Fogorvos Budapest | Rosental Fogászat

Rosental Rosental
en hu de
en hu de
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ
Rosental

Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Magánorvosi rendelő Budán, komplex megoldásokkal

Bejelentkezés
Az egészséges, ragyogó mosolyért
Rosental

Az egészséges, ragyogó mosolyért

Magas szakmai tudás a legmodernebb orvostechnológiai megoldásokkal

Szolgáltatások

Fogorvos Budapest

Fontos, hogy megfelelően odafigyeljen Ön is fogai épségére nem csak egészségügyi, de esztétikai célzattal is – ehhez pedig hozzátartozik az egészséges szájhigiéniára való törekvés is, mely magába foglalja ínyünk állapotát is.
Számtalan fogorvos Budapest városában képes rendelkezésére állni, ahol magas szakmai tudással rendelkező szakemberek oldják meg a legkülönfélébb fogászati problémákat, ma már a legkorszerűbb fogászati technológiát használva. A Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ nem csak a mindennapi fogászati kezelések széles skáláját biztosítja, de szájsebészeti beavatkozások kapcsán is megfelelő megoldást nyújthat, mindezt barátságos, zöldövezeti környezetben.

Fogorvos Budapest

Fogorvos Budapest – az egészséges mosoly titka

Mint már említettem, rendelőnk Buda szívében, empatikus, zöldövezeti környezetben várja Kedves Pácienseit, ahol egyedi, komplex megoldásokat nyújtva segítenek a legkülönbözőbb fogászati problémákon.
Ön is igyekszik megőrizni egészséges mosolyát? Akkor érdemes keresnie egy olyan fogorvost Budapest városában, akihez bizalommal fordulhat.

 

Fogorvos Budapest – miért érdemes rendelőnkbe ellátogatnia?

Fogaink épsége érdekben a szájhigiéniánkra való odafigyelés is létfontosságú, ugyanis ehhez köthető elsődlegesen a fogak és a fogágy egészsége is. Emiatt pedig fontos, hogy mindig időben kérjük egy-egy szakember segítségét, ugyanis, ha késlekedünk, az már komolyabb egészségügyi problémákhoz is vezethetnek.
Eleinte fogkő jelenhet meg, az pedig akár ínygyulladáshoz is vezethet, azt fenn is tarthatja. Abban az esetben, ha ekkor sem keres fel egy fogorvost Budapest városában, a gyulladás krónikussá válhat, későbbiekben csontpusztulás alakulhat ki, fogai kilazulhatnak, legrosszabb esetben elvesztheti azokat.

 

Fogorvos Budapest – teljeskörű tájékoztatás a Páciens részére

Minden kezelés előtt fontos kiemelni, hogy fogorvosunk Budapest rendelőjében akkor fogadja majd Páciensét, ha az illető egy fogászati konzultációra időpontot igényel. Erre lehetősége nyílik Önnek is számtalan elérhetőségünkön – akár honlapunkon, akár telefonon keresztül.
A konkrét időpontban való megjelenés után szakemberünk meghallgatja majd problémáját, s a biztos diagnosztika érdekében fotódokumentációt, röntgenfelvételt, illetve, ha szükséges, akkor akár CT felvételt is készít, tanulmányi lenyomattal együtt.
Ezután a Páciens egy teljeskörű tájékoztatást kap egy kezelési tervvel, illetve az egyéni kezeléshez járó árajánlattal – mindezt írásban. Így biztos lehet benn Ön is, hogy a beavatkozás végeztével nem fog felmerülni semmilyen rejtett költség.

 

Fogorvos Budapest – foglaljon időpontot még ma

Amennyiben Ön is úgy érzi, hogy szüksége lenne egy fogorvosra Budapest városában, forduljon a Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központhoz bizalommal, ahol szakembereink egyedi, komplex megoldást képesek nyújtani a legtöbb problémára, a legkorszerűbb technológiát használva. Fogorvosaink Budapest szívében a hosszú távú megoldásokban hisznek, ezzel elutasítva a felületi kezeléseket, s hozzásegítve a Pácienst a bátor, ragyogó mosolyához.
 

Kapcsolatfelvétel


Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Nálunk a Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központban a mentalitásunk páciens központúság és a legmagasabb szintű ellátás. Teljeskörű fogászati ellátást biztosítunk betegeink számára, mint magán...

Tovább
Fogbeültetés típusai

Fogbeültetés típusai

Az eredeti fogak elvesztése után kiemelkedően fontos a gyors fogpótlás. A fogimplantátumok alkalmazása az esztétikai fogászatban elengedhetetlen, mivel az állcsont mennyisége csak akkor csökken, amikor abban...

Tovább
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Fogorvosi rendelő Budán komplex, személyre szabott megoldásokkal, magas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakorvosi csapattal.

Oldalak
Nyitvatartás

Kedd-Csütörtök-Péntek 9:00 - 18:00

Hétfő-Szerda 9:00 - 17:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36-70-KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1221 Budapest Bencés utca 32.