Barátságos szájsebészeti rendelő Buda egyik bájos utcájában

Rosental Rosental
en hu de
en hu de
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ
Rosental

Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Magánorvosi rendelő Budán, komplex megoldásokkal

Bejelentkezés
Az egészséges, ragyogó mosolyért
Rosental

Az egészséges, ragyogó mosolyért

Magas szakmai tudás a legmodernebb orvostechnológiai megoldásokkal

Szolgáltatások

Szájsebészeti rendelő Buda

Fogorvoshoz a legtöbb ember nem szívesen megy. Azonban még a fogászattól való félelemnél is rosszabb, ha állandó fájdalommal kell együtt élni. A Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ egy kedves hangulatú szájsebészeti rendelő Buda egyik bájos utcájában, ahol a legnagyobb nyugalommal helyezheti kedves munkatársaink kezébe fogai egészségét, garantáltan fájdalommentesen.

Szájsebészeti rendelő Buda

Szájsebészeti rendelő Buda – miért érdemes a Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központot választani?

Amennyiben Önnek is panaszai jelentkeznek a szájában, feltétlenül keressen fel minket! A Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ egy barátságos szájsebészeti rendelő Buda egyik kedves környékén, magasan képzett szakemberekkel, a legjobb minőségű anyagokkal és a legkorszerűbb technológiák segítségével gondoskodunk az Ön fogainak egészségéről!

 

Szájsebészeti rendelő Buda – mikor érdemes felkeresni?

Egy fogászati, vagy szájsebészeti rendelőt leggyakrabban akkor szoktak az emberek felkeresni, amikor már panaszaik vannak. Amint a fájdalom jelentkezik, nem szabad halogatni, meg kell nézetni szakemberrel, ugyanis a halogatással csak elmélyül a probléma, és könnyen lehet, hogy így a beavatkozás természete is más lesz – például, egy fájó fogat, ha azonnal látja orvos, kezelheti gyökértöméssel, azonban ahogy telik az idő, egyre valószínűbb, hogy a fog elhal, és már csak az eltávolítás marad, mint megoldás. Épp ezért nem érdemes húzni vele az időt, sem pedig együtt létezni a fájdalommal. Panasz esetén forduljon hozzánk bizalommal! Ez a szájsebészeti rendelő Buda egyik legbarátságosabb utcájában található, kollégáink pedig nagy tapasztalattal és szakértelemmel segítenek Önnek az egészséges és ragyogó mosoly helyreállításában!

 

Mit nyújt ez a szájsebészeti rendelő Buda egyik elbűvölő utcájában?

A Rosental szájsebészeti rendelő Buda XXII. kerületében számos szolgáltatással várja a pácienseket. Az egyik ilyen szolgáltatás, amit a leggyakrabban igénybe vesznek, a bölcsességfog eltávolítása. A bölcsességfog tulajdonképpen egy, régi időkből visszamaradt testrész, amikor még az ember állkapcsa nagyobb, erősebb volt, és a húsokat is gyakran nyersen fogyasztotta. Ekkor még szükség volt a nyolcadik fogra. Azonban a fejlődéssel, városiasodással, a tűz használatával, az ételek hőkezelésével ez a szükség szép lassan megszűnt. Emiatt az állkapocs mérete csökkent, ennek következtében a bölcsességfog a legtöbbször nem fér el, növekedése összenyomja a többi fogat, ami fájdalomhoz, deformációhoz vezet, ezért kell időben eltávolítani. Természetesen arra is van példa, hogy problémamentesen bújik ki a nyolcadik fog, de ez a ritkább. Ha el is fér, és helyes irányba is nő, akkor is nagyon szorosan állnak majd a fogak a szájban, ami szuvasodáshoz, gyulladáshoz vezet.

 

Szájsebészeti rendelő Budán – bármilyen komolyabb fogászati problémára

A bölcsességfog eltávolítása mellett ez a szájsebészeti rendelő Buda egyik legtakarosabb részén a ciszták eltávolítását is vállalja. A fogászati ciszta egy kötőszövetes tokkal körülvett, hámmal bélelt tömlő. Ezt gyakran véletlenül fedezik fel, általában nem jár fájdalommal, viszont – elhelyezkedésétől függően – nyomást gyakorol a környező csontra, ami a fogak elmozdulásához, akár elvesztéséhez is vezethet. Épp ezért, a cisztákat is minél előbb érdemes eltávolítani.

Ha Önnek is bármilyen fogászati problémája van, keresse fel szájsebészeti rendelőnket és segítünk Önnek megszüntetni a problémát! Kérjen időpontot a lenti űrlap kitöltésével:

Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel


Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Nálunk a Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központban a mentalitásunk páciens központúság és a legmagasabb szintű ellátás. Teljeskörű fogászati ellátást biztosítunk betegeink számára, mint magán...

Tovább
Fogbeültetés típusai

Fogbeültetés típusai

Az eredeti fogak elvesztése után kiemelkedően fontos a gyors fogpótlás. A fogimplantátumok alkalmazása az esztétikai fogászatban elengedhetetlen, mivel az állcsont mennyisége csak akkor csökken, amikor abban...

Tovább
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Fogorvosi rendelő Budán komplex, személyre szabott megoldásokkal, magas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakorvosi csapattal.

Oldalak
Nyitvatartás

Kedd-Csütörtök-Péntek 9:00 - 18:00

Hétfő-Szerda 9:00 - 17:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36-70-KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1221 Budapest Bencés utca 32.