Hol van a legjobb fogorvos Budán? Fogorvos Budán szakszerű, megfizethető ellátással- Fogorvos Budán fájdalommentes eljárásokkal

Rosental Rosental
en hu de
en hu de
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ
Rosental

Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Magánorvosi rendelő Budán, komplex megoldásokkal

Bejelentkezés
Az egészséges, ragyogó mosolyért
Rosental

Az egészséges, ragyogó mosolyért

Magas szakmai tudás a legmodernebb orvostechnológiai megoldásokkal

Szolgáltatások

Fogorvos Budán

Hol van a legjobb fogorvos Budán? Szerintünk a Bencés utca 32. szám alatt- legalábbis mindent megteszünk annak érdekében, hogy a Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központban legyen a legjobb fogorvos Budán. Szakszerű ellátásokkal, egyénre szabott, megfizethető kezelésekkel várjuk- biztos lehet benne, hogy minden fogászati problémára megtaláljuk a legjobb és egyben leghatékonyabb megoldást!  

Fogorvos Budán

Hozzáértő fogorvos Budán a Rosental Rendelőjében

A Rosental Rendelőjében kizárólag hozzáértő fogorvosokat talál, aki egytől-egyig értik a dolgukat. Nálunk biztosan nem tud olyan fogászati probléma felmerülni, amire ne találnánk meg a megfelelő megoldást. Köszönhetően annak, hogy nemcsak egy egyszerű fogászat vagyunk, hanem szájsebészeti központunk is van, tényleg bármilyen jellegű fogászati panaszt tudunk kezelni, orvosolni. Fogorvos Budán több is van, de higgye el, megéri fogászatunkat választani, nemcsak azért, mert a legkorszerűbb eljárásokat, és legbiztonságosabb anyagokat használjuk, hanem mert a nálunk dolgozó fogorvosok nemcsak doktori címmel rendelkező szakemberek, hanem sokat tapasztalt, szakértő fogászati specialisták. tapasztalt, sokat látott fogorvos Budán fogja Önt nálunk fogadni!

 

Fogorvos Budán jól megközelíthető helyen

Fogorvos Budán könnyen megközelíthető helyen? A címünk: 1221. Budapest, Bencés utca 32., reméljük könnyen elérhető Önnek is. Online is nagyon egyszerűen be tud jelentkezni, de megadjuk elérhetőségeinket is: E-mail cím: recepcio@rosental.hu; telefonszám: +36-70-305-7113. Nyitva tartásunk: hétfőn, kedden és pénteken: reggel nyolctól 17 óráig, csütörtökön pedig a később ráérőkre is gondolva 10-től 18 óráig.

Kapcsolatfelvétel

 

Fogorvos Budán teljes körű ellátással

A Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központban teljes körű ellátásra számíthat, rendelőnkbe érkezve minden bizonnyal komfortosan fogja magát érezni már a váróteremben is, de a fogorvosi székben is, hiszen mi mindent megteszünk ezért. Az Önt kezelő fogorvos Budán először azonosítja a probléma forrását, felméri a fogak, a szájüreg állapotát. A fogászati konzultáció során elkészül a pontos diagnosztika, ez fotódokumentációt, röntgenfelvételeket, valamint szükség esetén CT felvételt foglal magában. Ez alapján az Önt kezelő fogorvos Budán tájékoztatni fogja a probléma forrásáról, jellegéről, valamint az optimális kezelés mikéntjéről is. A kezelés, kezelések előtt egy részletes kezelési tervet fog kapni, ami az árakat is tartalmazza majd, így abban is biztos lehet, hogy nem kell rejtett költségekkel számolnia.

 

Fogorvos Budán fájdalommentes eljárásokkal

Amikor fogorvost választanak az egyik legfontosabb szempont az, hogy legyen fájdalommenetes a kezelés. Elmondhatjuk mi Önöknek, hogy milyen modern eljárásokkal, mennyire korszerű eszközökkel dolgozunk, a lehető legmagasabb minőségű anyagokkal, ha Önöket csak az érdekli, hogy mennyire fog fájni. Meg nyugtatjuk Önt is, ahogyan minden páciensünket, hogy kezeléseink teljesen fájdalommentesek. Fájdalommentes kezelésekkel fogadja Önt több hozzáértő fogorvos Budán a Rosental Rendelőjében! Jelentkezzen be hozzánk online!

Kapcsolatfelvétel

 
 

Kapcsolatfelvétel


Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Nálunk a Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központban a mentalitásunk páciens központúság és a legmagasabb szintű ellátás. Teljeskörű fogászati ellátást biztosítunk betegeink számára, mint magán...

Tovább
Fogbeültetés típusai

Fogbeültetés típusai

Az eredeti fogak elvesztése után kiemelkedően fontos a gyors fogpótlás. A fogimplantátumok alkalmazása az esztétikai fogászatban elengedhetetlen, mivel az állcsont mennyisége csak akkor csökken, amikor abban...

Tovább
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Fogorvosi rendelő Budán komplex, személyre szabott megoldásokkal, magas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakorvosi csapattal.

Oldalak
Nyitvatartás

Kedd-Csütörtök-Péntek 9:00 - 18:00

Hétfő-Szerda 9:00 - 17:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36-70-KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1221 Budapest Bencés utca 32.