Milyen eljárásokból áll a mosolytervezés menete? Ezt kell tudnod a mosolytervezésről!

Rosental Rosental
en hu de
en hu de
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ
Rosental

Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Magánorvosi rendelő Budán, komplex megoldásokkal

Bejelentkezés
Az egészséges, ragyogó mosolyért
Rosental

Az egészséges, ragyogó mosolyért

Magas szakmai tudás a legmodernebb orvostechnológiai megoldásokkal

Szolgáltatások

A mosolytervezés menete

A mosolytervezés egy esztétikai fogászati eljárás, amely korrigálja a fogak tökéletlenségeit, és helyreállítja fogai egészségét és megjelenését. Személyre szabott kezelést és hosszan tartó eredményeket foglal magába az egyenesebb, fehérebb és természetesebb mosolyért.

A mosolytervezés menete

Mi az a mosolytervezés?

 

Fogaink idővel lekopnak, kitöredeznek vagy elszíneződnek. A mosolytervezés azonban olyan mosolyt biztosít, amelyet egy életen át szeretni fog.


Mi a mosolytervezés menete?

 

Ki az, aki ne vágyna arra a bizonyos tökéletes mosolyra, mint amiket a címlapokon látunk, vagy ki az, akinek ne lennének olyan tökéletlenségei, amelyek bezavarnak ebbe az esztétikai látványba!? A mosolytervezés menete során kialakított eljárásokkal elérheti azt a gyönyörű fehér mosolyt, amire mindig is vágyott. A mosolytervezés menete a teljes képet szemléli, és lehetővé teszi orvosaink számára, hogy többféle esztétikai szolgáltatás segítségével, különféle kombinációkban újrateremtsék az Ön mosolyát.

 

Milyen eljárásokból áll a mosolytervezés menete?

 

A szükséges korrekció súlyosságától és fogai egészségétől függően, a kezelőorvos meghatározza, hogy melyik kozmetikai megoldás a legjobb az Ön számára. Orvosaink több éves tapasztalattal rendelkeznek az esztétikai fogászat területén, és a mosolytervezés menete számos páciensünk számára hozott kiemelkedő eredményeket. A mosolytervezés menete kialakítja azokat az esztétikai eljárásokat, amelyek helyreállítják az önbizalmát a hosszan tartó eredményekkel, amelyekre büszke lehet. Engedje meg, hogy csapatunk segítsen elkezdeni a mosolytervezés menetét, hogy álmai mosolya többé ne csak álom legyen!


Hogyan működik a mosolytervezés menete?

 

A mosolytervezés menete lehetővé teszi orvosaink számára, hogy minden páciens számára személyre szabják a kezelési tervet. Részletes konzultációs folyamatunk során a mosolytervezés szolgáltatás lehetővé teszi számunkra, hogy ne csak a kozmetikai korrekciókat nézzük meg, hanem a száj és az állkapocs működését is értékeljük. A mosolytervezés menete kialakításának során visszaállíthatjuk mosolya szépségét, függetlenül attól, hogy milyenek a fogai.

 

A mosolytervezés menetének segítségével orvosaink segítenek javítani fogai esztétikai megjelenését, valamint állkapcsának működését és szerkezetét. Különböző területeket vizsgálunk, amikor eldöntjük, melyik esztétikai kezelés kombinációja a legjobb. Orvosaink értékelik a fogak és a harapás alakját, helyzetét és méretét is, valamint figyeljük az íny láthatóságát és a fogak színét is.

 

Milyen technikákat használnak általában a mosolytervezés menete során?
Miután kezelőorvosa elkészítette személyre szabott kezelési tervét, digitális fényképeket és szoftvereket használunk, hogy képeket készítsünk arról, hogyan fog kinézni a mosolya a folyamat befejezése után. Ez világos képet ad a betegeknek arról, hogy milyen korrekciókat kell végrehajtani, és valóban megmutathatja, milyen lesz utána a mosolya. A folyamat ezen része lehetőséget ad a betegeknek kérdések feltevésére, és segít megérteni, mi szükséges a végeredmény eléréséhez.

 

Milyen általános eljárásokat alkalmaznak a mosolytervezés menete során?

 

•    Fogak ragasztása
•    Furnérok
•    Fogfehérítés
•    A fogak formázása
•    Koronák vagy hidak
•    Fogászati implantátumok
•    Fogíny kontúrozás

 


Mennyi ideig tart a mosolytervezés?

 

 

A mosolytervezés három héttől több hónapig is eltarthat. Ez az Ön céljaitól és az esetleges fogászati problémáktól függ, amelyeket először meg kell oldanunk.

 

Ha álmai mosolyához fogászati implantátumok szükségesek, az optimális gyógyulás érdekében körülbelül hat hónapról egy évre növelheti az idővonalat.

 

A mosolya az első, amit az emberek meglátnak, amikor Önre néznek, így tudjuk, hogy olyan mosolyra vágyik, amelyre büszke lehet! Ennek a bizonyos mosolynak a kialakításában lehet segítségére a Rosental Fogászata a mosolytervezés menete során kialakított eljárásokkal! A moslytervezés során felmerülő árakról IDE kattintva tud tájékozódni!  A Rosental Fogászata minden pácienst komplex, egyénre szabott szolgáltatással várja. A mosolytervezéssel (vagy mosolyátalakítással) teljesen megvalósítható álmai mosolya!

 


Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel


Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Nálunk a Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központban a mentalitásunk páciens központúság és a legmagasabb szintű ellátás. Teljeskörű fogászati ellátást biztosítunk betegeink számára, mint magán...

Tovább
Fogbeültetés típusai

Fogbeültetés típusai

Az eredeti fogak elvesztése után kiemelkedően fontos a gyors fogpótlás. A fogimplantátumok alkalmazása az esztétikai fogászatban elengedhetetlen, mivel az állcsont mennyisége csak akkor csökken, amikor abban...

Tovább
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Fogorvosi rendelő Budán komplex, személyre szabott megoldásokkal, magas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakorvosi csapattal.

Oldalak
Nyitvatartás

Kedd-Csütörtök-Péntek 9:00 - 18:00

Hétfő-Szerda 9:00 - 17:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36-70-KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1221 Budapest Bencés utca 32.