fogpótlás híddal, fogpótlás híddal Budapesten, fogpótlás híddal jó áron, fogpótlás híddal árak, fogpótlás híddal eljárás

Rosental Rosental
en hu de
en hu de
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ
Rosental

Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Magánorvosi rendelő Budán, komplex megoldásokkal

Bejelentkezés
Az egészséges, ragyogó mosolyért
Rosental

Az egészséges, ragyogó mosolyért

Magas szakmai tudás a legmodernebb orvostechnológiai megoldásokkal

Szolgáltatások

Fogpótlás híddal – Tartós fogpótlási eljárások a Rosental Szájsebészeti Központjában

Az eredeti fogak elvesztése után kulcsfontosságú a gyors fogpótlás. Fogimplantátumok szükségesek az esztétikai fogászatban, mivel az állcsont mennyisége csak akkor csökken, ha nincsenek benne fogak.

Fogpótlás híddal – Tartós fogpótlási eljárások a Rosental Szájsebészeti Központjában

Fogpótlás Híddal: Ismerje meg a Rosental Esztétikai Fogászatának Professzionális Eljárását

 

Az elveszett fogak nemcsak esztétikailag zavarók, hanem a mindennapi életminőséget is jelentősen befolyásolhatják. Az ételek rágásában és az artikulációban is problémákat okozhatnak, továbbá a szomszédos fogak elmozdulásához is vezethetnek. Szerencsére a modern fogászati technológiák számos megoldást kínálnak a fogpótlásra, és az egyik leggyakrabban alkalmazott módszer a fogpótlás híddal.

 


Mikor történik a fogpótlás híddal?

 

Abban az esetben, ha egy vagy több foghiány is fennáll a páciensnél, a fogpótlás híddal történik. A híd szó szerinti értelemben egy olyan eszköz, amely átível egy vagy több fog hiányzó területén, és rögzített fogpótlást biztosít. A híd két fő részből áll: az ún. hídtestből, amely a hiányzó fogak helyén található, és az ún. koronákból, amelyek a szomszédos fogakra kerülnek, és megtartják a hídtestet a helyén.

 

Amennyiben Önnek is több fogát is pótolni kellene, keresse fel rendelőnket az alábbi űrlap kitöltésével és kérjen időpontot az első konzultációra!

 

Kapcsolatfelvétel

 

A foghiányt a szomszédos fogakra támaszkodva rögzítjük a hídat. Fontos, hogy ezek a fogak erősek és egészségesek legyenek a hosszútávú sikeres pótlás érdekében. Amennyiben a szomszédos fogakon caries vagy nagyobb tömés még nem található, érdemes megfontolni az implantátum behelyezését annak érdekében, hogy megőrizzük a fogak integritását. 

 


Hogyan működik a fogpótlás híddal a Rosental-nál?

 

A fogpótlás híddal történő alkalmazása során a fogorvos először lecsiszolja a szomszédos fogakat, amelyekre a koronák kerülnek. Ez a folyamat felkészíti a fogakat a koronák befogadására, és lehetővé teszi számukra, hogy megtartsák a hídtestet.

 

Ezután a fogorvos egy lenyomatot vesz a fogakról, amelyre elkészítik a hídtestet és a koronákat. Amikor az elkészült fogpótlás készen áll, a fogorvos rögzíti a koronákat a szomszédos fogakra, és a hídtestet a helyén tartja, így létrehozva a fogpótlást.

 


Milyen előnyei lehetnek, ha a fogpótlás híddal történik?

 

A fogpótlás híddal történő eljárása számos előnyt kínál azon pácienseink számára, akik több fogukat is szeretnék pótoltatni:

 

  • Esztétikailag vonzó megoldás: A fogpótlás híddal történt eljárása esztétikailag természetesnek néz ki, és segít egy esztétikusabb mosoly kialakításában.
  • Funkcionalitás helyreállítása: A híd segít a hiányzó fogak által okozott problémák, mint például a beszédproblémák vagy az étkezési nehézségek kezelésében.
  • Stabilitás: Ha a fogpótlás híddal rögzített, az a legstabilabb megoldás, amely nem mozdul el, mint például a kivehető fogpótlások.
  • Hosszú távú megoldás: Megfelelő gondozás mellett a fogpótlás híddal hosszú ideig megtartja funkcionalitását.

 


Fogpótlást követő ápolás

 

A fogpótlás gondozása rendszeres fogápolást és fogorvosi ellenőrzéseket igényel. Fontos a napi fogmosás és a fogselyem használata a híd alatti területek tisztán tartásához. Emellett kerüljük azokat az ételeket és szokásokat, amelyek sérülést vagy károsodást okozhatnak a hídnak.

 

A fogpótlás híddal egy hatékony és esztétikus megoldás az elveszett fogak pótlására. Keresse fel fogorvosainkat, hogy visszanyerhesse mosolyát és fogai funkcionalitását.

Kapcsolatfelvétel


Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Nálunk a Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központban a mentalitásunk páciens központúság és a legmagasabb szintű ellátás. Teljeskörű fogászati ellátást biztosítunk betegeink számára, mint magán...

Tovább
Fogbeültetés típusai

Fogbeültetés típusai

Az eredeti fogak elvesztése után kiemelkedően fontos a gyors fogpótlás. A fogimplantátumok alkalmazása az esztétikai fogászatban elengedhetetlen, mivel az állcsont mennyisége csak akkor csökken, amikor abban...

Tovább
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Fogorvosi rendelő Budán komplex, személyre szabott megoldásokkal, magas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakorvosi csapattal.

Oldalak
Nyitvatartás

Kedd-Csütörtök-Péntek 9:00 - 18:00

Hétfő-Szerda 9:00 - 17:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36-70-KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1221 Budapest Bencés utca 32.