Panoráma röntgen Budapesten: digitális panoráma röntgen Budapest biztonságosan

Rosental Rosental
en hu de
en hu de
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ
Rosental

Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Magánorvosi rendelő Budán, komplex megoldásokkal

Bejelentkezés
Az egészséges, ragyogó mosolyért
Rosental

Az egészséges, ragyogó mosolyért

Magas szakmai tudás a legmodernebb orvostechnológiai megoldásokkal

Szolgáltatások

Panoráma röntgen Budapest

A panoráma röntgen Budapesten sokszor elengedhetetlen ahhoz, hogy pontos képet lehessen alkotni a fogak állapotáról, helyzetéről, hibáiról, különféle problémákról. A panoráma röntgen Budapesten többek között segít a szuvas fogak időben való felismerésében, valamint a csontmennyiség vizsgálatára is.

Panoráma röntgen Budapest

Biztonságos panoráma röntgen Budapesten

Sok páciens szokott riadtan érdeklődni, hogy mennyire veszélyes a panoráma röntgen Budapesten. Elmondható, hogy ezek a készülékek ugyan sugárral működnek, de olyan alacsony mennyiséggel, hogy ilyen kis dózisban teljesen ártalmatlanok. A panoráma röntgen felvételéhez szükséges sugár mennyiség nem haladja meg a légkörből érkező sugárzás mértékét, így teljes mértékben biztonságos. A Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központban a legmodernebb kezelésekkel dolgozunk, igyekszünk minden területen nemcsak a leghatékonyabb, hanem a legbiztonságosabbnak számító eljárásokat is alkalmazni. Számunkra pácienseink egészsége az első!

 

Digitális panoráma röntgen Budapesten

A Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központban digitális tedhnológiával készítjük el a panoráma röntgenfelvételt. Ez az alapja a hatékony kezelési terv kidolgozásának, valamint a kezelés végrehajtásának is. A panoráma röntgen Budapesten segít a pontos diagnózis felállításában, segít az Ön szájüregével, fogaival kapcsolatban egy átfogó képet kialakítani. A digitális készülékünk alkalmas arra, hogy pontos képet adjon vissza a szájüregről, pontossága mellett a másik előnye, hogy természetesen csökkentett sugárdózissal működik.

 

Panoráma röntgen Budapesten az átfogó vizsgálat alapja

Sokan páciens nem kedveli ezt a fajta eljárást, pedig a panoráma röntgen Budapesten a szájüreg átfogó és alapos vizsgálatának az alapja. Nagyon sokrétű vizsgálatra alkalmas, az arckoponya vertikális és transzverzális konfigurációja is elvégezhető így, de meg lehet vizsgálni az skeletalis és dentális középvonal-eltéréseket is, valamint az intermoláris távolságot, és az intercaninus távolságot. Kideríthető az állcsontok egymáshoz viszonyított aszimmetriája, és az állcsontok koponyaalaphoz viszonyított aszimmetriáit is látni lehet a röntgenfelvétel segítségével, továbbá az arckoponya konfiguráció Skeletalis és dentalis aszimmetriák észlelése is lehetséges, könnyen észrevehetőek az esetleges törések, tumorok. A panoráma röntgen segítségével felfedezhető a skeletalis és dentalis középvonal eltolódások jelenléte. Még sokáig folytathatnánk a sort, hogy mennyi problémás terület fedezhető így fel, és ad lehetőséget egy pontos kezelési terv felállításához. 

 

Panoráma röntgen Budapesten- mikor van rá szükség?

Fent jól láthatta Ön is, hogy mennyire sok probléma kezelése előtt lehet szükség panoráma röntgenfelvételek készítésére. Többek között a panoráma röntgen Budapesten elengedhetetlen a fogszabályzás megtervezéséhez is! Nagy szerepe van az idegképletek elkészítésében, az anatómiai struktúrák megalkotásában. Fontos az  implantátum helyes pozíciójának tervezéséhez is röntgenképet készíteni, de a csontpótláshoz is szükség van rá, ahogyan bölcsességfog helyzetének meghatározásának is ez a legjobb módja, valamint orthodonciai, sebészi beavatkozásokat megelőzően is a röntgenkép ad pontos képet.
 

Kapcsolatfelvétel


Fogászati magánrendelő árak

Fogászati magánrendelő árak

A fogászati magánrendelő árak felől érdeklődik? Segítünk eligazodni Önnek a Rosental Fogászati Magánrendelő árakkal kapcsolatban alábbi cikkünkben, illetve azzal kapcsolatban is adunk néhány tanácsot,...

Tovább
Minőségi fogászat Budapest

Minőségi fogászat Budapest

A Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ egy megbízható és minőségi fogászat Budapesten, ahol szakértő, sokat tapasztalt kollégáinkkal várjuk Önt, hogy meggyógyítsuk fogait, és csodaszép mosolyt...

Tovább
Fogfehérítő kezelés Budapest

Fogfehérítő kezelés Budapest

Ki ne vágyna fehérebb fogakra? Ön is boldogabb lenne, ha árnyalatokkal fehérebbek lennének a fogai? A megoldás a professzionális fogfehérítő kezelés Budapesten. A Rosental Fogászati és Szájsebészeti...

Tovább
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Fogorvosi rendelő Budán komplex, személyre szabott megoldásokkal, magas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakorvosi csapattal.

Oldalak
Nyitvatartás

Hétfő-Kedd-Péntek 8:00-17:00

Csütörtök10:00-18:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36-70-KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1221 Budapest Bencés utca 32.