Fogimplantátum árak | Rosental Fogászat

Rosental Rosental
en hu de
en hu de
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ
Rosental

Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Magánorvosi rendelő Budán, komplex megoldásokkal

Bejelentkezés
Az egészséges, ragyogó mosolyért
Rosental

Az egészséges, ragyogó mosolyért

Magas szakmai tudás a legmodernebb orvostechnológiai megoldásokkal

Szolgáltatások

Fogimplantátum árak

A fogászatban egy viszonylag újabb fajta eljárás a hiányzó fogak pótlására az implantátum. Ezeknek az ára első ránézésre talán magasnak tűnik, azonban nem árt tisztában lenni azzal, hogy azok a fogimplantátum árak pontosan mit tartalmaznak, mit lehet megtudni magáról az implantátumról.

Fogimplantátum árak

Fogimplantátum árak – mi határozza meg? 

A fogászati implantáció egy olyan eljárás, melynek során a páciens egy maximálisan használható és esztétikailag is kielégítő fogpótlást kap. Ezzel az eljárással nem csak egyes hiányok pótlását lehet tökéletesen kivitelezni, hanem akár a teljes fogsort is, ha szükséges. Fogászati implantátumnak azt a műgyökeret nevezzük, mely sebészeti eljárással az állcsontba kerül beültetésre, ez a csavarmentes kialakításának köszönhetően pedig meglehetősen hamar beépül az állcsontba. Maga az implantátum ötvözetlen titánból készül, ami egy úgynevezett biokompatibilis anyag, ami azt jelenti, hogy a szervezet nem löki ki magából. A fogimplantátum árak legfőbb meghatározója az anyag, amelyből készül. Elérhető fém-kerámia, mely általában az olcsóbb fajta, de olyan implantátumot is lehet igényelni, mely cirkonból készül. A cirkon egy erősebb anyag, így általában ez a verzió magasabb árral is rendelkezik.

Hogy átláthatóbb legyen, néhány konkrét példával is bemutatjuk, hogyan alakulnak a fogimplantátum árak. Ezeket legtöbbször szétoszlanak, előbb az implantáció, majd a fogpótlás költségeire. A fogimplantátum árak a következőképpen alakulnak:

 • 1 x Panoráma felvétel: 10.000 HUF 
 • 1 x CT felvétel: 20.000 HUF 
 • 1 x Műtéti költség: 20.000 HUF 
 • 1 x Gyógyszer csomag: 10.000 HUF 
 • 2 x Implantátum: 2 x 130.000 HUF

Miután az implantátum művi úton behelyezésre kerül, akkor jön a fogpótlás, melynek ára elsősorban a felhasznált anyagoktól függ. Ennél az eljárásnál kétféle anyagból lehet választani:

 • 2 x Titán implantátum felépítmény: 2 x 30.000 HUF 
 • 3 x Fém-kerámia korona: 3 x 55.000 HUF, 

valamint

 • 2 x Cirkónium implantátum felépítmény: 2 x 55.000 HUF 
 • 3 x Cirkon kerámia korona: 3 x 70.000 HUF

A teljes kezelési költség pedig a felhasznált anyagok függvényében a következőképpen alakulhat:

 • Fém-kerámia korona esetén: 545.000 HUF 
 • Cirkon-kerámia korona esetén: 630.000 HUF

 

Fogimplantátum árak – miért fontos pótolni a hiányt?

Bár a fogimplantátum árak első ránézésre talán magasnak tűnnek, érdemes figyelembe venni, hogy ez legtöbbször egy egyszeri eljárás, a jó minőségű implantátum végig kíséri az embert egy életen át. Másfelől érdemes megvizsgálni azt is, miért is fontos a hiánypótlás, mit okoz hosszútávon egy hiányzó fog.

Erről részletesen pedig szakmai cikkünkben olvashat: Miért ne várjunk a foghiány pótlásával?

Fogimplantátum árak a Rosentalnál

 

Fogimplantátum árak a Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központban

Nálunk, a Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központban a fogimplantátum árak biztosítják Önnek is a tökéletes fogsor kivitelezését. Amennyiben Önnek is van hiányzó foga, ne hagyja annyiban, minél hamarabb konzultáljon a pótlási lehetőségekről fogorvosainkkal! Ne várja meg, amíg csontritkulás, vagy fogvándorlás lép fel, keresse fel rendelőnket! Megnyugtató, modern környezetben várjuk Önt magasan képzett orvosainkkal és a legkorszerűbb technológiákkal! Forduljon hozzánk bizalommal!

Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel


Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Nálunk a Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központban a mentalitásunk páciens központúság és a legmagasabb szintű ellátás. Teljeskörű fogászati ellátást biztosítunk betegeink számára, mint magán...

Tovább
Fogbeültetés típusai

Fogbeültetés típusai

Az eredeti fogak elvesztése után kiemelkedően fontos a gyors fogpótlás. A fogimplantátumok alkalmazása az esztétikai fogászatban elengedhetetlen, mivel az állcsont mennyisége csak akkor csökken, amikor abban...

Tovább
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Fogorvosi rendelő Budán komplex, személyre szabott megoldásokkal, magas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakorvosi csapattal.

Oldalak
Nyitvatartás

Kedd-Csütörtök-Péntek 9:00 - 18:00

Hétfő-Szerda 9:00 - 17:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36-70-KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1221 Budapest Bencés utca 32.