Gyökérkezelés árak Budapesten: mennyibe kerülnek a gyökérkezelés árak Budapest?

Rosental Rosental
en hu de
en hu de
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ
Rosental

Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Magánorvosi rendelő Budán, komplex megoldásokkal

Bejelentkezés
Az egészséges, ragyogó mosolyért
Rosental

Az egészséges, ragyogó mosolyért

Magas szakmai tudás a legmodernebb orvostechnológiai megoldásokkal

Szolgáltatások

Gyökérkezelés árak Budapest

A gyökérkezelés egy viszonylag gyakori eljárás, amit a sérült fogak hatékony kezelésére alkalmazunk. Bizonyára Önt is érdekli, hogy hogyan alakulnak a gyökérkezelés árak Budapesten, milyen költségekkel jár sérült fogának kezeltetése, rendbetétele. 

Gyökérkezelés árak Budapest

Gyökérkezelés árak Budapesten

Mielőtt rátérnénk arra, hogy hogyan alakulnak a gyökérkezelés árak Budapesten, egészen pontosan a mi rendelőnkben mi mennyibe kerül, nézzük meg részletesebben, hogy mi is az a gyökérkezelés, milyen célt szolgál az eljárás, és milyen esetekben szokásos használni. A gyökérkezelés egy viszonylag gyakran alkalmazott fogászati eljárás, aminek segítségével nagyon sok fog megmenthető a kihúzástól. A gyökérkezelés során a fogorvos megtisztítja a fog belsejét. eltávolítja a károsodott idegeket, megtisztítja a foggyökeret is, majd betömi a fogat. Ezzel elkerülhető, hogy a fogban, foggyökérben keletkezett fertőzések tovább terjedjenek, meglazítják a gyökereket, és a fog kiessen. Súlyosabb esetben a rögzítő csontokat is elérheti a fertőzés, ami kezdetben fogszuvasodásnak indult. Nemcsak a fertőzött fog, hanem a közelben lévő fogak is veszélybe kerülhetnek. Lyukas fog, a fog megrepedése, vagy más sérülése esetében lehet szükség gyökérkezelésre. A gyökérkezelés árak Budapesten ahhoz képest nem magasak, hogy milyen nagy probléma kerülhető el velük.

 

Hogyan alakulnak a gyökérkezelés árak Budapesten? 

A Rosental  rendelőjében minden tőlünk telhetőt megteszünk a páciensekért. Ez nem csak akkor kezdődik el, amikor a fogorvosi székbe ülnek, hanem a teljes folyamaton átível. A gyökérkezelés árak Budapesten nálunk teljesen kiszámíthatóak. Nincsenek rejtett költségek, a számla végén előkerülő plusz tételek. Már a folyamat elején készítünk egy kezelési tervet a vizsgálatok alapján, ami egy részletes árkalkulációt is tartalmazni fog. Az árak menüpontban láthatja Ön is, hogy a gyökérkezelés árak Budapesten Rosental rendelőjében hogyan alakulnak (30 000 FT). Illetve legörgetve azt is láthatja, hogy hogyan kell kalkulálni a kezelést illetően. 

 

Gyökérkezelés árak Budapesten rejtett költségek nélkül

Fontos kiemelni, hogy rejtett költségek nincsenek a gyökérkezelés árak Budapesten a Rosental  Fogászaton annyiba kerülnek, amennyiben az árlistán szerepelnek. Minden kezelés ára látható itt. A gyökérkezelést megelőzően szükség van egy fogászati röntgen készítésére is, hogy pontosan tudjuk, hogy hol található a probléma, és mekkora kiterjedésű. A kezelést követően pedig szükség van tömésre is. Pontos árkalkulációt a kezelést megelőző vizsgálaton tudunk biztosítani Önnek Kérjen időpontot most!

Kapcsolatfelvétel

 

Megfizethető gyökérkezelés árak Budapesten

Ha nagy szakértelmet és megfizethető gyökérkezelés árakat keres Budapesten, akkor jöjjön el hozzánk! A legmodernebb eljárásokkal, és egyben leghatékonyabb eszközökkel dolgozunk, annak érdekében, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsuk Önnek és fogainak. A gyökérkezelést egy kifejtetten erre szakosodott szakember végzi el, annak érdekében, hogy a legjobb legyen az eredmény. Ennek a kezelésnek a révén nagyon sok fog megmenthető a kihúzástól, ha időben cselekszünk, úgyhogy Ön se halogassa tovább a vizsgálatot! Maga az eljárás teljesen fájdalommentes a nálunk alkalmazott módszereknek köszönhetően, azonban a kezelést követően jelentkezhet érzékenység, fájdalom. A gyökérkezelés utáni teendőkről a kezelőorvosa fogja tájékoztatni! 
 

Kapcsolatfelvétel


Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Nálunk a Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központban a mentalitásunk páciens központúság és a legmagasabb szintű ellátás. Teljeskörű fogászati ellátást biztosítunk betegeink számára, mint magán...

Tovább
Fogbeültetés típusai

Fogbeültetés típusai

Az eredeti fogak elvesztése után kiemelkedően fontos a gyors fogpótlás. A fogimplantátumok alkalmazása az esztétikai fogászatban elengedhetetlen, mivel az állcsont mennyisége csak akkor csökken, amikor abban...

Tovább
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Fogorvosi rendelő Budán komplex, személyre szabott megoldásokkal, magas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakorvosi csapattal.

Oldalak
Nyitvatartás

Kedd-Csütörtök-Péntek 9:00 - 18:00

Hétfő-Szerda 9:00 - 17:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36-70-KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1221 Budapest Bencés utca 32.