Szájsebészeti kezelések Budapesten | Rosental Fogászat

Rosental Rosental
en hu de
en hu de
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ
Rosental

Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Magánorvosi rendelő Budán, komplex megoldásokkal

Bejelentkezés
Az egészséges, ragyogó mosolyért
Rosental

Az egészséges, ragyogó mosolyért

Magas szakmai tudás a legmodernebb orvostechnológiai megoldásokkal

Szolgáltatások

Szájsebészeti kezelés Budapest

Vannak olyan fogaink egészségét érintő problémák, melyeket egy hétköznapi fogorvosi rendelőben már sajnálatos módon nem tudnak a szakemberek megfelelően kezelni. Ebben az esetben kénytelenek vagyunk egy szájsebészhez fordulni. De mégis merre éri meg nézelődni, ha azt szeretnénk, hogy a szájsebészeti kezelés Budapest városában megfelelően történjen meg?

Szájsebészeti kezelés Budapest

A Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ nem csak fogászati kezelések kapcsán biztosít széles skálát, de a Páciensek számára a legtöbb szájsebészeti eljárást is lehetővé teszi, egyénenként, komplex megoldást nyújtva.

 

Szájsebészeti kezelés Budapest szívében

A szájsebészeti kezelés Budapest szívében, ezen belül is Újbudán található meg. Rendelőinkben a legmodernebb orvostechnológiai felszereltséggel várjuk Pácienseinket, akik számára csupán a legmegfelelőbb megoldásokat kínáljuk, melyeket majd magas szakmai tapasztalattal kiegészítve hajtunk végre.

 

Szájsebészeti kezelés Budapest – mikor is érdemes szájsebészhez fordulni?

A leggyakrabban olyan problémákkal irányítanak a szakemberek tovább egy szájsebészeti kezelésre, melyek kapcsán fogorvosunk már nem tud segíteni. Ezek legtöbbje manapság a bölcsességfoghoz köthető – mégsem érdemes ezen problémák mindegyikével sem azonnal egy szájsebészeti eljárás iránt érdeklődni.
Egy szájsebészeti kezelés Budapest szívében ugyanis olyan sürgős eseteket takarhat, valamint olyan problémákat jelenthet, melyekhez sajnos egy fogorvosi beavatkozás már nem elégendő, hanem sokkal nagyobb volumenű műtétre van szükség – ezek elsősorban az arcüreget és az állkapcsot érintik.

 

Szájsebészeti kezelés Budapesten – Fogeltávolítás esetén

A szájsebészeti eljárás során a szájsebész általi foghúzásra akkor kerül sor, amikor a fog egyszerű foghúzással már nem távolítható el, példának okáért, ha az összeroppanna, a fog már előzetesen nagyobb mértékben roncsolódott.
Amikor szóba kerül a szájsebészeti kezelés Budapest városában, a leggyakoribb problémák közé tartozik a foggyökér eltávolítása, a ciszta eltávolítása, az implantáció, valamint a bölcsességfog eltávolítása.

 

Szájsebészeti kezelés Budapesten fájdalom nélkül

Ma már a legtöbb szájsebészeti kezelés Budapest szívében lévő rendelőnkben fájdalommentesen kerül kivitelezésre, melyeket magas szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársaink végeznek el. A kezelések előtt a Páciens előzetes tájékoztatást kap nem csak a kezelés menetéről, de az annak kapcsán felmerülő költségekről is. A kezelés elvégzése után pedig részletes tájékoztatót kap Ön is, hogyan segítheti a beavatkozás utáni mihamarabbi gyógyulást.

 

Szájsebészeti kezelés Budapesten – Minél hamarabb segítünk problémáján

Fogai épsége nem elhanyagolható – amennyiben bármilyen problémát észlel fogaival kapcsolatban, és úgy gondolja, hogy egy fogászati beavatkozásra van szüksége, akkor minél hamarabb forduljon hozzánk bizalommal. Ekkor az előzetes egyeztetés, konzultáció után, amennyiben szakemberünk úgy dönt, hogy tényleg szükséges, a teljes körű tájékoztatást, illetve az érzéstelenítést követően megkezdődhet a szájsebészeti kezelés Budapest szívében, az Újbudán található rendelőnkben.

Kérjen időpontot most egyszerűen online űrlapunk segítségével: 

Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel


Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Nálunk a Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központban a mentalitásunk páciens központúság és a legmagasabb szintű ellátás. Teljeskörű fogászati ellátást biztosítunk betegeink számára, mint magán...

Tovább
Fogbeültetés típusai

Fogbeültetés típusai

Az eredeti fogak elvesztése után kiemelkedően fontos a gyors fogpótlás. A fogimplantátumok alkalmazása az esztétikai fogászatban elengedhetetlen, mivel az állcsont mennyisége csak akkor csökken, amikor abban...

Tovább
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Fogorvosi rendelő Budán komplex, személyre szabott megoldásokkal, magas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakorvosi csapattal.

Oldalak
Nyitvatartás

Kedd-Csütörtök-Péntek 9:00 - 18:00

Hétfő-Szerda 9:00 - 17:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36-70-KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1221 Budapest Bencés utca 32.