Rosental Rosental
en hu de
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ
Rosental

Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Magánorvosi rendelő Budán és Bécsben, komplex megoldásokkal

Bejelentkezés
Az egészséges, ragyogó mosolyért
Rosental

Az egészséges, ragyogó mosolyért

Magas szakmai tudás a legmodernebb orvostechnológiai megoldásokkal

Szolgáltatások

Fogászat Buda

A Rosental Fogászat Buda szívében, könnyen megközelíthető helyen várja Önt is, komplex megoldásokkal. Modern eszközeink, biztonságos fogászati kezeléseink révén, az Ön fogászati problémájára is egyszerűen, valamint fájdalommentesen találunk megoldást. Ha egészséges fogakat, és szép mosolyt szeretne, akkor keresse fel a Rosental Fogászatot Buda központjában!

Fogászat Buda

Minőségi fogászat Budán, zöldövezetben

A Rosental Fogászat Buda egy könnyen megközelíthető helyén helyezkedik el, zöldövezetben, így garantálni tudjuk, hogy kellemes élmény lesz ide megjelenni. Továbbá a fogászati kezelések alkalmával sem kell kellemetlenségekkel számolnia, ugyanis olyan eljárásokat alkalmazunk, amik fájdalommentesek. A Rosentalnak van egy bécsi egysége is, de Budapeten is képviselteti magát, természetesen ugyanabban a nyugati színvonalban. A Rosantal Fogászat budai egységének pontos címe: 1221. Budapest, Bencés utca 32., tömegközlekedéssel érkezve a Kelenvölgy-Péterhegy buszmegállótól csupán egy perc. Az autóval érkező pácienseink számára ingyenes parkolási lehetőséget tudunk biztosítani. Amennyiben szeretne hozzánk bejelentkezni keressen minket valamely elérhetőségünkön, vagy kérjen időpontot online!

Kapcsolatfelvétel

Név
Telefonszám
E-mail cím
Üzenet
Document (.jpg,.pdf,.doc,.docx)

 

Rosental Fogászat Budapesten komplex megoldásokkal

A Rosenntal Fogászat Budapesten olyan komplex megoldásokkal várja az ügyfeleket, ami lehetővé teszi, hogy minden fogászati problémára azonnal megtaláljuk a legjobb megoldást, és hatékonyan kezeljük is azt. Felszerelt rendelőnkben minden olyan eszköz megtalálható, ami szükséges a precíz fogászati diagnosztikához, és a fogászati problémák kezeléséhez. Kiváló kollégánk sok éves tapasztalattal, és hatalmas szaktudással rendelkeznek. Célunk, hogy minden páciensünk elégedetten, a legszebb mosolyával hagyja el fogászati rendelőnket. 

 

Rosental Fogászat Budapesten- megoldást találunk minden problémára

A Rosental Fogászat Budapesten nemcsak egy egyszerű magánfogászati rendelő, hanem egy olyan modern fogászati komplexum, ami szájsebészettel is rendelkezik. Itt komolyabb beavatkozások elvégzésére is van lehetőség, lehetővé téve azt, hogy valóban minden fogászati problémára megtaláljuk a megfelelő megoldást. Fogászati kezelések széles skálája megtalálható szolgáltatásaink között, többek között ezeket találja meg nálunk: fogászati diagnosztika, fájdalommentes foghúzás, fogfehérítés, fogékszer felhelyezés, fogimplantáció, esztétikus fogtömés, fogkő leszedés, fogszuvasodás kezelés, szájsebészeti kezelések, csontpótlás, fogágybetegségek kezelése, gyökérkezelés. Amennyiben Ön is valamely fogászati problémával küzd, keresse fel a Rosental Fogászat Budapesti egységét, kérjen hozzánk időpontot!

Kapcsolatfelvétel

Név
Telefonszám
E-mail cím
Üzenet
Document (.jpg,.pdf,.doc,.docx)

 

Rosental Fogászat Buda, ahol nincsenek rejtett költségek

Fogászat Budapesten megbízható minőségben, és megfizethető áron, rejtett költségek nélkül? A Rosental Fogászaton nincsenek rejtett költségek, csak magas színvonalú ellátás. Még a kezelés megkezdése előtt alapos fogászati vizsgálatot, diagnosztikát készítünk minden páciensünk esetében. Ez alapján elkészítjük a személyre szabott kezelési tervet, ami egy pontos árkalkulációt is tartalmazni fog, tehát nem kell ezen felül semmilyen már rejtett költséggel számolnia. 
 

Kapcsolatfelvétel

Név
Telefonszám
E-mail cím
Üzenet
Document (.jpg,.pdf,.doc,.docx)

Esztétikai fogászat árak

Esztétikai fogászat árak

A Rosental Fogászaton nemcsak magas minőségben dolgozunk, a legbiztonságosabb anyagokkal, hanem olyan munkát adunk ki a kezünk közül, amik időtállóak, és esztétikusak. Professzionális fogfehérítés,...

Tovább
Panoráma röntgen Budapest

Panoráma röntgen Budapest

A panoráma röntgen Budapesten sokszor elengedhetetlen ahhoz, hogy pontos képet lehessen alkotni a fogak állapotáról, helyzetéről, hibáiról, különféle problémákról. A panoráma röntgen Budapesten többek...

Tovább
Mosolytervezés ár

Mosolytervezés ár

A csodaszép mosolytól már csak egy dolog válassza el: a Rosental Fogászaton rendbe tesszük fogait, és csodaszép mosolyt varázsolunk Önnek! A mosolytervezés ára függ attól, hogy milyen kezelésekre van...

Tovább
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Fogorvosi rendelő Budán és Bécsben komplex, személyre szabott megoldásokkal, magas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakorvosi csapattal.

Oldalak
Nyitvatartás

Hétfő-Kedd-Péntek 8:00-17:00

Csütörtök10:00-18:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36-70-KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1221 Budapest Bencés utca 32.