Fogorvos a 22. kerületben - Fogászati problémák kezelése

Rosental Rosental
en hu de
en hu de
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ
Rosental

Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Magánorvosi rendelő Budán, komplex megoldásokkal

Bejelentkezés
Az egészséges, ragyogó mosolyért
Rosental

Az egészséges, ragyogó mosolyért

Magas szakmai tudás a legmodernebb orvostechnológiai megoldásokkal

Szolgáltatások

Fogorvos 22. kerület – Ezek a jelei, ha fogorvosra van szüksége!

Kisgyerekek, időigényes munka, kihagyhatatlan családi/baráti összejövetel – sok minden okozhatja, hogy a megelőző egészségügyi ellátást halogatjuk. Amíg egy idegesítő tünet nem emlékeztet minket, hogy már eltelt egy kis idő az utolsó ellenőrzés óta. Ezek a jelei annak, ha fogorvosra van szüksége! Fogorvos 22. kerületben, ahol segítenek problémáján!

Fogorvos 22. kerület – Ezek a jelei, ha fogorvosra van szüksége!

Fogorvos 22. kerület – Ideje meglátogatni a fogorvost!

 

Csábító az apróbbnak tűnő fogászati problémákat addig halasztani, amíg az időbeosztásunk lazább. De az alábbi figyelmeztető jeleket nem szabad félvállról venni! Ez különösen igaz, ha krónikus betegséget, például cukorbetegséget diagnosztizálnak nálunk. Tudjon meg többet a száj egészsége és az általános egészség kapcsolatáról. Ha korán felismeri a problémákat, értékes időt és pénzt takarít meg! Fogorvos 22. kerületben a fogászati problémák megelőzésére és kezelésére! Kérjen időpontot ingyenes szakorvosi konzultációra klinikánkon!

 

Kapcsolatfelvétel

 

Lássuk a következőkben, mikor lehet szüksége valakinek fogászati kezelésre! - Fogorvos 22. kerület

 

Az alábbi esetek, olyan példákat hoznak fel, amelyek figyelmeztető jelei lehetnek, hogy felkeressen egy fogorvost. Fogorvos 22. kerületi klinikánkon szakorvosaink segítenek a különböző betegségek diagnosztizálásában, kezelésében és megszüntetésében. Amennyiben ezeket a tüneteket észleli magán, keresse fel fogorvos 22. kerületi klinikánkat!

 

 

Vérzés fogmosás vagy fogselyem használat után - Fogorvos 22. kerület

 

A fogkefén vagy a mosdóban lévő vér nem normális. Ez azt jelentheti, hogy ínybetegség – más néven fogágybetegség – a fogait a helyén tartó szövetek fertőzése alakul ki. Ha nem kezelik, az ínybetegség a fogak körüli csontvesztéshez és végül a fogak elvesztéséhez vezethet. Egyéb jelek közé tartozik a vörös, duzzadt vagy érzékeny fogíny, valamint a fogak és az íny közötti vérzés. Ilyen esetekben a fogorvos 22. kerületi klinikánkon várja kezelésre.

 

Fogorvos 22. kerület – Kezeltesse visszahúzódó ínyét!

 

Az íny recessziója az öregedési folyamat normális része lehet: a 65 év felettiek 88%-a tapasztal visszahúzódást legalább egy fog körül. De a recesszió az ínybetegség jele is lehet. Az okoktól függetlenül a visszahúzódó íny felfedheti a fogak finom gyökereit, növelve a szuvasodás, fertőzés, fájdalom és fogvesztés kockázatát. Ha korán észlelik, a kezelés megállíthatja vagy akár visszafordíthatja a folyamatot. Ha ilyen tüneteket észlel, akkor a fogorvos 22. kerületi felkeresése aktuális lehet!

 

Fogorvos 22. kerület – Szájszárazság kezelése

 

Az egészséges szájban megfelelő mennyiségű nyál található, amely kimossa az ételmaradékokat és semlegesíti a lepedék által termelt savakat. Ha szokatlanul száraznak érzi a száját, az a betegség jele lehet. Fogorvos 22. kerületben meg tudja állapítani, mi okozza a szájszárazságot, és javaslatokat tehet a nedvesség helyreállítására és a fogak védelmére.

 

 

Fogorvos 22. kerület – Laza és mozgó fogak

 

A felnőtt fogak egy életen át tartanak. Ha enyhe mozgást vagy növekvő réseket észlel, azt komolyan kell vennie. Ez fertőzés vagy csontvesztés jele is lehet. Ügyeljen arra is, hogy a harapáskor a fogak illeszkedése megváltozott-e, vagy a részleges fogsor illesztése megváltozott-e. Vegye igénybe fogorvos 22. kerületi szolgáltatásainkat klinikánkon, legyen szó fogászati implantációról, fogpótlásról és koronákról vagy különböző szájsebészeti kezelésekről!

 


Fogorvos 22. kerület – Szájsebészet

Szájsebészeti központként fogorvos 22. kerületben a legmodernebb orvostechnológiai felszereltséggel rendelkezik a pácienseink számára. Szakorvosaink megtalálják a fogászati problémáit, amit magas szakmai tapasztalattal orvosolnak. Foggyökér eltávolítása, bölcsességfog eltávolítása vagy akár implantáció estén is kérjen ingyenes konzultációt fogorvos 22. kerületi rendelőnkbe!

 

Kapcsolatfelvétel

  

Fogorvos 22. kerület – Intsen búcsút a fog fájdalomnak!

 

Nyilvánvalónak tűnhet, hogy fogfájás esetén felkeresi fogorvosát. De érdemes megismételni, hogy a fogfájást nem szabad figyelmen kívül hagyni és hagyni, hogy magától elmúljon. A fájdalomnak és az érzékenységnek számos oka lehet: üreg, tályog, törött fog, sérült tömés vagy fogcsikorgatás. Csak az Ön fogorvosa tudja megállapítani, mi áll a fájdalom hátterében, kezelheti a mögöttes problémát, és segíthet elkerülni a jövőbeni problémákat. Fogorvos 22. kerületben az Ön egészsége és szájhigiéniájának támogatására!
 

Kapcsolatfelvétel


Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Rosental Klinika és Magán Fogorvos Budapesten

Nálunk a Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központban a mentalitásunk páciens központúság és a legmagasabb szintű ellátás. Teljeskörű fogászati ellátást biztosítunk betegeink számára, mint magán...

Tovább
Fogbeültetés típusai

Fogbeültetés típusai

Az eredeti fogak elvesztése után kiemelkedően fontos a gyors fogpótlás. A fogimplantátumok alkalmazása az esztétikai fogászatban elengedhetetlen, mivel az állcsont mennyisége csak akkor csökken, amikor abban...

Tovább
Rosental Fogászati és Szájsebészeti Központ

Fogorvosi rendelő Budán komplex, személyre szabott megoldásokkal, magas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakorvosi csapattal.

Oldalak
Nyitvatartás

Kedd-Csütörtök-Péntek 9:00 - 18:00

Hétfő-Szerda 9:00 - 17:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36-70-KATTINTS

E-mail cím: KATTINTS

Cím: 1221 Budapest Bencés utca 32.