Ingyenes vagy inkább magán fogorvos mellett döntsön?

Rosental Rosental
en hu de
en hu de
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ
Rosental

Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Magánorvosi rendelő Budán, komplex megoldásokkal

Bejelentkezés
Az egészséges, ragyogó mosolyért
Rosental

Az egészséges, ragyogó mosolyért

Magas szakmai tudás a legmodernebb orvostechnológiai megoldásokkal

Szolgáltatások

Magán fogorvos

Biztosan Önben is felmerült már, hogy egy SZTK fogorvosi rendelőhöz forduljon inkább fogászati panaszaival, vagy egy drágább, magán fogorvost válasszon inkább. 
Mindkét esetnek megvannak az előnyei-hátrányai, allábi cikkünkben nézzük végig ezeket.

Magán fogorvos

Mi jellemzi az SZTK fogorvosi rendelőket?

Az SZTK (Szakszervezeti Társadalombiztosítási Központ) fogorvosi rendelőkben a kezelések díjmentesek, amennyiben fizetjük a társadalombiztosítási járulékot.
Mégis ebben az esetben is van, csakúgy, mint a magán fogorvos kezeléseinél, amiért fizetnünk kell – ezek a különböző protetikai eszközök, mint például a fogszabályozó készülék, illetve a fogpótlás. Ezek a gyógyászati segédeszközök körébe tartoznak, melyekhez a társadalombiztosítási támogatás korlátozott mértékben vehető csak igénybe, nem a teljes összeget, illetve nem is az összes hozzájuk tartozó eszközt finanszírozza. Ezekről érdemes a kezelés megkezdése előtt tájékozódni, így nem érheti Önt váratlan meglepetés.
Amennyiben nem szeretne magán fogorvos mellett dönteni, nagy általánosságban elmondható, hogy az SZTK fogorvosi rendelőkben a fogászati alapellátásokért és szakellátásokért nem kell fizetni – ezen kívül ugyanakkor több előnyt nem tudnánk felsorolni velük kapcsolatban.

 

Milyen lényeges különbségről beszélhetünk az SZTK fogorvosi rendelők és egy magán fogorvos között?

A legnagyobb különbség a magán fogorvos és az SZTK fogorvosi rendelők között a kezelések finanszírozása – sokan kerülik ugyanis a magán kezeléseket, ahol többet kell fizetni egy-egy fogászati probléma kapcsán.
Mégis, ezt véleményünk szerint nem lehetne felsorolni hátrányképp egy-egy magán fogorvos kapcsán, hiszen rendelőnkben is a magas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakembereink által vezetett kezelések teljes körű, és pácienshez szabott megoldásokat nyújtanak a legtöbb fogászati problémára.

 

Milyen érveket lehet felhozni a magán fogorvos mellet?

Abban az esetben, ha magán fogorvos mellett döntünk, elkerülhető, hogy heteket várjuk arra, hogy időpontot kapjunk. A Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ már néhány nappal később is fogadni tudja majd Önt, egy előre egyeztetett időpontban. Ennek oka, hogy csapatunk tudja, hogy mint minden területen a fogászat kapcsán is az időnek roppant nagy jelentősége van, minél hamarabb el kell kezdeni a páciens kezelését.
Budai rendelőnkben az előre egyeztett időpontban orvosaink kimagasló tudásának és tapasztalatának köszönhetően képesek gyors és komplex megoldást nyújtani Önnek. A konzultációt biztosító magán fogorvos kimagasló felkészültéségének és a legmodernebb orvostechnikai eszközöknek hála képes Önnek fájdalommentes, tartós kezelést nyújtani. 
Egy magán fogorvossal azért is jobban jár az ember, mert a konzultáció során az orvos nincs sürgetve, képes részletesen kivizsgálni a páciens panaszát, megfelelő tájékoztatást nyújtani számára mind a problémáról, mind annak kezeléséről, nem merülhetnek fel rejtett költségek, minden átláthatóvá válik.

Amennyiben Ön is fogászati problémával küzd, keressen minket bizalommal, bízza ránk egészséges, szép mosolyát!

Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel


Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Nálunk a Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központban a mentalitásunk páciens központúság és a legmagasabb szintű ellátás. Teljeskörű fogászati ellátást biztosítunk betegeink számára, mint magán...

Tovább
Fogbeültetés típusai

Fogbeültetés típusai

Az eredeti fogak elvesztése után kiemelkedően fontos a gyors fogpótlás. A fogimplantátumok alkalmazása az esztétikai fogászatban elengedhetetlen, mivel az állcsont mennyisége csak akkor csökken, amikor abban...

Tovább
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Fogorvosi rendelő Budán komplex, személyre szabott megoldásokkal, magas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakorvosi csapattal.

Oldalak
Nyitvatartás

Kedd-Csütörtök-Péntek 9:00 - 18:00

Hétfő-Szerda 9:00 - 17:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36-70-KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1221 Budapest Bencés utca 32.