Szájsebészet árak a Rosental Fogászaton | Milyen díjakra számíthat?

Rosental Rosental
en hu de
en hu de
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ
Rosental

Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Magánorvosi rendelő Budán, komplex megoldásokkal

Bejelentkezés
Az egészséges, ragyogó mosolyért
Rosental

Az egészséges, ragyogó mosolyért

Magas szakmai tudás a legmodernebb orvostechnológiai megoldásokkal

Szolgáltatások

Szájsebészet árak

Számos fogászati kezelést megkülönböztetünk – vanna olyan hétköznapi problémák, melyeket csupán egy fogászati rendelőben is kezelni tudnak, mint példának okáért egy gyökérkezelés, vagy éppen egy fogtömés, viszont akadnak olyanok is, melynek megoldásához már egy szájsebész szükséges. Most tudja meg Ön is, milyen problémákkal foglalkoznak a szájsebészek, illetve milyen tényezőkről beszélhetünk szájsebészet árak kapcsán, melyek majd azt befolyásolhatják.

Szájsebészet árak

Szájsebészet árak a Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központban

A Rosental Fogászai és Szájsebészeti Központ nem csak fogászati kezelések széles skáláját biztosítja, de az oda látogató Páciensek a számukra szükséges szájsebészeti eljárásban is részesülhetnek, melyeket a legkorszerűbb, egyénre szabott módon végeznek majd el a szakemberek, komplex megoldásokat nyújtva.
A rendelőben a legmodernebb orvostechnológiai felszereltséggel várják a Pácienseket, akik a számukra legmegfelelőbb megoldásban részesülhetnek, amit majd magas szakmai tapasztalattal kiegészülve hajtanak végre a szakemberek – mindezt Budapest zöldövezetében.

 

Szájsebészet árak – mikor érdemes szájsebészhez fordulni?

Mint már említettem, akadnak olyan fogászati problémák, melyek kapcsán egy fogorvos már nem képes megfelelő ellátást biztosítani – ekkor érdemes egy szájsebész segítségét kérni. 
A leggyakrabban akkor irányítanak a szakemberek egy szájsebészhez, amikor már olyan problémákról beszélünk, amit fogorvosunk nem tud megoldani, egy komplexebb kezelésre van a Páciensnek szüksége. Ezek általában a bölcsességfoghoz köthetőek.

 

Szájsebészet árak – milyen kezelésekről beszélhetünk?

Rendelőnk szájsebészet árak kapcsán olyan kezeléseket takarnak, melyeket vagy sürgős esetekben szükséges elvégezni, vagy melyekhez sajnálatos módon már egy átlagos fogászati kezelés nem elegendő, hanem egy nagyobb volumenű műtétre van szükség. Utóbbi legtöbbször az arcüreghez és az állkapocshoz köthető.
A szájsebészet árak kapcsán leggyakrabban olyan kezelésekről beszélhetünk, mint a foggyökér eltávolítása, egy ciszta eltávolítása, implantáció, valamint a bölcsességfog eltávolítása.

 

Szájsebészet árak – mit érdemes róluk még tudni?

Amennyiben Önnek is szájsebészeti kezelésre van szüksége, nem kell aggódnia – rendelőnkben a legtöbb fogászati beavatkozást, melyet a szájsebészeti árak magukba foglalnak, a legkorszerűbb fogászati technológiák segítségével fájdalommentesen végzik el magas szakmai tapasztalattal rendelkező szakembereink.

Minden kezelés előtt a szájsebészeti árak egy teljeskörű tájékoztatást is magukba foglalnak a beavatkozás menetéről, az annak kapcsán felmerülő költségekről, mely segítségével biztos lehet abban a Páciens, hogy az eredményhez köthetően már nem fognak felmerülni rejtett költségek. A beavatkozás végeztével pedig ismételten tájékoztatás kap arról, hogyan segítheti a mihamarabbi gyógyulást.

Fogai épsége egyáltalán nem elhanyagolható – amennyiben felmerül Önben, hogy fogászati kezelésre lehet szüksége, akkor minél hamarabb forduljon hozzánk bizalommal, s amennyiben szükséges vegyen részt szájsebészeti kezelésünkön, melyet újbudai rendelőnkben, a szájsebészeti árak ismertetése után fájdalommentesen végeznek el szakembereink.
 

Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel


Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Nálunk a Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központban a mentalitásunk páciens központúság és a legmagasabb szintű ellátás. Teljeskörű fogászati ellátást biztosítunk betegeink számára, mint magán...

Tovább
Fogbeültetés típusai

Fogbeültetés típusai

Az eredeti fogak elvesztése után kiemelkedően fontos a gyors fogpótlás. A fogimplantátumok alkalmazása az esztétikai fogászatban elengedhetetlen, mivel az állcsont mennyisége csak akkor csökken, amikor abban...

Tovább
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Fogorvosi rendelő Budán komplex, személyre szabott megoldásokkal, magas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakorvosi csapattal.

Oldalak
Nyitvatartás

Kedd-Csütörtök-Péntek 9:00 - 18:00

Hétfő-Szerda 9:00 - 17:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36-70-KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1221 Budapest Bencés utca 32.