Rosental Rosental
en hu de
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ
Rosental

Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Magánorvosi rendelő Budán és Bécsben, komplex megoldásokkal

Bejelentkezés
Az egészséges, ragyogó mosolyért
Rosental

Az egészséges, ragyogó mosolyért

Magas szakmai tudás a legmodernebb orvostechnológiai megoldásokkal

Szolgáltatások

Esztétikai fogászat Budapest

Mindenképpen érdemes vigyázni fogaink épségére, nem csak egészségügyi okokból, de esztétikai célzattal is. Esztétikai fogászatunk Budapest szívében megfelelő megoldást nyújt a legtöbb fogászati problémára, ezzel is javítva fogainak kisebb-nagyobb szépséghibáit, segítve megőrizni hosszan tartó, magabiztos mosolyát.

Esztétikai fogászat Budapest

Esztétikai fogászat Budapest – esztétikus fogtömések

Ez az esztétikai fogászat Budapest szívében tökéletes megoldást nyújt bárminemű fogászai kezeléssel kapcsolatban, legyen az akár egy fogtömés vagy éppen egy gyökérkezelés. A ma már korszerű fogtömések nem csak színben és keménységben passzolnak teljes mértékben fogainkkal, de tartósságuk és élettartamuk is kiemelkedő. A fogtöméshez használt anyag pedig a kezelés végeztével az eredményt szemügyre véve is esztétikusan hathat.

 

Esztétikai fogászat Budapest – mikor van szükség fogtömésre?

Az esztétikai fogászat Budapest szívében számos okból kifolyólag végezhet fog tömésével kapcsolatos kezelést. Alkalmazásuk olyan esetekben létfontosságú, mint a fogzománc megsérülése, legtöbbször szuvasodás miatt, vagy ha a fog eltörik, megsérül.
Ezen esetek kapcsán keresse Ön is bizalommal esztétikai fogászatunkat Budapest városában, ahol magas szakmai tudással rendelkező szakembereink képesek lesznek tökéletesen eltüntetni a kialakult problémát.

 

Esztétikai fogászat Budapest – professzionális fogfehérítés

Esztétikai fogászatunk Budapest szívében professzionális fogfehérítést is kínál fogaink szépsége érdekében. Ma már szinte mindennapos problémát jelent a fogak elszíneződése, ugyanis ez könnyedén kialakulhat a rendszeres kávé, tea, vagy éppen vörösbor fogyasztása végett. 
Szakembereink segítségével mégis az Ön fogai is akár több árnyalattal fehérebbé, világosabbá válhatnak. 

 

Esztétikai fogászat Budapest – mit érdemes róla tudni?

Esztétikai fogászatunk Budapest városában kezeléseit megelőzően a Páciens egy professzionális szájhigiénés kezelésben is részesül, melynek során homofúvást, polírozást és a fogak depurálását végzik el szakembereink.
A kezelés mindenképpen egy állapotfelméréssel kezdődik, melynek során megállapítják, hogy szükséges-e a fogfehérítés előtt bármilyen más kezelés is – legyen szó akár egy fogkőeltávolításról, fogtömésről, gyökérkezelésről. 

 

Esztétikai fogászat Budapest – hogyan történik meg a kezelés?

Ezután egy fényképes színelemzéssel megtörténik az eredeti fogszín rögzítése, majd az ínyvédelem felhelyezése. Ezt követi majd a fogfehérítő anyag felhelyezése, annak aktiválása hidegfényes lámpával. Utóbbit szakembereink háromszor végzik el, egy megközelítőleg 10 – 15 percet vesz igénybe. A teljes kezelés mindössze egy óra hosszán keresztül tart – ezzel is garantálva, hogy mindig bátran nézzen Ön is tükörbe.

Számos otthoni praktika létezik fogaink fehérítésére, mégis érdemesebb szakemberek segítségét kérni, ezzel is egy tartósabb eredményt elérve.

Fogai egészségét és szépségét nem szabad a véletlenre bízni – amennyiben Ön is úgy érzi, hogy fogászati kezelésre van szüksége, keresse fel bátran esztétikai fogászatunkat Budapest szívében, ahol a legkülönbözőbb problémákra képesek szakembereink korszerű, egyedi, hatékony megoldást nyújtani!
 

Kapcsolatfelvétel

Név
Telefonszám
E-mail cím
Üzenet
Document (.jpg,.pdf,.doc,.docx)

Esztétikai fogászat árak

Esztétikai fogászat árak

A Rosental Fogászaton nemcsak magas minőségben dolgozunk, a legbiztonságosabb anyagokkal, hanem olyan munkát adunk ki a kezünk közül, amik időtállóak, és esztétikusak. Professzionális fogfehérítés,...

Tovább
Panoráma röntgen Budapest

Panoráma röntgen Budapest

A panoráma röntgen Budapesten sokszor elengedhetetlen ahhoz, hogy pontos képet lehessen alkotni a fogak állapotáról, helyzetéről, hibáiról, különféle problémákról. A panoráma röntgen Budapesten többek...

Tovább
Mosolytervezés ár

Mosolytervezés ár

A csodaszép mosolytól már csak egy dolog válassza el: a Rosental Fogászaton rendbe tesszük fogait, és csodaszép mosolyt varázsolunk Önnek! A mosolytervezés ára függ attól, hogy milyen kezelésekre van...

Tovább
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Fogorvosi rendelő Budán és Bécsben komplex, személyre szabott megoldásokkal, magas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakorvosi csapattal.

Oldalak
Nyitvatartás

Hétfő-Kedd-Péntek 8:00-17:00

Csütörtök10:00-18:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36-70-KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1221 Budapest Bencés utca 32.