Rosental Rosental
en hu de
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ
Rosental

Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Magánorvosi rendelő Budán és Bécsben, komplex megoldásokkal

Bejelentkezés
Az egészséges, ragyogó mosolyért
Rosental

Az egészséges, ragyogó mosolyért

Magas szakmai tudás a legmodernebb orvostechnológiai megoldásokkal

Szolgáltatások

Fogorvosi rendelő Buda

Fontos, hogy megfelelően odafigyeljünk szájhigiéniánkra, amihez szorosan köthető fogaink egészsége is, így nem szabad utóbbiról sem megfeledkeznünk. Vigyázzon ínyére, fogaira, illetve szájhigiéniájára Ön is – válassza ki az erre megfelelő fogorvosi rendelőt Buda szívében!

Fogorvosi rendelő Buda

Fogorvosi rendelőnk Budapesten várja Pácienseit, szakembereink magas szakmai tudásuknak hála, illetve megfelelő mennyiségű tapasztalattal rendelkezve képesek a legtöbb fogászati problémát még időben észrevenni, azokat kellőképpen diagnosztizálni, majd megtalálni az arra vonatkozó komplex, egyedi megoldást. Fogászati rendelőnk Buda szívében helyezkedik el, a legkorszerűbb orvostechnikai eszközöket használja.

 

Fogorvosi rendelő Buda – a szép, egészséges mosolyért

Fogorvosi rendelőnk Budán csodás, zöldövezeti környezetben várja a Kedves Pácienseket, az oda érkezőknek pedig ingyenes parkolást is biztosít. 
Abban az esetben, ha szeretné megőrizni bátor, egészséges mosolyát, akkor fontos tudni, hogy merre található meg egy megfelelő fogászati rendelő, ahova bizalommal fordulhat.

 

Fogorvosi rendelő Buda – miért pont a mi rendelőnk?

Fontos, hogy megfelelően odafigyeljen szájhigiéniájára, ugyanis ehhez köthető elsősorban a fogak és a fogágy egészsége is. Abban az esetben, ha nem kér időben szakembertől segítséget, akkor az akár könnyedén komolyabb egészségügyi problémához vezethet. 
Ha elhanyagoljuk szájhigiéniánkat, akkor először fogkő alakulhat ki, ami akár ínygyulladáshoz is vezethet, majd azt fenn is tarthatja. Amennyiben ezután sem látogat el fogorvosi rendelőnkbe Budán, akkor a gyulladás krónikussá válhat, a későbbiekben csontpusztulás alakulhat ki, ami akár a fogak kilazulásához, majd azok elvesztéséhez is vezethet.

 

Fogorvosi rendelő Buda – foglaljon időpontot még ma

Amennyiben Ön is úgy érzi, hogy fogászati problémával küzd, akkor fontos minél előbb felkeresni fogorvosi rendelőnket Buda szívében, ahol tapasztalt szakembereink képesek lesznek Önnek komplex, egyedi megoldásokat nyújtani fájdalommentesen a legtöbb fogászati problémára.
Ehhez ugyanakkor szükséges egy előzetes fogászati konzultáció, mely időponthoz kötött. Elérhetőségeink valamelyikén először érdemes megbeszélni a konkrét időpontot, melyen majd szakemberünk meghallgatja a problémát, s a tökéletes diagnosztika részeként fotódokumentációt, röntgenfelvételeket, amennyiben szükség van rá, akkor CT felvételt is készít, egy tanulmányi lenyomattal együtt.

 

Fogorvosi rendelő Buda – teljeskörű tájékoztatás a Páciens felé

Ahogy megvizsgálta szakemberünk, tájékoztatni fogja Önt fogai állapotáról, a szükséges kezelésekről, a klinikai vizsgálat és a diagnosztika alapján. Ezután a Páciens megkap egy kezelési tervet, valamint az egyéni kezeléséhez kidolgozott árajánlatot - mindezt írásban. A teljeskörű tájékoztatásnak köszönhetően a kezelés kapcsán nem merülhetnek fel rejtett költségek.
Amennyiben úgy gondolja, Önnek is szüksége van fogászati kezelésre, keresse fogorvosi rendelőnket Budán bizalommal – orvosaink a felületi kezelések helyett a gondoskodásban, illetve a hosszú távú megoldásokban hisznek, így képesek magas szakmai tapasztalattal hosszantartó megoldást nyújtani a fogászati problémákra, a legjobb kezelési módokat alkalmazva. Őrizze meg Ön is egészséges mosolyát!

Kapcsolatfelvétel

Név
Telefonszám
E-mail cím
Üzenet
Document (.jpg,.pdf,.doc,.docx)

Kapcsolatfelvétel

Név
Telefonszám
E-mail cím
Üzenet
Document (.jpg,.pdf,.doc,.docx)

Esztétikai fogászat árak

Esztétikai fogászat árak

A Rosental Fogászaton nemcsak magas minőségben dolgozunk, a legbiztonságosabb anyagokkal, hanem olyan munkát adunk ki a kezünk közül, amik időtállóak, és esztétikusak. Professzionális fogfehérítés,...

Tovább
Panoráma röntgen Budapest

Panoráma röntgen Budapest

A panoráma röntgen Budapesten sokszor elengedhetetlen ahhoz, hogy pontos képet lehessen alkotni a fogak állapotáról, helyzetéről, hibáiról, különféle problémákról. A panoráma röntgen Budapesten többek...

Tovább
Mosolytervezés ár

Mosolytervezés ár

A csodaszép mosolytól már csak egy dolog válassza el: a Rosental Fogászaton rendbe tesszük fogait, és csodaszép mosolyt varázsolunk Önnek! A mosolytervezés ára függ attól, hogy milyen kezelésekre van...

Tovább
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Fogorvosi rendelő Budán és Bécsben komplex, személyre szabott megoldásokkal, magas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakorvosi csapattal.

Oldalak
Nyitvatartás

Hétfő-Kedd-Péntek 8:00-17:00

Csütörtök10:00-18:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36-70-KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1221 Budapest Bencés utca 32.