Mit érdemes tudni a rendelői fogfehérítésről?

Rosental Rosental
en hu de
en hu de
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ
Rosental

Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Magánorvosi rendelő Budán, komplex megoldásokkal

Bejelentkezés
Az egészséges, ragyogó mosolyért
Rosental

Az egészséges, ragyogó mosolyért

Magas szakmai tudás a legmodernebb orvostechnológiai megoldásokkal

Szolgáltatások

Rendelői fogfehérítés

Bár a csontok színe nem hófehér, mégis, a szépségideálról alkotott általános képhez a ragyogó mosoly párosul, gondoljon csak a hollywoodi sztárok tökéletes fogsorára. Elöljáróban fontos megjegyezni, a rendelői fogfehérítés a legbiztonságosabb módja annak, ha valaki hófehér fogakat szeretne. Amennyiben szeretne Ön is többet megtudni erről a szolgáltatásról, olvassa el alábbi, szakmai cikkünket!

Rendelői fogfehérítés

Miért jobb a rendelői fogfehérítés, mint a házi praktikák?

Az internetnek köszönhetően ma már bármire könnyedén rá lehet keresni. Ez sok szempontból nagyon jó, ugyanakkor nem egy veszélytelen dolog. A különböző közösségi csatornákon, portálokon manapság rengeteg DIY (Do It Yourself = Csináld magad) videót, tanácsot, házi praktikát lehet találni. Ezek azonban roppant veszélyesek tudnak lenni. Az egyik ilyen veszélyforrás a házi fogfehérítés, például szódabikarbónával. Amellett, hogy erősen vitatható az eredmény, nagymértékben roncsolja a fogzománcot, fogfelszínt is. Ezzel szemben a rendelői fogfehérítés szakemberek felügyelete mellett és keze által történik, biztonságos környezetben, magas minőségű anyagok és modern technológia felhasználásával.

A rendelői fogfehérítés nem csak egyszerűbb és biztonságosabb módja a ragyogó fogsor elérésének, mint otthon kísérletezni, de az eredmény is sokkal inkább szembetűnő. Míg az otthoni fehérítés számos veszélyt rejt, a rendelői fehérítés teljesen fájdalommentes és veszélytelen, akár gyökérkezelt fog esetében is nyugodtan alkalmazható.

 

Mi a rendelői fogfehérítés menete?

A rendelői fogfehérítés nem csak veszélytelen, de különösebben sok időbe sem kerül – nagyjából egy óra alatt kész a kezelés. Azonban, még a fehérítés előtt végzünk egy állapotfelmérést, hogy nincs-e szükség egyéb fogászati beavatkozásra, fogkőeltávolításra, vagy épp tömésre.

Magának a rendelői fogfehérítés folyamatának első lépéseként színelemzéssel rögzítésre kerül az Ön eredeti fogszíne. Ezt követően előbb az ínyvédelmet helyezzük fel, majd a fogfehérítő anyagot, melyet hidegfényes lámpával lehet aktiválni. Ez nagyjából 10-15 perc, amit összesen háromszor ismétlünk meg.

A rendelői fogfehérítés tartóssága mindenkinél más, számos tényező befolyásolja, mint az étrend vagy az életmód. Némi odafigyeléssel és a színezékek elkerülésével azonban hosszú ideig meg lehet őrizni a ragyogást.

 

További jótanácsok a rendelői fogfehérítés utánra

A rendelői fogfehérítés után néhány dologra azért érdemes figyelni – az első huszonnégy órában érdemes kerülni a kávét, teát, kólát, vörösbort és más, sötét színezéket tartalmazó italokat. Továbbá, ha lehet, a cigarettát is ajánlatos kerülni.

 

Önt is érdekli a rendelői fogfehérítés? Várjuk szeretettel!

Ön is szeretne olyan ragyogó mosolyt, mint ami a sztároknak van? Ne kísérletezzen otthon, inkább forduljon hozzánk bizalommal és keresse fel rendelőnket! Foglaljon időpontot rendelői fogfehérítés céljából és szikrázó mosolyával nyűgözzön le mindenkit!

Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel


Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Nálunk a Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központban a mentalitásunk páciens központúság és a legmagasabb szintű ellátás. Teljeskörű fogászati ellátást biztosítunk betegeink számára, mint magán...

Tovább
Fogbeültetés típusai

Fogbeültetés típusai

Az eredeti fogak elvesztése után kiemelkedően fontos a gyors fogpótlás. A fogimplantátumok alkalmazása az esztétikai fogászatban elengedhetetlen, mivel az állcsont mennyisége csak akkor csökken, amikor abban...

Tovább
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Fogorvosi rendelő Budán komplex, személyre szabott megoldásokkal, magas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakorvosi csapattal.

Oldalak
Nyitvatartás

Kedd-Csütörtök-Péntek 9:00 - 18:00

Hétfő-Szerda 9:00 - 17:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36-70-KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1221 Budapest Bencés utca 32.