Magán fogorvos ár: mi mennyibe kerül a magán fogorvosnál?- ilyen magán fogorvos árakra lehet számítani a Rosental Fogászaton

Rosental Rosental
en hu de
en hu de
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ
Rosental

Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Magánorvosi rendelő Budán, komplex megoldásokkal

Bejelentkezés
Az egészséges, ragyogó mosolyért
Rosental

Az egészséges, ragyogó mosolyért

Magas szakmai tudás a legmodernebb orvostechnológiai megoldásokkal

Szolgáltatások

Magán fogorvos ár

A magán fogorvos árak nagy mértékben eltérhetnek, és sokszor a fogászati problémákkal rendelkező páciensek számára nem nehéz is eligazodni a különböző fogászati kezelések árát illetően, éppen ezért most ebben próbálunk meg egy kicsit rendet tenni, eligazodni. Nézzük melyik fogászati kezelése mennyibe kerül pontosan?

Magán fogorvos ár

Mennyire drágák a magán fogorvos árak?

Arra a kérdésre a választ, hogy mennyire drágák a magán fogorvos árak sajnos nem tudjuk megadni, hiszen valószínűleg nem fogunk egyet érteni. Európai átlaghoz képest hazánkban nem kiemelkedően magasak a magán fogászati kezelések árai, sőt! Tekintve, hogy az egészségéről van szó, szerintünk megéri befektetni. A fogászatban használt anyagok bekerülnek a szervezetbe, így nem lehet akármilyen silány minőséget használni, a bevizsgált, minőségi anyagokat, amik hosszú távon megfelelően helyt állnak meg kell fizetni, ahogyan a precizitást, szaktudást, és a különböző eljárások során használt eszközöket is. Ezért azt ajánljuk Önnek, hogy amik fogászati problémájával a megfelelő fogászatot böngészve keresgél, ne a magán fogorvos ára legyen az elsődleges szempont a döntésben, hanem vegye figyelembe a minőséget, a szakértelmet és a garanciát is!

 

Magán fogorvos árak minőségi garanciával

A Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ olyan komplex megoldásokkal várja Önt, ami nemcsak Budán, de Bécsben is megállja a helyét. A legmodernebb kezelésekkel, fájdalommentes eljárásokkal, biztonságos és időtálló anyagokkal, a legújabb eszközökkel, és hatalmas szaktudással várjuk pácienseinket. Szolgáltatásaink között megtalálhatóak a professzionális szájhigiéniai kezelések, fogászati implantáció, korona, fogpótlás, fogtömés, szájsebészet, fájdalomcsillapítás, fogágybetegég kezelése, és a fogfehérítés is. Minden egyes szolgáltatást a legmagasabb minőségben végzünk el, speciális eszközökkel, és a legjobb anyagokkal, fájdalommentesen, továbbá magán fogorvos árainkra garanciát vállalunk, ami a legtöbb kezelésre kiterjed. A garancia időtartama a különböző szolgáltatások esetében eltérő, de például az implantátum anyagára életreszóló garanciát vállalunk, ezzel is garantálva azt, hogy a magán fogorvos árak valóban megérjék Önnek is!

 

Mennyibe kerülnek a magán fogorvos árak a Rosental Rendelőjében?

Azt, hogy pontosan mennyibe kerülnek a magán fogorvos árak, előre nehéz megmondani, hiszen ez annak a függvénye, hogy Önnek milyen fogászati problémája van. A Rosental Rendelőjében minden páciensünk számára személyre szabott, egyedi kezelési tervet készítünk, annak érdekébe, hogy a leghatékonyabb módon tudjuk megoldani a fogászati problémáját. Ne gondolja azt, hogy ez azt jelenti, hogy nem fogja ellőre tudni, hogy mennyibe kerülnek a magán fogorvos árak, és csak a kezelés közben fognak kiderülni a különböző költségek. A Rosentalnál nincsenek rejtett költségek! 

 

A legjobb magán fogorvos árak rejtett költségek nélkül

A Rosental Rendelőjében, amellett, hogy igyekszünk a legjobb ár-érték arányú fogorvosi kezeléseket biztosítani, mindent megteszünk pácienseink elégedettsége érdekében is. Ön is pontos tájékoztatást kap a magán fogorvos árlistával kapcsolatban, méghozzá az ingyenes szakorvosi konzultációt követően, amikor is a kezelés terv mellé egy részletes árajánlatot is kapni fog, ami tartalmaz minden a kezelés során felmerülő költséget. IDE kattintva nemcsak a Rosental rendelőjében jelenleg érvényben levő magán fogorvosi árakról tájékozódhat, hanem láthatja azt is, hogy hogyan is néz ki egy ilyen árajánlat a különböző fogászati kezelések esetében, és a garanciális feltételekről is részletesen tájékozódhat.  
 

Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel


Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Nálunk a Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központban a mentalitásunk páciens központúság és a legmagasabb szintű ellátás. Teljeskörű fogászati ellátást biztosítunk betegeink számára, mint magán...

Tovább
Fogbeültetés típusai

Fogbeültetés típusai

Az eredeti fogak elvesztése után kiemelkedően fontos a gyors fogpótlás. A fogimplantátumok alkalmazása az esztétikai fogászatban elengedhetetlen, mivel az állcsont mennyisége csak akkor csökken, amikor abban...

Tovább
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Fogorvosi rendelő Budán komplex, személyre szabott megoldásokkal, magas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakorvosi csapattal.

Oldalak
Nyitvatartás

Kedd-Csütörtök-Péntek 9:00 - 18:00

Hétfő-Szerda 9:00 - 17:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36-70-KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1221 Budapest Bencés utca 32.