Panoráma röntgen árak: Mennyibe kerül a panoráma röntgen készítése?

Rosental Rosental
en hu de
en hu de
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ
Rosental

Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Magánorvosi rendelő Budán, komplex megoldásokkal

Bejelentkezés
Az egészséges, ragyogó mosolyért
Rosental

Az egészséges, ragyogó mosolyért

Magas szakmai tudás a legmodernebb orvostechnológiai megoldásokkal

Szolgáltatások

Panoráma röntgen árak

Egy panoráma röntgen felvétel segítségével egy hozzáértő fogászati specialista sok mindent meg képes állapítani a páciens fogazatával, a fogak állásával, a különböző fogászati problémákkal kapcsolatban, egy szóval egy ilyen felvétel nagyon hasznos tud lenni. Hogyan alakulnak a panoráma röntgen árak a fogászatunkon? Elegendő ezt kifizetni, vagy más költségek is vannak? Mutatunk minden fontos tudnivalót a panoráma röntgen árakkal kapcsolatban! 

Panoráma röntgen árak

Mennyibe kerülnek a panoráma röntgen árak?

Manapság bármit veszünk a boltban, vagy bármilyen szolgáltatást is veszünk igénybe az elsődleges szempont annak az ára. Mi teljesen meg értjük ezt, éppen ezért igyekszünk fogászati szolgáltatásaink teljes palettájára megfizethető árakat szabni, természetesen úgy, hogy közben a minőség ne csökkenjen. A Rosental Rendelőjében nem árulunk zsákbamacskákat a panoráma röntgen árakkal kapcsolatban sem, az árak menüpontban megtalálható a teljes aktuális árlistánk. Itt megtalálhatóak a panoráma röntgen árak is, a pontos összeg 10.000 Ft. Azt is láthatja, hogy nincsen semmilyen egyéb plusz költsége ennek a diagnosztikának, hiszen a szakorvosi konzultációra nem számolunk fel díjat, az teljesen ingyenes. További kérdése van, szeretne időpontot kérni? Töltse ki az űrlapot!

Kapcsolatfelvétel

 

Megérik a panoráma röntgen árak?

Ha a panoráma röntgen árakról van szó, akkor elkerülhetetlen arról is írnunk, hogy mire jó pontosan a panoráma röntgenfelvétel. A panoráma röntgen készítése gyakorlatilag a hatékony kezelések egyik alapköve, hiszen a felvétel segítségével lehet azonosítani szuvas fogakat, a csontmennyiséget megvizsgálni, lokalizálni egyéb más problémákat. A fogászati problémák esetében döntő többségben elengedhetetlen egy panoráma röntgen készítése a probléma pontos diagnosztizálása céljából. Ez segít a kezelőorvosnak, hogy legyen egy átfogó képe a szájüreg állapotáról, a pontos problémás területekről, azok kiterjedéséről. Enélkül például az implantátumok pontos helyét sem lehetne megtervezni, de a bölcsességfogak pontos helyzetét is a panoráma röntgen képének segítségével határozzuk meg. A panoráma röntgen árak tehát teljesen megérik, ugyanis a kezelések teljes ideje alatt nagyon hasznosak.

 

Hogyan alakulnak a biztonságos panoráma röntgen árak?

Sokan félnek a röntgensugarak káros hatásától, azonban meg kell, hogy nyugtassuk: A Rosental Fogászaton használt összes eszköz, beleértve a röntgen készítéséhez használt készülék is teljesen biztonságos. Fogászatunkon a legmodernebb, a legjobbnak számító eszközökkel dolgozunk az Önök érdekében, a jelenleg kapható legmodernebb diagnosztikai készüléket alkalmazzuk, ami minden eddiginél kevesebb sugárdózissal működik. Ez a mennyiség ilyen dózisban teljesen ártalmatlan, több káros sugárzás érheti Önt az otthonában, vagy a munkahelyén az elektromos eszközök révén. Ráadásul ezek az eszközök nagyon hatékonyak, többféle alapos vizsgálatra alkalmasak, így a legrejtettebb problémákra is fény derülhet. Részleteket itt olvashat a diagnosztikai eljárásokról! A panoráma röntgen árak tehát teljesen megérik, mert egy olyan alapos. olyan átfogó vizsgálaton esik át, amivel minden olyan fogászati probléma is kideríthető, ami nem is okozott tünetet. A problémákat pedig minél előbb észrevesszük, annál könnyebb kezelni, így sok foghúzás elkerülhető.

Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel


Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Nálunk a Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központban a mentalitásunk páciens központúság és a legmagasabb szintű ellátás. Teljeskörű fogászati ellátást biztosítunk betegeink számára, mint magán...

Tovább
Fogbeültetés típusai

Fogbeültetés típusai

Az eredeti fogak elvesztése után kiemelkedően fontos a gyors fogpótlás. A fogimplantátumok alkalmazása az esztétikai fogászatban elengedhetetlen, mivel az állcsont mennyisége csak akkor csökken, amikor abban...

Tovább
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Fogorvosi rendelő Budán komplex, személyre szabott megoldásokkal, magas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakorvosi csapattal.

Oldalak
Nyitvatartás

Kedd-Csütörtök-Péntek 9:00 - 18:00

Hétfő-Szerda 9:00 - 17:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36-70-KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1221 Budapest Bencés utca 32.