Műfogsor Budapesten nagy szakértelemmel: fájdalommentes műfogsor beültetés Budapesten nagy szakértelemmel

Rosental Rosental
en hu de
en hu de
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ
Rosental

Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Magánorvosi rendelő Budán, komplex megoldásokkal

Bejelentkezés
Az egészséges, ragyogó mosolyért
Rosental

Az egészséges, ragyogó mosolyért

Magas szakmai tudás a legmodernebb orvostechnológiai megoldásokkal

Szolgáltatások

Műfogsor Budapest

Műfogsor Budapesten sok helyen elérhető, hiszen sajnos ez egy elég népszerű szolgáltatás. Azért mondjuk, hogy sajnos, mert sok esetben nekünk is alkalmaznunk kell, ugyanis az eredeti fogsor valami miatt nem felel meg. Emiatt azonban nagyon nagy gyakorlatunk van benne, ráadásul kifejlesztettük a legjobb eljárás csomagokat is hozzá. Műfogsor Budapesten teljesen fájdalommentesen és megfizethető áron érhető el nálunk. 

Műfogsor Budapest

Mikor szükséges műfogsor Budapesten?

A műfogsor Budapesten már-már rutineljárásnak számít, ugyanis rohanó világunkban egyre többet van szükség a fogak pótlására. Egy műfogsor Budapesten több ok miatt is szükséges lehet. Nem tudjuk elégszer hangsúlyozni pácienseinknek, valamint leendő pácienseinknek is, hogy a fogak egészsége és épsége nagyon fontos- legyen eredeti, vagy műfogsor-, ugyanis kiemelt szerepe van a táplálkozás, emésztés, így az egész szervezet működésében. Egy vagy több fogat könnyű elveszíteni, lehet ez a nem megfelelő szájhigiénia miatt, egy betegség következménye, váratlan baleset okán, vagy egyszerűen csak a rossz genetika, öregkor miatt is. a hiányos fog, fogak pótlására műfogsorra van szükség mielőbb, hogy a szájüreg normál működése visszaálljon, valamint a megjelenés újra esztétikus legyen. A műfogsor Budapesten visszaállítja mind funkcionálisan, mind esztétikailag a fogak eredeti állapotát.

 

Hiányos fogak pótlására megoldás lehet a műfogsor Budapesten

A műfogsor Budapesten megoldás lehet a hiányos fogak pótlására, természetesen többféle verziója létezik. Az orvostudomány folyamatosan fejlődik, és ennek hatása van a fogászatban is. Manapság már nagyon modern, esztétikus, fájdalommentes műfogsor eljárások is léteznek. Műfogsor Budapesten a Rosental Fogászaton az alábbi módszerekkel érhető el:

  • Részleges műfogsor- egy vagy több kivehető fog használata.
  • Rögzített fogászati híd- ezt az eljárást kevesebb fog pótlására használjuk, amikor a száj egyik oldalán jelentkezik a foghiány.
  • Fogászati implantátumok beültetése- ezek az állkapocsba belefúrt mesterséges foggyökerek, amiket implantátumoknak nevezünk, ezekre kerül a műfog, vagy fogászati híd.

 

Hogyan kézül a műfogsor Budapesten?

Mielőtt arról beszélünk, hogy hogyan készül a műfogsor Budapesten fontos megkülönböztetnünk a részleges, valamint pótlást, amiről már a fentebbi pontokban is írtunk. A kettő között az a legnagyobb különbség –ha nagyon egyszerűen szeretnénk szemléltetni a dolgot-, hogy teljes fogpótlások nem csak a fogakat helyettesítik, hanem az íny alatti láthatatlan elemeket is. Ezek az úgynevezett implantátumok egy speciális laboratóriumban készülnek nagyon precízen, magas minőségű alapanyagokkal, az általunk levett minták alapján. A műfogsor Budapesten ebben az esetben tehát hosszabb idő alatt készül el. Részleges műfog esetében ez a lépés kihagyható, ugyanis a maradék fogakra készül el a pótlás. Hogy Önnek melyik pótlás a megfelelő, azt a személyes konzultáció, vizsgálatok után tudjuk biztosra megmondani. A részletes folyamatról is felvilágítást kaphat rendelőnkben!

 

Műfogsor Budapesten nagy szakértelemmel

A műfogsor Budapesten a Rosental Fogászaton nagy szakértelemmel, a legjobb anyagokkal, és a legmodernebb, legfejlettebb eljárásokat használva készül el. Természetesen, mint minden más fogászati kezelésünk, a műfogsor készítése is teljesen fájdalommentes, ugyanis helyi érzéstelenítőket alkalmazunk. Gondoljon arra, hogy egy nem kezelt fogászati hiba sokkal fájdalmasabb, mint bármilyen fogászati kezelés, például a műfogsor Budapesten! 

 

Műfogsor Budapesten fájdalommentesen, korszerű eljárásokkal, biztonságos alapanyagokkal, esztétikus megjelenéssel! Kérjen időpontot a Rosental Fogászatába!

Kapcsolatfelvétel

 
 

Kapcsolatfelvétel


Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Nálunk a Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központban a mentalitásunk páciens központúság és a legmagasabb szintű ellátás. Teljeskörű fogászati ellátást biztosítunk betegeink számára, mint magán...

Tovább
Fogbeültetés típusai

Fogbeültetés típusai

Az eredeti fogak elvesztése után kiemelkedően fontos a gyors fogpótlás. A fogimplantátumok alkalmazása az esztétikai fogászatban elengedhetetlen, mivel az állcsont mennyisége csak akkor csökken, amikor abban...

Tovább
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Fogorvosi rendelő Budán komplex, személyre szabott megoldásokkal, magas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakorvosi csapattal.

Oldalak
Nyitvatartás

Kedd-Csütörtök-Péntek 9:00 - 18:00

Hétfő-Szerda 9:00 - 17:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36-70-KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1221 Budapest Bencés utca 32.