Rosental Rosental
en hu de
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ
Rosental

Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Magánorvosi rendelő Budán és Bécsben, komplex megoldásokkal

Bejelentkezés
Az egészséges, ragyogó mosolyért
Rosental

Az egészséges, ragyogó mosolyért

Magas szakmai tudás a legmodernebb orvostechnológiai megoldásokkal

Szolgáltatások

Fogtömés Budapesten

A fogszuvasodás és a lyukas fogak a felnőttek jelentős része számára ismerős problémák. Ahogy a legtöbb egészségügyi probléma esetében, úgy itt is igaz az, hogy nem szabad sokáig várni a kezelésével, mivel az további, súlyosabb gondokhoz vezet. Amennyiben Önnek is időszerű egy fogtömés Budapesten, a Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ a legjobb választás!

Fogtömés Budapesten

Fogtömés Budapesten – miért nem szabad halogatni?

A fogszuvasodás és a lyukas fog a felnőtt lakosság körében az egyik leggyakrabban előforduló betegség – bár sokszor nem is betegségként gondolunk rá. A szuvas fogak hátterében számos dolog állhat: a nem megfelelő tisztítás, a sok cukros étel-ital, de akár genetikai hajlam is. Sőt, a szorosan álló fogak esetében is előbb-utóbb jelentkezni fog ez a probléma. A fogorvosi rendelők szolgáltatásai között az egyik alapvető a fogtömés, Budapesten pedig még több a lehetőség. A Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ Budán található, és az egyik legjobb magánrendelő a fővárosban. Épp ezért a lyukas, szuvas fogakkal érdemes őket felkeresni, a fogtömés budapesti rendelőnkben egy gyors, fájdalommentes beavatkozás, és számos későbbi problémát lehet megelőzni, ha időben kezelik az adott fogat.

 

Fogtömés Budapesten – ha nincs kezeltetve a lyukas fog

Amennyiben nem történik meg időben a fogtömés Budapesten (vagy bárhol máshol), akkor az kezdetben kellemetlen, később nyilalló, fájdalmas pillanatokhoz vezet. A fájdalom mellett számolni kell azzal is, hogy a kezeletlen fogszuvasodás következtében az egész fog megbetegszik, elhal, sőt, könnyen ki is esik. Emellett az ínyre is hatással van, a fogínyben is gyulladás jelentkezik, ami hosszútávon ugyancsak a fog elvesztéséhez vezet. Épp ezért nem érdemes halogatni a fogtömést, hanem az első jeleknél fel kell keresni egy szakembert!

Ha szükségessé válik a fogtömés Budapesten, a Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ a legjobb választás!

 

Fogtömés Budapesten a Rosental Fogászatán

Igaz, minden fogászati rendelő alapvető szolgáltatása a fogtömés Budapesten, azonban van néhány jellemző, mely minket, a Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központot kiemeli a többi közül. A magánpraxisokról általánosságban elmondható, hogy bár fizetni kell a szolgáltatásért, szinte minden esetben jobb minőségű anyagok és eszközök állnak az orvosok rendelkezésére, mint a TB által támogatott SZTK-s rendelőkben. A Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ árai a magánorvosi rendelők sorában egyáltalán nem számít magasnak, különösen annak tükrében, hogy nálunk valóban a legkorszerűbb technológiákkal és kizárólag a legjobb minőségű anyagokkal dolgoznak a nagy szakértelemmel és tapasztalattal rendelkező kollégák.

Amennyiben az Ön számára is időszerűvé vált egy fogtömés Budapesten, ne várja meg, amíg nagyobb lesz a baj, esetleg fájdalom jelentkezik, forduljon hozzánk bizalommal! Barátságos rendelőnkben munkatársaink nagy odafigyeléssel gondoskodnak az Ön fogainak épségéről!

Fogtömés budapesti rendelőnkben fájdalommentesen: töltse ki űrlapunkat időpontért! 

Kapcsolatfelvétel

Név
Telefonszám
E-mail cím
Üzenet

Kapcsolatfelvétel

Név
Telefonszám
E-mail cím
Üzenet

Fájdalommentes fogpótlás

Fájdalommentes fogpótlás

Abban az esetben, ha elvesztettük eredeti fogainkat, fontos, hogy minél előbb gondoskodjunk azok pótlásáról. Alábbi cikkünkből tudjon meg Ön is mindent a fájdalommentes fogpótlás kapcsán.

Tovább
Fogászati rendelő Buda

Fogászati rendelő Buda

Mindenki egy egészséges életmódra törekszik, ehhez viszont elengedhetetlen, hogy szájhigiéniánkra is odafigyeljünk, melybe többek között beletartozik nem csak fogaink, de akár ínyünk egészége is.

Tovább
Fogászati konzultáció

Fogászati konzultáció

Egészségünkre minden ponton érdemes odafigyelni, ez alól pedig a fogászat sem képez kivételt. A sikeresen fogászati beavatkozás kulcsa pedig a megfelelő fogászati konzultáció – alábbi cikkünkben...

Tovább
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Fogorvosi rendelő Budán és Bécsben komplex, személyre szabott megoldásokkal, magas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakorvosi csapattal.

Oldalak
Nyitvatartás

Hétfő-Kedd-Péntek 8:00-17:00

Csütörtök10:00-18:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36-70-KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1221 Budapest Bencés utca 32.