Esztétikai fogászat árak Budapesten: ennyibe kerülnek az esztétikai fogászati beavatkozások

Rosental Rosental
en hu de
en hu de
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ
Rosental

Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Magánorvosi rendelő Budán, komplex megoldásokkal

Bejelentkezés
Az egészséges, ragyogó mosolyért
Rosental

Az egészséges, ragyogó mosolyért

Magas szakmai tudás a legmodernebb orvostechnológiai megoldásokkal

Szolgáltatások

Esztétikai fogászat árak

A Rosental Fogászaton nemcsak magas minőségben dolgozunk, a legbiztonságosabb anyagokkal, hanem olyan munkát adunk ki a kezünk közül, amik időtállóak, és esztétikusak. Professzionális fogfehérítés, esztétikus fogtömés, mosolytervezés is elérhető. Hogyan alakulnak az esztétikai fogászat árak, hogyan zajlanak az eljárások? Mutatunk minden fontos részletet!

Esztétikai fogászat árak

Esztétikai fogászat árak: minőségi szolgáltatások megfizethető árakkal

Az esztétikai fogászat árak felől érdeklődik? Érdekli, hogy mennyibe kerül egy esztétikus fogtömés, aminek sem színe, sem anyag nem üt el a  természetes fogakétól aminek segítségével újra ép lehet a fogsora? Esetleg csillogóan fehér fogakat szeretne, ezért az esztétikai fogászat árakon belül a fogfehérítés árakra kíváncsi jobban? A Rosental rendelőjében magas minőségű fogászati eljárásokkal, modern felszerelésekkel, szakértő fogorvosokkal várjuk, hogy csodaszéppé varázsoljuk az Ön mosolyát is. Az esztétikai fogászat árakról pontos tájékoztatást személyesen kaphat.

 

Esztétikai fogászat árak: mennyibe kerülnek az esztétikai fogászati eljárások?

Az esztétiaki fogászati árakkal kapcsolatban pontos tájékoztatást fogászatunkon kaphat. Mi minden páciensünket egy alapos vizsgálat után kezeljük, ugyanis így tudjuk garantálni a legprecízebb, és egyben leghatékonyabb fogászati kezelést. A személyes konzultációt követően a fogai állapota felmérése után, valamint az Ön igényeinek tisztázását követően készítünk egy részletes kezelési tervet, amiben az esztétiaki fogászat árak is részletesen szerepelni fognak. A szakorvosi konzultáció ingyenes!

 

Esztétikai fogászat árak rejtett költségek nélkül

A Rosental Fogászaton nincsenek rejtett költségek, az esztétika fogászat árakkal kapcsolatban is tud tájékozódni részletesen az ÁRAK menüpontban. Itt láthatja, hogy a professzionális rendelői fogfehérítés szolgáltatásunk ára 80 000 FT, ami azonnali eredménnyel, több árnyalattal fehérebb fogakkal jár. A fogékszer ára 14 900 FT. Az esztétikus fogtömések árai attól is függnek, hogy milyen típust választ, az árak ebben az esetben 20 00 Ft-nál kezdődnek. Az esztétikai fogászat árakkal kapcsolatban általánosan elmondható, hogy a legmagasabb minőségű anyagok, modern eszközök, biztonságos eljárások mellett is megfizethető árakra számíthat Ön is nálunk. 

 

Esztétikai fogászat árak és más tudnivalók

Amennyiben szeretné, hogy mosolya szép legyen, ne kelljen rejtegetnie fogait, akkor jöjjön el hozzánk egy esztétikai fogászati beavatkozásra! Ezek az eljárások teljesen fájdalommentesek, komplikációktól sem kell tartania. A fogfehérítést nagyon biztonságosan végezzük el, ügyelve arra, hogy a fogzománc ne roncsolódjon. Esztétikus fogtöméseink szinte teljesen beolvasnak a fogak színébe, így teljesen észrevétlenek. Amennyiben elégedetlen fogsorával, jöjjön el hozzánk mosolytervezésre! 

 

Esztétikai fogászat árak rejtett költségek nélkül? Minőségi esztétikai fogászati eljárásokért keresse a Rosental Fogászatot! 
 

Kapcsolatfelvétel


Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Nálunk a Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központban a mentalitásunk páciens központúság és a legmagasabb szintű ellátás. Teljeskörű fogászati ellátást biztosítunk betegeink számára, mint magán...

Tovább
Fogbeültetés típusai

Fogbeültetés típusai

Az eredeti fogak elvesztése után kiemelkedően fontos a gyors fogpótlás. A fogimplantátumok alkalmazása az esztétikai fogászatban elengedhetetlen, mivel az állcsont mennyisége csak akkor csökken, amikor abban...

Tovább
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Fogorvosi rendelő Budán komplex, személyre szabott megoldásokkal, magas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakorvosi csapattal.

Oldalak
Nyitvatartás

Kedd-Csütörtök-Péntek 9:00 - 18:00

Hétfő-Szerda 9:00 - 17:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36-70-KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1221 Budapest Bencés utca 32.