Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ fogorvosi rendelő Budapest szolgáltatásai

Rosental Rosental
en hu de
en hu de
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ
Rosental

Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Magánorvosi rendelő Budán, komplex megoldásokkal

Bejelentkezés
Az egészséges, ragyogó mosolyért
Rosental

Az egészséges, ragyogó mosolyért

Magas szakmai tudás a legmodernebb orvostechnológiai megoldásokkal

Szolgáltatások

Fogorvosi rendelő Budapest – Rendszeres fogászati látogatás a gyönyörű és egészséges fogakért

A rendszeres fogászati vizsgálat lehetővé teszi, hogy életünk során fogaink ápoltak, valamint egészségesek legyenek, megelőzve a betegségeket és különböző esztétikai elváltozásokat. A Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ fogorvosi rendelőjében Budapesten magas szakmai tudással és a legmodernebb fogászati eszközökkel várják fogorvosaink.

Fogorvosi rendelő Budapest – Rendszeres fogászati látogatás a gyönyörű és egészséges fogakért

Fogorvosi rendelő Budapest – A Rosental szolgáltatásai

 

A Rosental fogorvosi rendelőjében Budapesten komplex szolgáltatások és magas szakmai tapasztalattal rendelkező szakorvosok várják a pácienseket. A fogászati szolgáltatások széleskörben megtalálhatóak, legyen szó kisebb problémák kezeléséről, esztétikai eljárásokról vagy akár szájsebészeti beavatkozásokról, fogorvosi rendelőnk Budapesten áll a rendelkezésére.

Ahhoz, hogy fogai minél hamarabb újra egészségesek lehessenek kérjen ingyenes konzultációra időpontot, ahol fogorvosaink személyre szabott kezelési folyamatot állítanak fel Önnek!

 

Kapcsolatfelvétel

 

A Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ fogorvosi rendelő Budapest 22. kerületében található, és kezdve a dentalhigiéniás és fogászati kezelésektől a szájsebészeti beavatkozásokig, magas szakértelemmel rendelkező fogorvosaink segítenek problémáján, legyen szó:

 

 • Diagnosztikáról, Panoráma röntgenről,
 • Professzionális szájhigiéniás kezelésekről,
 • Fogszuvasodás kezeléséről,
 • Fogkő eltávolításról,
 • Gyökérkezelésről,
 • Bölcsességfogak eltávolításáról,
 • Hiányzó vagy letört fogak pótlásáról,
 • Fogimplantációról,
 • Fogékszer felhelyezéséről,
 • Fogfehérítésről,
 • Fogágybetegségek kezeléséről,
 • Lézerterápiáról.

 

Fogorvosi rendelő Budapest – Miért válassza a Rosental Magánklinikát?

 

A rosental fogorvosi rendelő Budapesten számos fogászati problémájára megoldást nyújthat, legyen szó esztétikai vagy egészségügyi problémákról. Az egészséges és szép fogsor önbizalmat adhat tulajdonosának, amitől jobban érezhetjük magunkat a bőrünkben és befolyásolhatja életünk különböző területeit is egy ápolt és szép fogsor. A Rosental Magánklinika fogorvosi rendelője Budapesten segít Önnek a kívánt eredményt elérni, hogy mielőbb egy egészséges és mesebeli mosollyal élhesse mindennapjait. 

 

Profi szakemberek biztosítják minden páciensünk számára az otthonos környezetet, hogy a fogorvosi rendelő Budapesti meglátogatása többé ne legyen kellemetlen. Bármely fogászati kezelésünkön, esetleg szájsebészeti beavatkozáson vesz részt magánklinikánkon, a legmodernebb orvostechnológiai eszközök segítségével találunk megoldást problémájára, amelyet magas szakmai tapasztalattal rendelkező szakorvosaink látnak el.

 

Fogorvosi rendelőnkben Budapesten nagy hangsúlyt fektetünk a fájdalommentes fogászatra és a fájdalomcsillapítására, ezért biztosítjuk minden páciensünk számára az alábbi érzéstelenítő módszereket:

 • lokális anesztézia
 • totális intravénás anesztézia
 • analgoszedálás

 

Bízza ránk egészséges, ragyogó mosolyát! Válassza a Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központot, tegye meg ma az első lépést fogai egészségének megőrzése vagy visszaszerzése érdekében! Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével! 

Kapcsolatfelvétel


 

Kapcsolatfelvétel


Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Nálunk a Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központban a mentalitásunk páciens központúság és a legmagasabb szintű ellátás. Teljeskörű fogászati ellátást biztosítunk betegeink számára, mint magán...

Tovább
Fogbeültetés típusai

Fogbeültetés típusai

Az eredeti fogak elvesztése után kiemelkedően fontos a gyors fogpótlás. A fogimplantátumok alkalmazása az esztétikai fogászatban elengedhetetlen, mivel az állcsont mennyisége csak akkor csökken, amikor abban...

Tovább
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Fogorvosi rendelő Budán komplex, személyre szabott megoldásokkal, magas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakorvosi csapattal.

Oldalak
Nyitvatartás

Kedd-Csütörtök-Péntek 9:00 - 18:00

Hétfő-Szerda 9:00 - 17:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36-70-KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1221 Budapest Bencés utca 32.