Minőségi fogászat Budapesten: Bécsi minőségű fogászati kezelések Budapesten megfizethető áron

Rosental Rosental
en hu de
en hu de
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ
Rosental

Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Magánorvosi rendelő Budán, komplex megoldásokkal

Bejelentkezés
Az egészséges, ragyogó mosolyért
Rosental

Az egészséges, ragyogó mosolyért

Magas szakmai tudás a legmodernebb orvostechnológiai megoldásokkal

Szolgáltatások

Minőségi fogászat Budapest

A Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ egy megbízható és minőségi fogászat Budapesten, ahol szakértő, sokat tapasztalt kollégáinkkal várjuk Önt, hogy meggyógyítsuk fogait, és csodaszép mosolyt varázsoljunk Önnek. Korszerű megoldásokkal, hatékony eljárásokkal, magas minőségű, biztonságos anyagokkal, jól felszerelt rendelőben várjuk Önt. Komplex szolgáltatásaink révén minden fogászati problémára találunk megoldást.

Minőségi fogászat Budapest

Minőségi fogászat Budapesten korszerű megoldásokkal

A Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ nemcsak egy egyszerű fogorvosi tórendelő, hanem egy nyugati színvonalú, komplex megoldásokkal dolgozó megbízható, és minőségi fogászat Budapesten. Olyan kezelésekkel várjuk Önt, ami Bécsben is megállja a helyét, ugyanis ott is van egy másik rendelőnk. Nem teszünk különbséget az ottani, és az itteni páciensek között, illetve mégis, ugyanis minden páciens esetében személyre szabott kezelési tervet késztünk. Minőségi fogászatunk Budapesten található, pontos címünk: 1221. Budapest, Bencés utca 32. Egy igazi minőségi fogászat Budapesten nem is létezhetne egy korszerű, modern rendelő nélkül. A várótermet is kényelmesen rendeztük be, bár nem fog sok időt eltölteni itt, ugyanis igyekszünk az időponthoz tartani magunkat, annyit előre megígérhetünk, hogy itt nem kell órákat eltöltve forgatnia céltalanul a magazinokat. Ahogyan Bécsben, Budapesten is a legmodernebb eszközökkel szereltük fel rendelőnket, így professzionális ellátást tudunk biztosítani minden páciensünknek.

 

Minőségi fogászat Budapesten komplex szolgáltatással

A Rosental minőségi Fogászat Budapesten komplex szolgáltatásokkal várja minden kedves páciensét. Itt elfelejtheti a fájdalmas eljárásokat, a komplikációk magas kockázatát. a rendelőben való várakozást, a kellemetlen eljárásokat, aminek eredménye sem esztétikus. Egyénre szabott kezelési tervet dolgozunk ki minden páciens számára, hogy a legjobb, leghatékonyabb, legesztétikusabb megoldást tudjuk alkalmazni. A Rosental minőségi Fogászat Budapesten sokféle fogászati eljárással várja Önt is. Amennyiben fogászati panasza van, vagy csak szeretné ellenőrizni fogai állapotát ( amit egyébként félévente érdemes megtenni) keressen minket!

 

Minőségi fogászat Budapesten professzionális kezelésekkel

A Rosental minőségi Fogászat Budapesten professzionális fogászati kezelésekkel várja Önt. A kezelés nulladik lépéseként egy lapos fogászati diagnosztikát végzünk, hogy megbizonyozhassunk a probléma részleteiről, feltérképezhessük fogai állapotát, a probléma nagyságát, kiterjedését. Ez után készítünk egy részletes kezelési tervet, ami Önnel is ismertetünk, ez egy pontos árkalkulációt is tartalmaz. Így Ön minden részletről pontosan tudni fog.  A diagnosztika a legmodernebb eljárásokkal történik, így a probléma precízen azonosítható, ez pedig a hatékony kezelés alapja. Minőségi fogászatunkon a legkorszerűbb eljárások is elérhetőek, szájsebészeti beavatkozásokra is lehetőség van, így bármi is legyen a fogai problémája, mi minden bizonnyal orvosolni fogjuk azt.  A Rosental minőségi fogászat Budapesten olyan szolgáltatásokkal várja, mint a mentálhigiéniás kezelések, esztétikus implantációs eljárások, különböző típusú fogpótlások, fogágybetegség kezelése. 
 

Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel


Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Nálunk a Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központban a mentalitásunk páciens központúság és a legmagasabb szintű ellátás. Teljeskörű fogászati ellátást biztosítunk betegeink számára, mint magán...

Tovább
Fogbeültetés típusai

Fogbeültetés típusai

Az eredeti fogak elvesztése után kiemelkedően fontos a gyors fogpótlás. A fogimplantátumok alkalmazása az esztétikai fogászatban elengedhetetlen, mivel az állcsont mennyisége csak akkor csökken, amikor abban...

Tovább
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Fogorvosi rendelő Budán komplex, személyre szabott megoldásokkal, magas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakorvosi csapattal.

Oldalak
Nyitvatartás

Kedd-Csütörtök-Péntek 9:00 - 18:00

Hétfő-Szerda 9:00 - 17:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36-70-KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1221 Budapest Bencés utca 32.