Szájsebészeti kezelés árak: mennyibe kerülnek a szájsebészeti kezelés árak Budapesten?

Rosental Rosental
en hu de
en hu de
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ
Rosental

Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Magánorvosi rendelő Budán, komplex megoldásokkal

Bejelentkezés
Az egészséges, ragyogó mosolyért
Rosental

Az egészséges, ragyogó mosolyért

Magas szakmai tudás a legmodernebb orvostechnológiai megoldásokkal

Szolgáltatások

Szájsebészeti kezelés árak

Hogyan alakulnak a szájsebészeti kezelés árak Budapest egyik legjobb fogászati és szájsebészeti központjában? Milyen kezelések érhetőek el, milyen árakon? Mutatjuk a Rosental Fogászat szájsebészeti kezelés árakat, és egyéb fontos információkat!

Szájsebészeti kezelés árak

Szájsebészeti kezelés árak mit tartalmaznak?

A Rosental Fogászai és Szájsebészeti Központban nemcsak a legmodernebb fogászati megoldások érhetőek el, hanem olyan szájsebészeti kezelések is, ahol máshol nem. Ennek köszönhetően olyan komplex megoldásokkal, páciensre szabott szolgáltatásokkal várjuk, ami garantáltan megoldja az Ön fogászati problémáit is. A szájsebészeti kezeléseink között többek között elérhető a fogászati ciszta eltávolítása, bölcsességfog fájdalommentes eltávolítása, foggyökér eltávolítás, és az implantáció is. Érdekli, hogy hogyan alakulnak a szájsebészeti kezelés árak a Rosental Fogászatán? Mutatjuk a részleteket!

 

Szájsebészeti kezelés árak rejtett költségek nélkül

A Rosental Fogászaton a szájsebészeti kezelés árak is teljesen egyértelműek, nem kell rejtett költségekre, a kezelés végén felbukkanó plusz tételekre számítani. Már a kezelés előtt megbeszéljük, hogy pontosan mennyibe kerülnek az különböző szájsebészeti kezelés árak, amik alkalmazásra fognak kerülni. Erről egy részletes kezelési tervet, és árajánlatot is kap. Tényleg nem árulunk zsákba macskát, hiszen a szájsebészeti kezelés árakat a honlapunkon az árak és garancia menüpont alatt is megtalálhatja részletesen bemutatva.

 

Hogyan alakulnak a szájsebészeti kezelés árak?

Az árak menüpont alatt jól látható, hogy hogyan alakulnak a Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központban a szájsebészeti kezelés árak. Például az egyik leggyakrabban végzett kezelés, a bölcsességfog eltávolítás kezelésének ára 30 000 Ft. Ennél sokkal költségesebb kezeléseink nincsenek, hiszen igyekeztünk az árainkat megfizethető színvonalon tartani. Még kalkulációs segítséget is adtunk, ugyanis több kezelésen keresztül is bemutattuk az árak menüpontban, hogy hogyan lehet a kezelések árát kiszámolni. A szájsebészeti kezelés árakról ennél részletesebb tájékoztatást csak személyesen tudunk nyújtani! 

 

Minden esetben ingyenes szakorvosi konzultációt biztosítunk, amikor is ingyenes szakorvosi javaslatot, kezelésin tervet készítünk Önnek, amihez egy árajánlatot is csatolunk! Bármilyen fogászati problémája is legyen, forduljon hozzánk, kérjen időpontot online nagyon egyezrűen az alábbi űrlap segítségével!

Kapcsolatfelvétel

 

Megfizetető szájsebészeti kezelés árak

Nemcsak megfizethető szájsebészeti árakkal, hanem fájdalommentes, magas színvonalú kezelésekkel várjuk pácienseinket. A legmodernebb, és egyben leghatékonyabb eszközöket vetjük be annak érdekében, hogy orvosolni tudjuk minden páciensünk problémáját. Külön szájsebészeti specialisták kezelik az Ön fogait is. Bölcsességfog gyulladás, fájdalma, ciszta, elhalt fogak gyökércsúcsa körüli gyulladás, más gyökércsatornához köthető panasz esetében is keresse a Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központot!

Kapcsolatfelvétel


Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Nálunk a Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központban a mentalitásunk páciens központúság és a legmagasabb szintű ellátás. Teljeskörű fogászati ellátást biztosítunk betegeink számára, mint magán...

Tovább
Fogbeültetés típusai

Fogbeültetés típusai

Az eredeti fogak elvesztése után kiemelkedően fontos a gyors fogpótlás. A fogimplantátumok alkalmazása az esztétikai fogászatban elengedhetetlen, mivel az állcsont mennyisége csak akkor csökken, amikor abban...

Tovább
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Fogorvosi rendelő Budán komplex, személyre szabott megoldásokkal, magas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakorvosi csapattal.

Oldalak
Nyitvatartás

Kedd-Csütörtök-Péntek 9:00 - 18:00

Hétfő-Szerda 9:00 - 17:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36-70-KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1221 Budapest Bencés utca 32.