Műfogsor árakat befolyásoló tényezők

Rosental Rosental
en hu de
en hu de
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ
Rosental

Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Magánorvosi rendelő Budán, komplex megoldásokkal

Bejelentkezés
Az egészséges, ragyogó mosolyért
Rosental

Az egészséges, ragyogó mosolyért

Magas szakmai tudás a legmodernebb orvostechnológiai megoldásokkal

Szolgáltatások

Műfogsor árak

Fogaink lehetővé teszik számunkra a magabiztos megjelenést, azonban sokunk szenved olyan fogászati problémával, amelynek következtében fogpótlásra, műfogsorra van szüksége. Mindennél fontosabb a megelőzés, de ha mégis szükségünk van fogaink pótlására, akkor érdemes tisztában lenni a műfogsorok típusaival és a műfogsor árakkal.

Műfogsor árak

Különböző műfogsor típusok és műfogsor árak


Sok páciensünk érkezik, olyan fogászati problémával, amelynek következtében fogpótlásra van szüksége. Amellett, hogy különböző dental higiéniai szokások hiánya okozhat fogvesztést, az egyéb okok közé sorolhatjuk a különböző balesetek miatti veszteségeket és egyéb élettani és gyógyászati szükségleteket is. Mivel fogaink életünk létfontosságú részei, nem csak esztétikailag, de beszédképesség és egészség szempontkából is, ezért a foghiány pótlása mielőbbi megoldást kíván. A különböző műfogsorok nagy segítséget jelentenek mindezen foghiány okozta probléma megoldásában, ezért érdemes tisztában lenni a típusaival és a műfogsor árakkal.

 

A műfogsor árak legnagyobb meghatározója, hogy a páciensnek személyre szabottan milyen eljárásra és megoldásra van szüksége, de meghatározó tényezője lehet a műfogsor áraknak az anyaghasználat is, amit szintén a páciens személyes preferenciái alapján határoz meg a fogorvos. Személyre szabott fogászati ellátásért és az Ön számára megfelelő kezelésekről és műfogsor árakról konzultáljon fogorvosainkkal egy ingyenes állapotfelmérésen!

 

Kapcsolatfelvétel

 

 

Műfogsor árak kialakítása műfogsor típustól függően

 

A fogászati problémák kezelésének teljes lefedése érdekében számos fogpótlási eljárás közül lehet választani, amennyiben csoportosítani szeretnénk őket, akkor két főcsoportot különböztethetünk meg; a hagyományos komplett műfogsort és a részleges fogpótlást. A műfogsor árak természetesen mind két esetben összetettek, ha a páciensnek vannak még jó állapotban lévő fogai, akkor a részleges fogpótlást szoktuk alkalmazni, de vannak esetek amikor a teljes fogsort újra kell építeni. 

 

Először fogorvosi vizsgálatot végzünk, és felmérjük meglévő fogainak és ínyének állapotát. Ezalatt megbeszéljük, hogy a műfogsor megfelelő megoldás-e az Ön számára, és van-e más lehetőség, amely megfelel az Ön igényeinek és költségvetésének, a konzultáció során kaphat részletesebb tájékoztatást is a műfogsor árakról.

 

A fogpótlások során különbséget kell tenni az alsó és felső állcsont között is, ugyanis az alsó állcsontba elegendő lehet kevesebb implantátum használat is ugyanahhoz a fogpótlás elkészítéséhez, és a csont szerkezete is befolyásolja a felhasznált anyag mennyiségét, ami a műfogsor árakat is megváltoztathatja. 

 

A Rosental esztétikai fogászaton foglalkozunk elhorgonyzott fogpótlással, stégprotézissel, koronák készítésével és felhelyezésével is, valamint ideiglenes fogpótlásra van lehetőség. A fogpótlás és a műfogsor árakról részletesebben ITT talál leírást, ha pedig egyedi ajánlatra van szüksége, kérjen időpontot fogorvosainkhoz az alábbi űrlap kitöltésével!


Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel


Fogászati rendelő Budapest

Fogászati rendelő Budapest

Fogászati rendelő Budapesten, Újbuda szívében, csodás zöldövezeti környezetben? A Rosental Fogászata várja Kedves Pácienseit! Komplex fogászati ellátást biztosító központunkban magas szakmai tudással...

Tovább
A fogbeültetés menete

A fogbeültetés menete

A fogbeültetés egy modern fogászati eljárás, amely lehetővé teszi elveszített vagy károsodott fogak hatékony helyettesítését. A fogak hiánya vagy károsodása számos problémát okozhat, beleértve a...

Tovább
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Fogorvosi rendelő Budán komplex, személyre szabott megoldásokkal, magas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakorvosi csapattal.

Oldalak
Nyitvatartás

Hétfő-Kedd-Csütörtök 9:00 - 17:00

Péntek9:00 - 12:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36-70-KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1221 Budapest Bencés utca 32.