Műfogsor árakat befolyásoló tényezők

Rosental Rosental
en hu de
en hu de
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ
Rosental

Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Magánorvosi rendelő Budán, komplex megoldásokkal

Bejelentkezés
Az egészséges, ragyogó mosolyért
Rosental

Az egészséges, ragyogó mosolyért

Magas szakmai tudás a legmodernebb orvostechnológiai megoldásokkal

Szolgáltatások

Műfogsor árak

Fogaink lehetővé teszik számunkra a magabiztos megjelenést, azonban sokunk szenved olyan fogászati problémával, amelynek következtében fogpótlásra, műfogsorra van szüksége. Mindennél fontosabb a megelőzés, de ha mégis szükségünk van fogaink pótlására, akkor érdemes tisztában lenni a műfogsorok típusaival és a műfogsor árakkal.

Műfogsor árak

Különböző műfogsor típusok és műfogsor árak


Sok páciensünk érkezik, olyan fogászati problémával, amelynek következtében fogpótlásra van szüksége. Amellett, hogy különböző dental higiéniai szokások hiánya okozhat fogvesztést, az egyéb okok közé sorolhatjuk a különböző balesetek miatti veszteségeket és egyéb élettani és gyógyászati szükségleteket is. Mivel fogaink életünk létfontosságú részei, nem csak esztétikailag, de beszédképesség és egészség szempontkából is, ezért a foghiány pótlása mielőbbi megoldást kíván. A különböző műfogsorok nagy segítséget jelentenek mindezen foghiány okozta probléma megoldásában, ezért érdemes tisztában lenni a típusaival és a műfogsor árakkal.

 

A műfogsor árak legnagyobb meghatározója, hogy a páciensnek személyre szabottan milyen eljárásra és megoldásra van szüksége, de meghatározó tényezője lehet a műfogsor áraknak az anyaghasználat is, amit szintén a páciens személyes preferenciái alapján határoz meg a fogorvos. Személyre szabott fogászati ellátásért és az Ön számára megfelelő kezelésekről és műfogsor árakról konzultáljon fogorvosainkkal egy ingyenes állapotfelmérésen!

 

Kapcsolatfelvétel

 

 

Műfogsor árak kialakítása műfogsor típustól függően

 

A fogászati problémák kezelésének teljes lefedése érdekében számos fogpótlási eljárás közül lehet választani, amennyiben csoportosítani szeretnénk őket, akkor két főcsoportot különböztethetünk meg; a hagyományos komplett műfogsort és a részleges fogpótlást. A műfogsor árak természetesen mind két esetben összetettek, ha a páciensnek vannak még jó állapotban lévő fogai, akkor a részleges fogpótlást szoktuk alkalmazni, de vannak esetek amikor a teljes fogsort újra kell építeni. 

 

Először fogorvosi vizsgálatot végzünk, és felmérjük meglévő fogainak és ínyének állapotát. Ezalatt megbeszéljük, hogy a műfogsor megfelelő megoldás-e az Ön számára, és van-e más lehetőség, amely megfelel az Ön igényeinek és költségvetésének, a konzultáció során kaphat részletesebb tájékoztatást is a műfogsor árakról.

 

A fogpótlások során különbséget kell tenni az alsó és felső állcsont között is, ugyanis az alsó állcsontba elegendő lehet kevesebb implantátum használat is ugyanahhoz a fogpótlás elkészítéséhez, és a csont szerkezete is befolyásolja a felhasznált anyag mennyiségét, ami a műfogsor árakat is megváltoztathatja. 

 

A Rosental esztétikai fogászaton foglalkozunk elhorgonyzott fogpótlással, stégprotézissel, koronák készítésével és felhelyezésével is, valamint ideiglenes fogpótlásra van lehetőség. A fogpótlás és a műfogsor árakról részletesebben ITT talál leírást, ha pedig egyedi ajánlatra van szüksége, kérjen időpontot fogorvosainkhoz az alábbi űrlap kitöltésével!


Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel


Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Nálunk a Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központban a mentalitásunk páciens központúság és a legmagasabb szintű ellátás. Teljeskörű fogászati ellátást biztosítunk betegeink számára, mint magán...

Tovább
Fogbeültetés típusai

Fogbeültetés típusai

Az eredeti fogak elvesztése után kiemelkedően fontos a gyors fogpótlás. A fogimplantátumok alkalmazása az esztétikai fogászatban elengedhetetlen, mivel az állcsont mennyisége csak akkor csökken, amikor abban...

Tovább
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Fogorvosi rendelő Budán komplex, személyre szabott megoldásokkal, magas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakorvosi csapattal.

Oldalak
Nyitvatartás

Kedd-Csütörtök-Péntek 9:00 - 18:00

Hétfő-Szerda 9:00 - 17:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36-70-KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1221 Budapest Bencés utca 32.