Panoráma röntgen Buda – Rosental Fogászati és Szájsebészeti központ

Rosental Rosental
en hu de
en hu de
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ
Rosental

Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Magánorvosi rendelő Budán, komplex megoldásokkal

Bejelentkezés
Az egészséges, ragyogó mosolyért
Rosental

Az egészséges, ragyogó mosolyért

Magas szakmai tudás a legmodernebb orvostechnológiai megoldásokkal

Szolgáltatások

Panoráma röntgen Buda

Fájdalommentes fogászati panoráma röntgen csúcsminőségű gépekkel, hogy a legmagasabb szolgáltatásban részesítsük pácienseinket. Panoráma röntgen Buda központjában a Rosental Fogászatán megbízható, biztonságos és gyors eredménnyel!

Panoráma röntgen Buda

Panoráma röntgen Buda – Rosental Fogászat

 

 

A fogászati panoráma röntgen egy biztonságos és hatékony képalkotó eljárás, amely segíthet a fogásznak teljes körű képet kapni a páciens szájüregének állapotáról. Az orvos dönti el, hogy mikor és milyen gyakorisággal van szükség panoráma röntgen felvételére az egyéni betegi szükségletek és a diagnosztikai célok alapján. A Rosentalnál a panoráma röntgen Buda központjában a magánklinikánkon történik, amely során szakorvosaink egy teljes képet kapnak az egész szájüregről, beleértve a fogakat, az állcsontot és a temporomandibuláris ízületeket. Ha az alábbi esetekhez tartozik, kérjen időpontot panoráma röntgenre hozzánk az alábbi űrlap kitöltésével:

 

 

Kapcsolatfelvétel

 

 

1.    Fog diagnosztika

 

 

A panoráma röntgen budai klinikánkon segíthet a fogásznak diagnosztizálni és értékelni a fogak és az állcsont állapotát. Segítségével az orvos azonosíthatja a fogszuvasodást, a foggyökér eltéréseket, az állcsont- vagy az ínyproblémákat, a fogak hiányát, valamint más fogászati problémákat.

 

 


2.    Fogpótlás tervezése

 

 

A panoráma röntgen felvételének segítségével a fogorvos megtervezheti a fogpótlást, például az implantátumok beültetését vagy a hidak vagy protézisek elkészítését. A röntgenkép segítséget nyújt az implantátumok optimális helyének meghatározásában, a fogpótlások méretének és formájának tervezésében. Panoráma röntgen budai fogászatunkon a fogpótlások első lépései közé tartozik.

 

 


3.    Fogsebészet és szájsebészeti eljárások

 


A panoráma röntgen budai Rosentál Klinikán hasznos az olyan fogsebészeti vagy szájsebészeti beavatkozások előtt és alatt, mint például a fogeltávolítás, a bölcsességfog műtét, az állcsont-implantátum beültetés vagy az állcsontpótlás. Ez lehetővé teszi az orvos számára, hogy átfogó képet kapjon a beavatkozás helyéről és az anatómiáról.

 

 


4.    Általános állapotfelmérés

 


A panoráma röntgen hasznos lehet általános állapotfelméréshez és a fogászati egészség monitorozásához. Segíthet az orvosnak a fogászati problémák korai felismerésében, a rendellenességek vagy elváltozások azonosításában, valamint a prevenciós és kezelési tervek kidolgozásában.

 


Panoráma röntgen Buda központjában gyorsan, egyszerűen és fájdalommentesen a Rosental Fogászati Klinikán! Jelentkezzen még ma és kapja meg időpontját perceken belül!

 

Kapcsolatfelvétel

 

 


Fogászati panoráma röntgen Buda – Hogyan készül a röntgenkép?

 

 

A fogászati panoráma röntgen felvételét egy speciális képalkotó eszköz, a panoráma röntgengép végzi. A Rosentalnál a modern technológia biztosítja a minőségi és fájdalommentes felvételkészítést. A panoráma röntgen budai klinikánkon a következőképpen zajlik:

 

A betegnek először el kell távolítania a fém ékszereket, például nyakláncokat, fülbevalókat vagy egyéb tárgyakat, amelyek befolyásolhatják a röntgenfelvétel minőségét. A betegnek általában egy fogszorítót kell viselnie, hogy a fogakat stabilan tartja és megakadályozza a mozgásukat a felvétel közben.

 

A beteg a panoráma röntgengép állványához áll, és az orvos segít a megfelelő pozicionálásban. A betegnek meg kell tartania a fejét és az állát egy adott helyzetben, amely lehetővé teszi a teljes szájüreg képének röntgenfelvételét.

 

A panoráma röntgengép körülbelül 20-30 másodpercig körbejárja a beteg fejét, miközben egy ívelt fénysugár áthalad a szájüregen. Az eszköz általában az állcsont és a fülek körül mozog, és rögzíti a képet a röntgenérzékeny lemezre vagy digitális szenzorra.

 

Miután a röntgenfelvétel elkészült, az orvos vagy a fogorvos kiértékeli a képet. A panoráma röntgenfelvétel teljes képet nyújt az állapotáról a fogakról, az állcsontokról, az ízületekről és a környező struktúrákról. Az orvos elemezheti a fogak állapotát, a fogszuvasodást, a gyökér eltéréseket, az állcsontok szerkezetét és egyéb lehetséges problémákat.

 

 

 

Panoráma röntgen budai magánklinikánkon

 

 

A fogászati panoráma röntgenkészítés folyamata gyors és fájdalommentes. Az eljárás során minimális röntgensugárzásnak van kitéve a beteg, és a röntgengépek modern technológiával rendelkeznek, amelyek minimalizálják a sugárzás expozícióját.

 

Fontos megjegyezni, hogy az elvégzett fogászati panoráma röntgenfelvétel pontos diagnózist és kezelési terveket biztosíthat. Az orvos vagy fogorvos megfelelően kiértékeli a felvételt, és az eredményeket alapul véve ajánlásokat tesz a szükséges fogászati kezelésekre.


 

Kapcsolatfelvétel


Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Nálunk a Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központban a mentalitásunk páciens központúság és a legmagasabb szintű ellátás. Teljeskörű fogászati ellátást biztosítunk betegeink számára, mint magán...

Tovább
Fogbeültetés típusai

Fogbeültetés típusai

Az eredeti fogak elvesztése után kiemelkedően fontos a gyors fogpótlás. A fogimplantátumok alkalmazása az esztétikai fogászatban elengedhetetlen, mivel az állcsont mennyisége csak akkor csökken, amikor abban...

Tovább
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Fogorvosi rendelő Budán komplex, személyre szabott megoldásokkal, magas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakorvosi csapattal.

Oldalak
Nyitvatartás

Kedd-Csütörtök-Péntek 9:00 - 18:00

Hétfő-Szerda 9:00 - 17:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36-70-KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1221 Budapest Bencés utca 32.