a kezelés végén, amelyre nem számítottunk. Ezt azonban a Rosental Fogászatán teljesen elkerülheti. Fogászati költségeink között minden esetben előre feltüntetjük az összes fogimplantátummal kapcsolatos díjat, amelynél a fogászati diagnosztika árát, a műtéti költségeket, az implantátum és a fogkorona árát is mind belefoglaljuk. Így a fogimplantátum Budapesten kiszámítható költségekkel lesz nálunk elérhető, bárminemű rejtett díj nélkül. 

Ha Ön is szeretne rejtett költségek nélkül fogbeültetést fogimplantátummal Budapesten, keresse fel rendelőnket a lenti űrlap segítségével: 

Kapcsolatfelvétel

 

Fogimplantátum Budapest: A legjobb minőségű anyagokkal, többféle lehetőséggel

Fogászatunkon a fogimplantátum Budapesten többféle eljárással történik, attól függően, hogy mennyi hiányzó fogat szeretnénk pótolni. Fogimplantátum budapesti rendelőnkben elérhető egy vagy több fog pótlása, de akár egy teljes fogív pótlása esetén is. Fogbeültetéseink Alpha Bio és Nobel Biocare fogimplantátumokkal történnek, amelyek a fogimplantáció területén a legjobb márkának bizonyulnak. Mindkét márka a legjobb minőségű anyagokból készült, és rendkívül magas a gyógyulási faktoruk, így bátran ajánljuk őket, ha fix és élhető fogpótlást szeretne. A fogimplantátum Budapesten természetesen minden esetben egyéntől függően történik és mindig előzetesen felvázoljuk pácienseink számára az összes lehetőséget a kezelési tervben, amely után szabadon dönthet mely kezelési formát választja. 

Fogimplantátum alapú fogpótlás előtte-utána

 

Fogimplantátum Budapest: Referenciák

A Rosental Fogászatán különösen szeretjük a kihívásokat és a komplex eljárásokat. A fogimplantátum budapesti rendelőnkben minden olyan eszközzel és szolgáltatással együtt vehető igénybe, amely a teljes fogászati és szájsebészeti területet lefedi. Így bármekkora fogászati problémával rendelkezik és mégis szeretné elérni álmai mosolyát, segítünk Önnek. Nézze meg eddigi fogimplantátum alapú fogpótlási munkáinkat, referenciáinkat, amelyek budapesti rendelőnkben készültek: Referenciák!

 

Szeretne újra magabiztosan és önfeledten mosolyogni? Fogimplantátum Budapesten a Rosentalban, ahol a legjobb kezekben lesz: Keresse fel rendelőnket és segítünk Önnek!

Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel


Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Nálunk a Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központban a mentalitásunk páciens központúság és a legmagasabb szintű ellátás. Teljeskörű fogászati ellátást biztosítunk betegeink számára, mint magán...

Tovább
Fogbeültetés típusai

Fogbeültetés típusai

Az eredeti fogak elvesztése után kiemelkedően fontos a gyors fogpótlás. A fogimplantátumok alkalmazása az esztétikai fogászatban elengedhetetlen, mivel az állcsont mennyisége csak akkor csökken, amikor abban...

Tovább
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Fogorvosi rendelő Budán komplex, személyre szabott megoldásokkal, magas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakorvosi csapattal.

Oldalak
Nyitvatartás

Kedd-Csütörtök-Péntek 9:00 - 18:00

Hétfő-Szerda 9:00 - 17:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36-70-KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1221 Budapest Bencés utca 32.