Fogpótlás Budapesten modern környezetben | Rosental Fogászat

Rosental Rosental
en hu de
en hu de
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ
Rosental

Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Magánorvosi rendelő Budán, komplex megoldásokkal

Bejelentkezés
Az egészséges, ragyogó mosolyért
Rosental

Az egészséges, ragyogó mosolyért

Magas szakmai tudás a legmodernebb orvostechnológiai megoldásokkal

Szolgáltatások

Fogpótlás Budapest

Az eredeti fogak elvesztését követően fontos a minél előbbi fogpótlás, nem csak esztétikai szempontból. A fogimplantátumokra rendkívüli szükség van az esztétikai fogászatban, ugyanis az állcsontok mennyisége egészen addig nem csökken, amíg abban fogak találhatóak.

Fogpótlás Budapest

Fogpótlás Budapest – ne mondjon le ragyogó mosolyáról

Fontos, hogy az elvesztett fogakat minél hamarabb pótolja egy szakember. Amennyiben ugyanis, ha a fogak elvesznek, azaz a csontállomány fogy, a rágóerő csontállományának megtartó erejének hatása is csökken. A fogpótlás Budapest szívében található rendelőnkben minden esetben egyénre szabva történik meg, az implantátumok száma egyénhez mérten van megtervezve.
Fontos tudni, hogy a fogpótlás Budapest zöldövezetében található rendelőnkben különbséget teszünk az alsó és a felső állcsont között is.
Ennek oka, hogy az alsó állkapocs kapcsán az implantátum szempontjából kevesebb is elegendő lehet ugyanahhoz a fogpótlás elkészítéséhez, mert a csont itt eltérő szerkezetű, esetenként erősebb.
Mindemellett fogászati rendelőnkben tisztában vagyunk az esztétikai fogászatra érkező arc- és testfelépítési szempontokkal is. Példának okáért kezelésünk kapcsán szempontként tekintünk arra, hogy egy erős, izmos férfi más rágóerővel bír, mint egy törékeny nő. A fogpótlás Budapesti rendelőnkben való elvégzésekor ezeket mind szemügyre vesszük és az Ön számára legmegfelelőbb megoldást kínáljuk.

 

Fogpótlás Budapest – All on 4/6 fogpótlás

Az all on 4/6 fogpótlás Budapest szívében található rendelőnkben számos előnnyel bír – pár nappal az implantátumok beültetését követően csavaros, műanyag, rögzített fogpótlást biztosítunk Önnek.
A gyógyulási idő lejártával csavaros, rögzített kerámia koronákkal látjuk el az implantátumokat, s amennyiben a beavatkozás szedációban történik meg, Ön egyáltalán nem fog emlékezni az implantátumok beültetésére.
Előnyei közé tartozik, hogy fennáll a teljes fogíny rehabilitációs lehetősége, valamint a gyorsabb, rövidebb gyógyulási idő. Az eljárás által hosszútávú sikert érhetünk el, valamint a fogpótlás Budapest rendelőjében képes visszaadni a tökéltes rágófunkciót Páciensei számára.

Kezelésünk által visszanyerheti Ön is önbizalommal teli mosolyát!

 

Fogpótlás Budapest - implantátumon elhorgonyzott lokátoros fogpótlás

A lehorgonyzott fogpótlás a legolcsóbb megoldás az elveszett fogak pótlására – mégis, talán ez számít a legkevésbé komfortos megoldásnak. Az implantátumokon elhorgonyzott gömbretenciós elemek csökkentik a fogpótlás mozgását, azonban nem gátolják a billenő hatást. Ezen megoldás csakis kizárólag az alsó állcsonton kivitelezhető.

 

Fogpótlás Budapest – fogpótlás a stabil fogakért

A stégprotézis, vagy stégen alapuló fogpótlás egyértelműen stabilabbá válik abban az esetben, ha egy stégen nyugszik – ehhez a stabilitáshoz ugyanakkor felül és alul egyaránt 4 – 6 implantátumra van szükség a fogpótlás Budapest városában történő kezelés során.

Amennyiben úgy érzi, hogy Önnek is fogászati kezelésre van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal, ahol szakembereink magas szakmai tudással képesek komplex megoldásokat nyújtani a legtöbb fogászati problémára, fájdalommentesen, ezzel is visszaadva önnek ragyogó és egészséges mosolyát!

Kapcsolatfelvétel


 

Kapcsolatfelvétel


Fogászati rendelő Budapest

Fogászati rendelő Budapest

Fogászati rendelő Budapesten, Újbuda szívében, csodás zöldövezeti környezetben? A Rosental Fogászata várja Kedves Pácienseit! Komplex fogászati ellátást biztosító központunkban magas szakmai tudással...

Tovább
A fogbeültetés menete

A fogbeültetés menete

A fogbeültetés egy modern fogászati eljárás, amely lehetővé teszi elveszített vagy károsodott fogak hatékony helyettesítését. A fogak hiánya vagy károsodása számos problémát okozhat, beleértve a...

Tovább
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Fogorvosi rendelő Budán komplex, személyre szabott megoldásokkal, magas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakorvosi csapattal.

Oldalak
Nyitvatartás

Hétfő-Kedd-Csütörtök 9:00 - 17:00

Péntek9:00 - 12:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36-70-KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1221 Budapest Bencés utca 32.