Fogbeültetés árak | Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Rosental Rosental
en hu de
en hu de
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ
Rosental

Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Magánorvosi rendelő Budán, komplex megoldásokkal

Bejelentkezés
Az egészséges, ragyogó mosolyért
Rosental

Az egészséges, ragyogó mosolyért

Magas szakmai tudás a legmodernebb orvostechnológiai megoldásokkal

Szolgáltatások

Fogbeültetés árak

A fogbeültetés árak igen széleskörűek, hiszen nagyban függ attól az ár, hogy pontosan mennyi fogat kell pótolni, milyen anyagból, és milyen előzetes beavatkozásokra van szükség. A Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központban azonban segítünk Önnek pontosan meghatározni pár példa segítségével a fogbeültetés árakat. 

Fogbeültetés árak

Fogbeültetés árak: minden egy helyen

Rendelőnkben minden olyan fogászati eszköz a rendelkezésünkre áll, amellyel pontosan meghatározhatjuk, hogy bizonyos esetekben, egyedileg mennyibe fog kerülne a fogbeültetés ára. A fogbeültetés árak meghatározása előtt egy ingyenes konzultáción vehetnek részt pácienseink, majd fogászati diagnosztika segítségével felmérjük a fogazat állapotát. A kapott leletek segítségével szakorvosunk az összes lehetőséget és alternatívát figyelembevéve felállítja a kezelési tervet, amiben a részletes fogbeültetés árakat is megtalálhatja. 

 

Fogbeültetés árak: a felmérés az első 

Árkalkulációnk során a diagnosztika árait is feltüntetjük, hiszen az előzetes állapotfelmérés elengedhetetlen a sikeres fogbeültetés miatt. Az állapotfelmérés során megtudhatjuk, hogy a fogbeültetés előtt szükséges-e csontpótlás, van-e gyulladás a szájban, kell-e fogkivonást elvégezni, illetve hány darab implantátumra lesz szükség. Foghiány esetében ugyan a fogpótlás történhet többféleképpen, a fogbeültetés az egyik legjobb megoldás a fog pótlására, ha valóban élhető pótlást szeretne. A fogbeültetés árak a fenti tényezőktől is egyaránt függenek, emellett pedig attól, hogy pontosan mennyi fogat kell pótolnunk. 

 

Fogbeültetés árak: fogászati ár példa segítségével 

Fogászati ár példáink segíthetnek megérteni, hogy a fogbeültetés árakat mennyi tényező befolyásolja. Lássunk, egy foghíddal történő implantátumos fogpótlást több alternatívával: 

A fogbeültetés árakat több részre bontjuk szét, így először az implantáció költségeit szedtük össze, amelyek az alábbiakból állnak: 

 • 1 x Panoráma felvétel: 10.000 HUF
 • 1 x CT felvétel: 20.000 HUF
 • 1 x Műtéti költség: 20.000 HUF
 • 1 x Gyógyszer csomag: 10.000 HUF
 • 2 x Implantátum: 2 x 130.000 HUF

Az implantátumok behelyezése után történik maga a fogpótlás, amit akár többféle anyagból készíthetünk, így a fogbeültetés árak változóak lesznek. Ezesetben kétféle alternatívával számoltunk: 

 • 2 x Titán implantátum felépítmény: 2 x 30.000 HUF
 • 3 x Fém-kerámia korona: 3 x 55.000 HUF

vagy 

 • 2 x Cirkónium implantátum felépítmény: 2 x 55.000 HUF
 • 3 x Cirkon kerámia korona: 3 x 70.000 HUF

Tehát a fogbeültetés árak egyfajta implantátumos fogpótlás esetén máris teljesen más összegbe kerülnek, ha különböző anyagokat használunk fel. Nézzük meg a végeredményt: 

 • A teljes kezelés ára fém-kerámia korona esetén: 545.000 HUF
 • A teljes kezelés ára cirkon-kerámia korona esetén: 630.000 HUF

 

Fogbeültetés árak: csakis egyénre szabottan

A fogbeültetés árak meghatározásánál teljesen személyre szabott lehetőségeket sorolunk fel, és minden esetben több alternatívát adunk meg pácienseink számára. Természetesen az alternatívák megadása mellett, ha szükséges segítünk a döntésben, a lehető legjobb eredménye elérése érdekében. 

Ha szeretne tájékozódni további fogbeültetés árakkal kapcsolatosan, kattintson Áraink menüpontunkra, ahol még több ár példán keresztül mutatjuk meg fogbeültetési lehetőségeinket. 

Ha pedig szeretne személyre szabott fogbeültetés árainkról tájékozódni, keresse fel rendelőnket és kérjen időpontot az alábbi űrlap kitöltésével!
 

Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel


Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Nálunk a Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központban a mentalitásunk páciens központúság és a legmagasabb szintű ellátás. Teljeskörű fogászati ellátást biztosítunk betegeink számára, mint magán...

Tovább
Fogbeültetés típusai

Fogbeültetés típusai

Az eredeti fogak elvesztése után kiemelkedően fontos a gyors fogpótlás. A fogimplantátumok alkalmazása az esztétikai fogászatban elengedhetetlen, mivel az állcsont mennyisége csak akkor csökken, amikor abban...

Tovább
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Fogorvosi rendelő Budán komplex, személyre szabott megoldásokkal, magas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakorvosi csapattal.

Oldalak
Nyitvatartás

Kedd-Csütörtök-Péntek 9:00 - 18:00

Hétfő-Szerda 9:00 - 17:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36-70-KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1221 Budapest Bencés utca 32.