Rosental Rosental
en hu de
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ
Rosental

Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Magánorvosi rendelő Budán és Bécsben, komplex megoldásokkal

Bejelentkezés
Az egészséges, ragyogó mosolyért
Rosental

Az egészséges, ragyogó mosolyért

Magas szakmai tudás a legmodernebb orvostechnológiai megoldásokkal

Szolgáltatások

Szájhigiénikus Budapest

Fontos, hogy megfelelően odafigyeljünk szájhigiéniánkra, ezzel is megőrizve nem csak fogaink, de ínyünk egészségét is, arról nem is beszélve, hogy ha szájhigiéniánk megfelelő, akkor a már behelyezett implantátumok, valamint az elkészült fogpótlások is sikeresebben lesznek fenntarthatóak.
Abban az esetben, ha magabiztosan szeretne Ön is mosolyogni, akkor fontos tudni, hogy merre található meg egy számára megfelelő szájhigiénikus Budapest városában. 

Szájhigiénikus Budapest

Szájhigiénikus Budapest – ezért fontos a rendelőbe ellátogatni

Rendkívül fontos, hogy megfelelően odafigyeljen szájürege tisztítására, annak higiéniájára, ugyanis ehhez szorosan köthető a fogágy és maguk a fogak egészsége is. Amennyiben pedig szeretne Ön is ügyelni az imént említett dolgokra, akkor annak szerves részét képezi az is, hogy rendszeresen ellátogat egy rendelőbe, ahol egy professzionális szájhigiénés kezelésen vesz részt. 
Mindennapjaink során rengeteg lepedék keletkezhet fogainkon – ez ismét egy újabb indok, hogy felkeressen egy szakembert, ugyanis a felgyülemlett lepedékből könnyedén fogkő keletkezhet. 

 

Szájhigiénikus Budapest – mitől is alakul ki a fogakon lepedék?

A fogainkon megtalálható lepedék több okból kifolyólag is kialakulhat – akár baktérium, akár szerves anyag végett is képződhet. A nyál oldott ásványi sók formájában kicsapódik a lepedékben, így alakul ki a már esztétikailag is zavaró sárgás-barna színű, kemény fogkő.
A szájhigiénikus Budapest városában is fontos szerepekhez jut fogaink egészsége kapcsán. A kezelések tartalmaznak egy ultrahangos fogkőeltávolítást, a már elszíneződött fogak homokfúvással és polírozással történő tisztítását.

 

Miért is fontos a fogkő eltávolítása?

Amennyiben nem figyelünk oda megfelelően, akkor a fogkő rendkívül veszélyes tud lenni. Abban az esetben, ha elhanyagoljuk szájhigiéniánkat, akkor a fogkő könnyedén ínygyulladáshoz vezethet, majd azt fenn is tarthatja. Abban az esetben pedig, ha a gyulladás huzamosabb ideig fennáll, akkor az további következményekhez vezethet – fogágybetegségek alakulhatnak ki, mint például az akut- vagy krónikus ínygyulladás, mely kapcsán a későbbiekben csontpusztulás történhet, kilazulhatnak fogaink, majd el is veszíthetjük azokat.

Arról nem is beszélve, hogy emellett a fogkő csúnya, ápolatlan benyomást kelt, hiszen nem csak elszínezi a fogakat, de egy kellemetlen szájszaghoz is vezethet.
A fogkő rendkívül gyakori probléma, számos ember hajlamos a fogkőképződésre, ugyanis nyáluk magasabb koncentrációban tartalmazhat ásványi anyagokat.

Amennyiben Ön is úgy érzi, hogy fogkővel küzd, esetleg szeretné megelőzni a problémát, és igénybe venni szájhigiénés kezeléseinket, akkor a Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ egy előzetes konzultáció kapcsán képes megfelelő tanácsokkal ellátni Önt szájhigiéniáját illetően, majd megkezdeni a professzionális kezelést, ezzel is biztosítva, hogy bátor mosolyát!

Semmiképpen se hanyagolja el szájhigiéniáját! Szakembereink közül a szájhigiénikus Budapest városában magas szakmai tudással rendelkezik, forduljon hozzánk Ön is bizalommal!

Kérjen időpontot most a lenti űrlap segítségével: 

Kapcsolatfelvétel

Név
Telefonszám
E-mail cím
Üzenet

Kapcsolatfelvétel

Név
Telefonszám
E-mail cím
Üzenet

Fájdalommentes fogpótlás

Fájdalommentes fogpótlás

Abban az esetben, ha elvesztettük eredeti fogainkat, fontos, hogy minél előbb gondoskodjunk azok pótlásáról. Alábbi cikkünkből tudjon meg Ön is mindent a fájdalommentes fogpótlás kapcsán.

Tovább
Fogászati rendelő Buda

Fogászati rendelő Buda

Mindenki egy egészséges életmódra törekszik, ehhez viszont elengedhetetlen, hogy szájhigiéniánkra is odafigyeljünk, melybe többek között beletartozik nem csak fogaink, de akár ínyünk egészége is.

Tovább
Fogászati konzultáció

Fogászati konzultáció

Egészségünkre minden ponton érdemes odafigyelni, ez alól pedig a fogászat sem képez kivételt. A sikeresen fogászati beavatkozás kulcsa pedig a megfelelő fogászati konzultáció – alábbi cikkünkben...

Tovább
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Fogorvosi rendelő Budán és Bécsben komplex, személyre szabott megoldásokkal, magas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakorvosi csapattal.

Oldalak
Nyitvatartás

Hétfő-Kedd-Péntek 8:00-17:00

Csütörtök10:00-18:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36-70-KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1221 Budapest Bencés utca 32.