Fogfehérítő kezelés Budapesten nagy szakértelemmel: biztonságos fogfehérítő kezelés Budapesten fájdalommentesen

Rosental Rosental
en hu de
en hu de
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ
Rosental

Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Magánorvosi rendelő Budán, komplex megoldásokkal

Bejelentkezés
Az egészséges, ragyogó mosolyért
Rosental

Az egészséges, ragyogó mosolyért

Magas szakmai tudás a legmodernebb orvostechnológiai megoldásokkal

Szolgáltatások

Fogfehérítő kezelés Budapest

Ki ne vágyna fehérebb fogakra? Ön is boldogabb lenne, ha árnyalatokkal fehérebbek lennének a fogai? A megoldás a professzionális fogfehérítő kezelés Budapesten. A Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központban nagy szakértelemmel, tapasztalattal és a legmodernebb megoldásokkal várjuk, hogy csodálatos mosolyt varázsolhassunk Önnek. A nálunk használt fogfehérítő kezelések nemcsak nagyon hatékonyak, hanem biztonságosak is.

Fogfehérítő kezelés Budapest

Professzionális fogfehérítő kezelés Budapesten

Ha valaki fehérebb fogakra vágyik, akkor manapság kézenfekvőnek tűnhet az ötlet, hogy az interneten rákeres arra, hogy hogyan is lehetne. Így azonban olyan házi praktikákat találhat akár Ön is, amik nemhogy nem hatásosak, hanem még veszélyesek is, károsítják a fogakat. Rengeteg otthoni trükköt lehet találni az interneten, de higgye el, a szódabikarbóna, vagy citromsav nem kedvez a fogak állapotának, még ha látszólag egy kicsit fehérebbé is teszi azokat. Nemcsak a fogfelszínt, hanem a fogzománcot is roncsolhatják, ami az előszobája komolyabb fogászati betegségek kialakulásának. Ha Ön sem szeretne ebbe a hibába esni, akkor a professzionális fogfehérítő kezelés Budapesten az, ami Önnek való!

 

Fogorvosi fogfehérítő kezelés Budapesten

Gondoljon csak bele, az internet fénykora előtt mit csinált volna, ha fogászati panasza keletkezik? Felkeresi fogorvosát, nem igaz? Most is ez a legjobb döntés! A fogorvosi fogfehérítő kezelés Budapesten a leghatékonyabb és egyben a legbiztonságosabb módja annak, hogy árnyalatokkal fehérebb fogai legyenek. Az eredmény sokkal látványosabb lesz, emellett pedig teljes biztonságban érezheti magát a Rosental tapasztalt fogorvosai mellett. A nálunk alkalmazott fogfehérítő kezelés veszélytelen és fájdalommentes, akár egy korábban gyökérkezelésen átesett fogon is alkalmazható. Ha biztosra akar menni, és szeretné, ha fogai nemcsak fehérebbek, hanem egészségesek is lennének, akkor válassza a legjobbat: Fogorvosi fogfehérítő kezelés Budapesten a Rosental rendelőjében!

 

Hogyan zajlik a fogfehérítő kezelés Budapesten a Rosental rendelőjében?

A rendelői fogfehérítő kezelés Budapesten sokkal biztonságosabb és hatékonyabb, mint az otthoni praktikák, vagy megvásárolható otthoni fogfehérítő készletek alkalmazása. Miért? Azért mert itt szakképzett fogorvosok végzik el a beavatkozást, a legjobb eszközökkel, és anyagokkal, nagy szakértelemmel, és kellő alapossággal. Ez azt jelenti, hogy a fogfehérítő kezelés Budapesten egy előzetes állapotfelméréssel indul, annak érdekében, hogy felmérjük, hogy szükség van-e bármilyen kezelésre a fogfehérítés előtt, például a fogkő eltávolítására, fogtömésre, gyökérkezelésre, vagy valami másra. Csak akkor kezdődik meg a fogfehérítő kezelés Budapesten, ha mindent rendben találtunk. Maga a kezelés teljesen fájdalommentes, és gyors, körülbelül 1 órát vesz igénybe.

 

Szakszerű fogfehérítő kezelés Budapesten lépésről lépésre

A fogfehérítő kezelés Budapesten a Rosental Fogászaton nagyon szakszerűen történik, az alábbiakban leírjuk a részletes menetét. A kezelés első lépése az eredeti fogszín rögzítése fényképes színelemzéssel, majd egy ínyvédő felhelyezése. Ezután következik a fogfehérítés, azaz a fogfehérítő anyag felhelyezése, amit hidegfényes lámpával aktiválunk. Ezt a 10-15 perces folyamatot 3 alakalommal végezzük el a legjobb hatás érdekében. A kezelés zárásaként részletes tájékoztatást kap az otthoni teendőiről, annak érdekében, hogy megőrizze az eredményt. Fontos, hogy a kezelést követően egy teljes napig órában nem ajánlott erősen színező italokat, ételeket fogyasztania, valamint dohányozni, tehát javasolt kerülnie a kávét, teát, kólát, vörösbort.

 

Szakszerű fogfehérítő kezelés Budapesten, ami nemcsak nagyon hatásos, hanem biztonságos is? Kérjen időpontot a Rosental Rendelőjébe!

Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel


Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Nálunk a Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központban a mentalitásunk páciens központúság és a legmagasabb szintű ellátás. Teljeskörű fogászati ellátást biztosítunk betegeink számára, mint magán...

Tovább
Fogbeültetés típusai

Fogbeültetés típusai

Az eredeti fogak elvesztése után kiemelkedően fontos a gyors fogpótlás. A fogimplantátumok alkalmazása az esztétikai fogászatban elengedhetetlen, mivel az állcsont mennyisége csak akkor csökken, amikor abban...

Tovább
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Fogorvosi rendelő Budán komplex, személyre szabott megoldásokkal, magas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakorvosi csapattal.

Oldalak
Nyitvatartás

Kedd-Csütörtök-Péntek 9:00 - 18:00

Hétfő-Szerda 9:00 - 17:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36-70-KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1221 Budapest Bencés utca 32.