Rosental Rosental
en hu de
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ
Rosental

Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Magánorvosi rendelő Budán és Bécsben, komplex megoldásokkal

Bejelentkezés
Az egészséges, ragyogó mosolyért
Rosental

Az egészséges, ragyogó mosolyért

Magas szakmai tudás a legmodernebb orvostechnológiai megoldásokkal

Szolgáltatások

Szájsebészeti rendelő Buda

Fogorvoshoz a legtöbb ember nem szívesen megy. Azonban még a fogászattól való félelemnél is rosszabb, ha állandó fájdalommal kell együtt élni. A Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ egy kedves hangulatú szájsebészeti rendelő Buda egyik bájos utcájában, ahol a legnagyobb nyugalommal helyezheti kedves munkatársaink kezébe fogai egészségét, garantáltan fájdalommentesen.

Szájsebészeti rendelő Buda

Szájsebészeti rendelő Buda – miért érdemes a Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központot választani?

Amennyiben Önnek is panaszai jelentkeznek a szájában, feltétlenül keressen fel minket! A Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ egy barátságos szájsebészeti rendelő Buda egyik kedves környékén, magasan képzett szakemberekkel, a legjobb minőségű anyagokkal és a legkorszerűbb technológiák segítségével gondoskodunk az Ön fogainak egészségéről!

 

Szájsebészeti rendelő Buda – mikor érdemes felkeresni?

Egy fogászati, vagy szájsebészeti rendelőt leggyakrabban akkor szoktak az emberek felkeresni, amikor már panaszaik vannak. Amint a fájdalom jelentkezik, nem szabad halogatni, meg kell nézetni szakemberrel, ugyanis a halogatással csak elmélyül a probléma, és könnyen lehet, hogy így a beavatkozás természete is más lesz – például, egy fájó fogat, ha azonnal látja orvos, kezelheti gyökértöméssel, azonban ahogy telik az idő, egyre valószínűbb, hogy a fog elhal, és már csak az eltávolítás marad, mint megoldás. Épp ezért nem érdemes húzni vele az időt, sem pedig együtt létezni a fájdalommal. Panasz esetén forduljon hozzánk bizalommal! Ez a szájsebészeti rendelő Buda egyik legbarátságosabb utcájában található, kollégáink pedig nagy tapasztalattal és szakértelemmel segítenek Önnek az egészséges és ragyogó mosoly helyreállításában!

 

Mit nyújt ez a szájsebészeti rendelő Buda egyik elbűvölő utcájában?

A Rosental szájsebészeti rendelő Buda XXII. kerületében számos szolgáltatással várja a pácienseket. Az egyik ilyen szolgáltatás, amit a leggyakrabban igénybe vesznek, a bölcsességfog eltávolítása. A bölcsességfog tulajdonképpen egy, régi időkből visszamaradt testrész, amikor még az ember állkapcsa nagyobb, erősebb volt, és a húsokat is gyakran nyersen fogyasztotta. Ekkor még szükség volt a nyolcadik fogra. Azonban a fejlődéssel, városiasodással, a tűz használatával, az ételek hőkezelésével ez a szükség szép lassan megszűnt. Emiatt az állkapocs mérete csökkent, ennek következtében a bölcsességfog a legtöbbször nem fér el, növekedése összenyomja a többi fogat, ami fájdalomhoz, deformációhoz vezet, ezért kell időben eltávolítani. Természetesen arra is van példa, hogy problémamentesen bújik ki a nyolcadik fog, de ez a ritkább. Ha el is fér, és helyes irányba is nő, akkor is nagyon szorosan állnak majd a fogak a szájban, ami szuvasodáshoz, gyulladáshoz vezet.

 

Szájsebészeti rendelő Budán – bármilyen komolyabb fogászati problémára

A bölcsességfog eltávolítása mellett ez a szájsebészeti rendelő Buda egyik legtakarosabb részén a ciszták eltávolítását is vállalja. A fogászati ciszta egy kötőszövetes tokkal körülvett, hámmal bélelt tömlő. Ezt gyakran véletlenül fedezik fel, általában nem jár fájdalommal, viszont – elhelyezkedésétől függően – nyomást gyakorol a környező csontra, ami a fogak elmozdulásához, akár elvesztéséhez is vezethet. Épp ezért, a cisztákat is minél előbb érdemes eltávolítani.

Ha Önnek is bármilyen fogászati problémája van, keresse fel szájsebészeti rendelőnket és segítünk Önnek megszüntetni a problémát! Kérjen időpontot a lenti űrlap kitöltésével:

Kapcsolatfelvétel

Név
Telefonszám
E-mail cím
Üzenet

Kapcsolatfelvétel

Név
Telefonszám
E-mail cím
Üzenet

Fájdalommentes fogpótlás

Fájdalommentes fogpótlás

Abban az esetben, ha elvesztettük eredeti fogainkat, fontos, hogy minél előbb gondoskodjunk azok pótlásáról. Alábbi cikkünkből tudjon meg Ön is mindent a fájdalommentes fogpótlás kapcsán.

Tovább
Fogászati rendelő Buda

Fogászati rendelő Buda

Mindenki egy egészséges életmódra törekszik, ehhez viszont elengedhetetlen, hogy szájhigiéniánkra is odafigyeljünk, melybe többek között beletartozik nem csak fogaink, de akár ínyünk egészége is.

Tovább
Fogászati konzultáció

Fogászati konzultáció

Egészségünkre minden ponton érdemes odafigyelni, ez alól pedig a fogászat sem képez kivételt. A sikeresen fogászati beavatkozás kulcsa pedig a megfelelő fogászati konzultáció – alábbi cikkünkben...

Tovább
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Fogorvosi rendelő Budán és Bécsben komplex, személyre szabott megoldásokkal, magas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakorvosi csapattal.

Oldalak
Nyitvatartás

Hétfő-Kedd-Péntek 8:00-17:00

Csütörtök10:00-18:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36-70-KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1221 Budapest Bencés utca 32.